Infidelul Episodul 7 Rezumat

Infidelul Episodul 7

Ce se întâmplă în Infidelul episodul 7?

Războiul dintre Volkan și Asya, mai aprig ca niciodată!

Volkan a reușit să-și concedieze soția din spitalul în care lucrează. Turgay reușește să o readucă pe Asya în spital după ce a fost concediată din cauza lui Volkan.

Infidelul Episodul 7

Infidelul episodul 7 Rezumat: După ce a aflat că Nil l-a înșelat cu privire la sarcina ei, Selçuk și-a început răzbunarea. Câteva ore mai târziu, Selçuk se duce la Nil, care nu este acasă, și în timp ce lovește ușa apartamentului în care locuiește Nil, apare Volkan. Beat criță, le spune lui Volakn și Derin, cine este cu adevărat prietena ei și relația dintre Nill și Asya, afirmând: „Acea doctorită a manipulat-o să te investigheze și să obțină dovezi ale infidelității tale”. Tânărul i-a oferit astfel lui Arslan arma perfectă, pentru a se răzbuna pe soția sa și atuul perfect pentru a o împiedica să-l ia pe Ali. Volkan se duce la spital și face plângere împotriva soției sale.

Selçuk și Volkan se aliază și fac plângere împotriva Asiei!

A doua zi, când Asya merge la spital, află de la Pelin, că toate programările pacienților ei au fost anulate din cauza comentariilor proaste, care au apărut pe internet, în care spun că „Doctorita Asya, este un medic atât de incoerent”. Derin și mama ei continuă să facă publicitate negativă împotriva Asiei. Dar proprietarul spitalului, İhsan și soția sa, nu cred.

Halkan Bey – proprietarul spitalului – o cheamă pe Asya la o întâlnirea de urgență și când ajunge acolo, îi vede pe Selçuk și soțul ei. Volkan, care a ajuns la spitalul înaintea soției sale, a acuzat-o în fața șefului ei că și-a folosit meseria de medic în beneficiul ei, afirmând: „A prescris unei paciente somnifere în schimbul unei favoari personale”.

Selçuk, a spus că Asya i-a prescris lui Nil somnifere, pentru propriul câștig, și în schimb, i-a cerut lui Nil să-l spioneze pe soțul ei. Binențeles că Asya neagă toate acuzațiile, dar Halkan și Volkan nu o cred. Turgay le aude conversația și rămâne pe gânduri. El vrea să dovedească la proces, că starea mentală a soției sale nu este una bună. Văzând că nu mai este nimic de făcut, Asya își adună lucrurile, pentru că a fost suspendată de la serviciu pe o perioada nedeterminată.

La școală, consilierul le spune lui Volkan și Asya, că Ali s-a certat. Volkan o amenință pe Asya că îi spune lui Ali că s-a culcat cu Mert. După ce el pleacă, Asya vorbește cu Serap, care vine să-și ia fiica de la scoală.

Selçuk, care este foarte mulțumit că s-a răzbunat, se duce din nou la Nil, dar de data asta la locul de muncă și îi spune că Asya a fost suspendată din spital și Nil începe să se enerveze și-l alungă. Ea îl acuză că este o persoană rea. Nil îl înfruntă pe Selçuk. „Nu mă mai căuta vreodată! Am crezut că într-o zi, te vei schimba, dar văd că nu este așa. Ieși, că nu mi-e frică de tine și nici nu îmi pare rău pentru tine”.

La holding, când Volkan vorbește cu avocatul său, află că este necesară mărturia lui Nil, pentru a dovedi că Asya a făcut abuzuri în serviciu. Derya aude ce s-a întâmplat și o găsește pe Asya vinovată și se întâlnesc cu Bahar și vorbesc despre asta.

