Infidelul Episodul 6 rezumat

Infidelul episodul 6 rezumat

Ce se întâmplă în „Infidelul episodul 6”?

Asya le spune lui Haluk și Gönül că Derin este iubita lui Volkan

Infidelul episodul 6 rezumat: În timpul unei cine, Asya le spune lui Haluk și Gönul că fiica lor Derin este iubita lui Volkan și că este și însărcinată cu soțul ei.

Asya dispare brusc și cu toți o caută!

Asya, trebuia să-l ia pe Ali de la școală, dar nu a apărut și profesoara îl informează pe Volkan, care începe să se îngrijoreze de dispariția bruscă a soției sale. Volkan o sună pe Derya și află că Asya a întâmpinat niște probleme la spital, din cauza unui pacient cu probleme psihice. Văzând că orele trec și Asya nu mai apare, toată lumea o caută și Volkan cu Ali sunt foarte îngrijorați.

Mașina Asiei rămâne fără benzină, așa că începe să meargă pe jos cu un bidon pentru a lua combustibil. În timp ce merge pe drum în starea ei devastată, iși amintește cum părinții ei au murit într-un accident de mașină și că la vremea aceea, vecinii lor bârfeau că părinții ei au avut o ceartă, pentru că tatăl ei i-a fost infidel soției sale.

La un moment dat, niște tipi se dau jos din mașină și fac cometarii la adresa ei. Ea se enervează și când începe să-i lovească cu bidonul, este strigată de medicul pe care ea l-a dat afară din spital, pentru că avea probleme cu alcoolul. Asya se bucură că îl întâlnește pe vechiul ei prieten și își varsă amarul, apoi se întoarce acasă.

Pe de altă parte, Selcuk vrea să meargă la doctor cu Nil, care este nevoită să-i spună că nu este însărcinată, ceea ce a stârnit mânia iubitului ei, care are probleme de comportament și jură răzbunare, afirmând: „Mi-ai distrus viața și acum mă voi răzbuna și pe tine și pe acea doctoriță, care m-a rănit atât de mult”. Iubitul ei o părăsește și când Nil coboară jos, o întâlnește pe Derin și vorbește cu ea. Ea află că fata și-a golit atelierul și o informează imediat pe Asya.

Nil o vizitează pe Asya acasă și îi returnează cheia apartamentului ei. Dar Asya îi spune că poate rămâne acolo dacă vrea, dar Nil o refuză, și îi spune că va locui cu prietena ei. Aysa este de acord și, drept mulțumire, îi dă bani.

Șantajul Asiei în Infidelul episodul 6!

Mert îi spune Asiei că Haluk este noul investitor în proiectul lui Volkan. În aceeași noapte, sub pretextul unei surprize, Asya își duce soțul la cină, acasă la parinții lui Derin, fără măcar ca Volkan să bănuiască ce scandal o să iasă. De față cu Gönul și Haluk, Asya le spune că Derin este iubita soțului ei. Nemulțumită de asta, le-a mărturisit, și că în curând vor fi bunici, pentru că fiica lor este însărcinată”. După ce și-a atins scopul vizitei pleacă zâmbind, convinsă că răzbunarea ei abia începe.

Volkan îi reproșează soției sale, că deși știa totul, nu a vorbit cu el înainte de a face un asemenea scandal: „Știai că ți-am fost infidel și ai tăcut!”.

Infidelul episodul 6

El îi spune că o iubește și o întreabă de unde a aflat. Asya îi spune că a aflat totul de la Mert, după ce s-a culcat cu el, și asta îl înfurie și mai mult pe soțul ei. Volkan îl caută pe Mert în acea noapte, dar nu-l găsește.

Asya, care nu mai are nimic de pierdut, îi spune clar că vor divorța și că, desigur, toți banii, casa și custodia lui Ali, vor fi ale ei, apoi îl dă afară din casă.

„Tot ce ai este pentru că eu ți-am dat”!

Asya mai adaugă că este timpul să-i de-a înapoi ceea ce i se cuvine de drept și arhitectul nu are de ales, decât să meargă să locuiască cu Derin, și să ascundă adevărul de fiul său. El îl sună pe Ali și îi spune că se află la Moscova, într-o călătorie de afaceri.

Asya îi trimite un mesaj lui Mert și se oferă, să se întâlnească cu el în același loc.

Bahar este informată că soțul ei urmează să petreacă o altă noapte împreună cu amanta și când Mert merge în camera lui de hotel, dă cu ochii de soția sa, și iese cu ceartă.

Bahar află că a fost mințită și înșelată!

Bahar, care a aflat că Mert, a înșelat-o cu Asya, prietena ei cea mai bună, își confruntă soțul. Deoarece nu mai suportă o asemenea durere, decide să pună capăt căsătoriei și chiar în acel moment îi spune lui Mert: „Nu vreau să te mai văd, să-ți aduni lucrurile de acasă și să pleci cât mai curând.”

A doua zi dimineață, în timp ce Volkan îl bate pe Mert în fața locului său de muncă, Bahar intervine între ei. Volkan îi spune că nu ar fi crezut că persoana pe care a considerat-o a fi propriul său frate, s-a culcat cu soția sa, și a trădat onoarea frăției lor. După aceea, Bahar și Asya se confruntă.

Derin se duce să-l întâlnească pe Volkan și foarte supărată, îi dă înapoi colierul pe care i l-a făcut cadou și îi spune că totul s-a terminat între ei. Dar Volkan, ca de fiecare dată, reușește să o îmbuneze și după ce îi pune colierul la gât, o sărută pasional. Derin de fericire, îi spune că nu a făcut avort. El îi promite că va găsi o cale de ieșire și că vor trăi o viață fericită împreună.

Cei doi se duc la apartament și Derin îi spune că speră că Asya își va găsi un alt bărbat, și va renunța la el. Volkan pare nemulțumit și Derin se supără. El îi spune că nu este nemulțumit din cauza că ar pierde-o Asya, ci pentru că nu vrea să-l piardă pe Ali.

Asyaa, îi trimite actul de divorț la casa în care Volkan locuiește cu Derin și când iubita sa îl informează, Volkan se înfurie. Apoi pleacă acasă la Asya foarte nervos și îi spune că nu-i cedează casa, bunurile și custodia copilului. Asya îi amintește că toți banii sunt ai ei și când îl dă afară din casă pe soțul ei, afirmă că habar nu are de ce este capabilă.

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1504920