Infidelul Episodul 9 Rezumat

Infidelul Episodul 9

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 9?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

 1. Volkan s-a căsătorit cu Derin și după doi ani petrecuți în Statele Unite, se întoarce în oraș ca arhitect celebru.
 2. Doi ani mai târziu, Asya devine medic șef al spitalului.

Infidelul episodul 9 rezumat

Infidelul Episodul 9: După acel incident neplăcut, Ali își reneagă tatăl pentru că i-a rănit mama, și oricât ar încerca Volkan să-i arate că regretă, totul este în zadar. Volkan este conștient că după acest eveniment neașteptat, fiul său se va îndepărta de el și acesta este cel mai mare regret al său.

Vecinii au țipetele lui Ali și Mert cu Bahar se duc imediat acolo, și nu le vine să creadă ceea ce văd și că Volkan a fost în stare să o aducă pe soția sa în în acea stare.

În timp ce, Bahar încearcă să îl calmeze pe Ali, Mert se uită cu milă la Asya, și nu ezită să-i spună vorbe grele lui Volcan, care este luat de poliție. Asya este transportată imediat la spital cu ambulanța și primește îngrijirile necesare.

Planul perfect al Asiei a funcționat și în sfârșit dreptatea triumfă! 

Asya s-a răzbunat pe Volkan, cu planul ei perfect, pentru a-l face pe Volkan să plătească pentru ce i-a făcut. Ali se distanțează de tatăl său și rămâne de partea mamei sale. După ce a agresat-o pe Asya, Volkan a fost închis pentru șase luni.

În tot acest timp, situația financiară a lui Derin a mers din rău în mai rău. Haluk, care se gândește la imaginea familiei sale, se duce la Asya și îi cere scuze în numele lui Derin, explicându-i cât de stânjeniți sunt din cauza evenimentelor neplăcute. Asya îi spune că nu va face nici o plângere împotriva lui Derin.

Haluk afirmă că Volkan este un ratat care și-a bătut soția! 

Haluk i-a anulat cardul de credit al lui Derin, care este pusă într-o situație neplăcută, în timp ce vrea să plătească, dar nu poate și este bârfită de femeile din jurul ei. Derin, care vrea să vorbească cu tatăl ei, vrea să se termine resentimentele dintre ei și să-i dea o șansă lui Volkan. Ea apelează la ajutorul tatălui ei, care îi spune fiicei sale, că este responsabilitatea lui Volkan să aibă grijă de ea acum. 

Faptul că Derin este atât de neajutorată îl înfurie pe tatăl ei, și îi cere să-l părăsească pe Volkan, dar ea îi spune că nu poate face asta. Derin îl imploră pe tatăl ei, spunându-i că ea crede în iubitul ei și abilitățile lui de arhitect. Dar Haluk, în schimb, ÎI spune ce fel de om este Volkan, afirmând că este foarte supărat de starea ei, dar nu o poate ierta. Gönül, pe de altă parte, nu rupe niciodată legătura cu fiica ei și continuă să o susțină.

Asya, care s-a despărțit de Volkan, începe să își regleze socotelile cu ea însăși. Dar când îi vede pe Volkan și Derin împreună, ea știe că nimic nu va mai fi la fel pentru ea. Asyaa, este sigură că Volkan va regreta și se va întoarce la ea într-o zi, dar nu se vor putea ierta reciproc și nu poate înțelege de ce au devenit așa. 

Cei din cercul social al familiei lui Derin, încep să bârfească și toți membrii familiei, se simt jenați de situația creată. În cele din urmă, Volkan și Derin decid să plece în America. Acolo își vor naște fiica și vor începe o viață nouă.

De ziua Asiei, Ali i-a organizat o petrecere surpriză. Adunânduși toți prietenii împreună, Ali îi face cel mai frumos cadou. Dar doctorița își pierde tot cheful când primește o veste neașteptată: Volkan și Derin se întorc înapoi acasă, împreună cu fiica lor pe nume Zeynep.