Serap, noul complice al Asiei in Infidelul Episodul 7

La biroul lui Volkan, Serap – asistenta sa – îl informează că Haluk Bey a părăsit proiectul și Volkan începe să se enerveze, pentru că știe că va intra în faliment. Știind că situația economică a lui Volkan a mers din rău în mai rău, Haluk și-a retras investiția pe care a făcut-o în ultimul său proiect și i-a cerut toți banii înapoi. Serap, văzând că afacerea șefului ei, este aproape de faliment, acceptă propunerea Asiei de a o ajuta în procesul de divorț, în schimbul unui serviciu.

Mai târziu, Volkan îi spune lui Derin că tatăl său s-a retras. Derin se duce și îl imploră pe tatăl ei să nu se retragă din proiect, pentru că Volkan va da faliment și va pierde custodia lui Ali.

Turgay și Pelin, ajutați de Nil, sar în ajutorul Asiei!

La spital, Turgay, unul dintre colegii Asiei, află de nedreptatea comisă împotriva doctoriței. El și Pelin fac tot posibilul să o aducă pe Asya înapoi la spital. Turgay vine cu ideea, să-i ceară ajutor lui Nil. Asistenta Asyei de la spital vorbește cu Nil și o convinge să se întâlnească cu Hakan Bey.

Pe de altă parte, Mert se întoarce acasă să-i ceară iertare lui Bahar, dar nu o găsește. Între timp, Bahar vine acasă și este surprinsă să-l vădă pe Mert cu pisica ei. Mert îi cere iertare, dar Bahar îi spune că nu-l poate ierta pentru că își va aminti mereu cum a înșelat-o cu Asya.

În ziua următoare, Asya îl vizitează pe Haluk și după ce îl amenință că îi poate distruge reputația familiei dacă nu colaborează cu ea, îi propune o alianță împotriva lui Volkan: „Nu voi spune nimic despre relația dintre soțul meu și fiica ta, dacă nu vă retrageți banii din proiectul lui Volkan. Astfel vei avea acces la afacere și apoi tu și cu mine vom împărți profiturile”. Haluk Güçlü acceptă.

Ea vrea să-l convingă pe Volkan să divorțeze amiabil și să o ajute să-i cedeze custodia fiului lor, dar și să facă parte din proiect. Haluk merge la Volkan și îi povestește ce s-a întâmplat, dar arhitectul refuză vehement și îl scoate din minți pe partenerul său, care începe să strige la el. Furios din cale afară, pleacă la Asya și o amenință.

Pe de altă parte, când Mert își dă seama că o va pierde, începe să-și amintească de momentele frumoase petrecute împreună cu Bahar. Ca să nu o piardă, gătește pentru a o impresiona. Mert insistă să-i dea o șansă și să înceapă totul de la început, menționând că își dorește o familie și un copil cu ea, dar Bahar nu aceptă. Mert începe să-și adune lucrurile.

Nil vorbește cu șeful spitalului și cu managerul Hakan și le spune adevărul. Ea recunoaște că Asya i-a prescris somnifere, dar nu pentru a-l spiona pe Volkan, ci din cauză iubitului ei o bătea. Hakan Bey și Ishan Bey au înțeles că au tras concluzii pripite.

Acasă la Asya, Volkan dezvăluie și marele secret pe care șotia sa, îl păstrează din trecutul ei: „Mama ta a ajuns să-ți omoare tatăl când a descoperit că o înșela, vei face și tu la fel?” Doctorița vrea să-i dea o palmă, dar el îi prinde mâna. El îi spune că va povesti despre moartea familiei ei, astfel încât Asya să nu-l poată controla și că va primi un raport de expertiză psihologică.

Infidelul Episodul 7 se termina cum Volkan o vizitează pe Bahar și îi propune să se răzbune împreună pe Mert și Asya. El o roagă să devină martora lui în instanță pentru custodia lui Ali, dar Bahar îl refuză și el pleacă supărat.

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție după ce l-a … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte dezamăgită că … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar ! Ali … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1505082