Infidelul Episodul 8 Rezumat

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1505889

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 8?

Iată două dintre cele mai importante evenimente din episodul 8:

 1. Volkan o lovește pe Asya când ea îl face să creadă că l-a ucis pe fiul lor Ali!
 2. Ali descoperă că tatăl său, este iubitul lui Derin și reacționează în modul cel mai puțin așteptat!

Infidelul Episodul 8: În episodul anterior, Volkan a vizitat-o pe Bahar și a rugat-o să treacă de partea sa, dar ea l-a refuzat. Bahar merge la Asya și după ce îi povestește că Volkan i-a cerut să depună mărturie în instanță, că ea s-a culcat cu soțul ei Mert pentru a-și lua copilul, îi promite că nu va fi de partea lui Volkan, afirmând că Ali nu merită un tată ca Volkan. Când Bahar era pe cale să plece, Asya îi spune despre mesajele negative scrise pe internet. Bahar se simte vinovată că le-a scris și când ajunge acasă le șterge. Doctorița îi cere scuze pentru toate neplăcerile cauzate și apoi pleacă la spital pentru că a fost sunată de șeful ei.

Mărturisirea lui Nil a ajutat-o pe Asya in Infidelul Episodul 8!

İhsan și partenerul său decid că ar fi mai bine pentru clinica lor, ca Asya să stea departe pentru o vreme din cauza bârfelor și a comentariilor. De față cu Asya, recunoaște că s-a grăbit să tragă concluzii și își cere scuze că a făcut-o să treacă printr-o astfel de experiență neplăcută.

Când Asya o sună pe Nil să-i mulțumească, află că asistenta ei, a fost la ea să-i ceară ajutorul. Asya îi mulțumește și lui Pelin, care o îmbrățișează de bucurie și îi spune că această idee a venit din partea lui Turgay, care primește și el mulțumiri de la doctoriță. Derya le ascultă conversația din ușa cabinetului ei, apoi se retrage când Asya îl întâlnește pe doctorul Altan.

Confruntarea dintre Derin și Nil: Ți-a spus că va divorța de soția lui și tu încă mai crezi asta!

Derin nu poate crede că Nil a trădat-o și o vizitează, pe fata pe care o credea prietena ei. Nil îi spune că a făcut o mare greșeală să se îndrăgostească de un bărbat însurat și că acum experimentează consecințele alegerii ei. Derin, care este conștientă de acest lucru, îi spune că inimii nu-i poți porunci pe cine să iubească. Nil o avertizează că Volkan joacă la două capete. Chiar dacă nu crede pentru moment, ulterior are semne de întrebare.

Proprietarul imobilului de la locului de muncă a lui Volkan, îi reamintește de datoriile acumulate și îi cere să plece într-o săptămână. Această situație neprevăzută, îl întristează pe Volkan, care îi povestește totul iubitei sale.

Mert se întoarce acasă să o ajute pe Bahar!

Mama lui Bahar își vizitează fiica și foarte întristată, îi spune că sora ei a decis să divorțeze. Bahar, care nu a îndrăznit să-i spună că și ea se desparte, îi cere ajutorul lui Mert, prin Derya. Consilierul financiar acceptă fără să stea pe gânduri, pentru că el crede că astfel va face ca soția lui să-i mai dea o șansă, dar Bahar nu poate accepta trădarea soțului. Ei încearcă să se prefacă că încă au o căsnicie fericită și de comun acord, Mert va dormi pe canapea fără că mama ei să afle.

Asya îl ia pe Ali de la școală și fiul ei îi o întreabă de tatăl său. După ce ajung acasă, Ali strigă furios la mama lui și o învinovățește că din cauza ei a plecat Volkan. Asya este nevoită să-i spună adevărul. Ea îi spune că tatăl său nu a fost niciodată la Moscova și că are o amantă. El știa deja că amanta tatălui său, este de fapt Derin. Cu toate acestea, băiatul și-a învinuit mama, pentru faptul că Volkan nu mai vrea să fie cu ei. Volkan i-a spus lui Ali că va locui cu el atunci când se va despărți de Asya.

A doua zi dimineața, Ali bate la ușa lui Derin, care este șocată și îl cheamă pe Volkan. Ali îi spune tatălui său că Asya l-a dus acolo pentru a se întâlni cu el. Când Ali îl întreabă de ce locuiește în apartamentul lui Derin, Volkan îi spune că Asya l-a dat afară din casă și nu are unde să stea. Deși, Volkan o prezintă pe Derin ca fiind doar o prietena, Ali nu este convins.

Derin a fost pe cale să piardă sarcina in Infidelul Episodul 8!

Haluk ajunge acasă foarte supărat de amenințarea lui Asya și de respingerea ofertei de către Volkan. Derin află că Asya a încercat să semneze o alianță cu tatăl ei și decice că este timpul să o îndepărteze definitiv pe Asya și fiul ei din viața lor.

Mai târziu, Derin o vizitează pe Asya și îi spune să stea departe de ea și de Volkan. În mijlocul certei, fata începe să aibă contracții și dureri, iar Asya o duce imediat la spital. Haluk și Gönül sunt informați și se duc în grabă la spital.

Gönül, o acuză pe Asya pentru tot ce s-a întâmplat și o amenință că, dacă i se întâmplă ceva lui Derin, ea nu o va ierta. Spiritele se calmează, când Derya iese din camera de urgență și le spune că Derin este bine, dar tensiunea ei este puțin scăzută din cauza stresului. Asya consideră că tatăl copilului ar trebui să știe și îi cere Deriei să-l sune pe Volkan, care vine în grabă la spital.

În fața spitalului, Volkan o acuză pe Asya că a încercat să o omoare pe Derin și începe să țipe la ea, dar Turgay intervine în favoarea doctoriței. Turgay îl lovește cu pumnul și Volkan furios din cale afară, strigă la Asya că îl va lua pe Ali de la scoală și îi va spune fiului ei tot ce a făcut.

Asya părăsește spitalul și Volkan o urmărește. Asya, care lovește intenționat mașina lui Volkan, reușește să ajungă prima la școală și își ia fiul, care își învinovățește mama pentru tot, crezând că va divorța. Ea conduce mașina foarte repede, ceea ce îl sperie pe fiul ei, care incearcă să-l sune pe Volkan. Dar Asya aruncă telefonul din mașină și Volkan îi urmărea folosind un GPS, nu mai poate. Asya recunoaște că va divorța, dar Ali nu este de acord și îi spune că ea îl face nefericit și amândoi încep să plângă.

Volkan, le pierde urma și crede că au făcut accident. El se grăbește să ajungă acasă. Asya, care este foarte speriată că ar putea să-și piardă fiul, pune la cale un plan de salvare. Când Volkan ajunge la ea acasă, îl face să creadă că este singură și îi arată o șuviță de păr a fiului lor. Volkan o întreabă unde este Ali, dar Asya nu-i răspunde și apoi îl face pe Volkan să creadă că Ali a murit, afirmând că din cauza lui.

Furios din cale afară, își piere cumpătul și începe să o lovească cu sălbăticie pe Asya, fără să-și dea seama că fiul ei era martor la toate. Ali întră în timp ce maică-sa sângerează și aleargă să-și salveze mama, care este întinsă pe jos. Ali l-a renegat în cele din urmă, strigând cât îl ține gura: „Eșți un monstru”.

Oare va funcționa jocul periculos al Asiei?

 • Infidelul Episodul 59 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție … Read more
 • Infidelul Episodul 48 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este … Read more
 • Infidelul Episodul 22 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1505889