Fostul ei soț, s-a întors ca arhitect de renume mondial. Căsătoria lor a restabilit relația cu Halük și Gönul și au cumpărat o casă lângă ei. Pentru a-și face vizibilă noua putere, au decis să organizeze o petrecere în noul lor conac și au distribuit invitații cunoscuțillor.

La rândul său, Ali nu s-a simțit confortabil cu revenirea tatălui său. Demir, fratele lui Derin, este la aceeași școală cu Ali. El încearcă să-l facă gelos pe Ali și începe să le povestească colegilor despre amintirile lui cu cumnatul său Volkan. Este un mincinos și îi place să se afirme. Bahar s-a împăcat cu Mert și se înțeleg de minune.

Prima întâlnire după doi ani in Infidelul Episodul 9!

Războiul dintre Asya și Volkan are că rezultat destrămarea familiei, urmat de o mare distrugere care schimbă viața tuturor. De acum încolo, fiecare are o poveste nouă de scris, dar nu va fi ușor pentru niciunul dintre ei, să umple pagina care se deschide înaintea lor. 

Mi-e atât de dor de tine, fiule!

După acel incident, Volkan, care a plecat în America și a stat acolo doi ani, se întoarce la Tekirdağ. Primul lucru pe care îl face este să-și viziteze fiul și îl caută la școală. Ali, care își revede tatăl după doi ani, nu știe ce să facă și păstrează distanța. Dar Volkan îi spune că va compensa timpul petrecut separat de fiul său și că de acum înainte vor fi mereu împreună.

Volkan amestecă din nou lucrurile și de data aceasta se aliază cu Selçuk. După ce a părăsit-o pe Nil, Selçuk, care are o ambiție de răzbunare, se întalneste cu Volkan, care îi oferă o slujbă.

La o întâlnire medicală din cadrul spitalului, unde are loc si o mica petrecere, Asya, care este medic șef al spitalului, o întâlnește pe Gönül în timpul unui seminar. Gönül șochează pe toată lumea cu comportamentul ei. Ea vorbește despre realizările lui Volkan și începe să-l laude pe arhitect și pe fiica sa, pentru a o deranja pe Asya. Ea îi invită pe cei de acolo la petrecerea pe care o vor organiza în weekend. Dar Asya preferă să tacă.

Anii trec și Volkan apare în fața Asiei!

Revenind 2 ani mai târziu, Volkan bate la ușa Asiei, care este uluită de afirmațiile fostului soț, când îi spune că nu o poate uita. Volkan încearcă să-l atragă pe Ali de partea sa și asta o înfurie pe Asya.

A sosit noaptea petrecerii și Ali, care a decis să nu meargă, s-a întâlnit cu fiica lui Serap pentru a merge la film. La ieșire l-a întâlnit pe tatăl său, care îl urmărea. Acesta l-a rugat să meargă cu el la marele eveniment. Volkan și Derin, care și-au adunat toți prietenii la petrecere, fac o demonstrație de putere. Volkan, care face toate acestea pentru a atrage atenția Asiei, îl folosește pe Ali să o aducă pe Asya la el acasă.

Câteva minute mai târziu, Volkan i-a trimis Asiei o fotografie cu el și fiul său. Doctorița, care lua cina cu Turgay, a devenit foarte nervoasă și la rugat să o însoțească să-și ia fiul. Ea își arată nemulțumirea față de Volkan, spunâdu-i că la luat pe Ali fără permisiunea ei.

Un detaliu important marchează episodul 9, când Asya observă că la petrecere sunt toți așa-zișîi ei aliați, inclusiv Bahar și Mert, care susțineau că nu vor merge. Ea simte din nou gustul amar al trădării. Derin încearcă să o forțeze să plece, dar doctorița îi arată invitația pe care i-a trimis-o Volkan, făcând-o geloasă pe tânără mămică.

Ce planifică Volkan și Selcuk?

 • Infidelul Episodul 59 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de … Read more
 • Infidelul Episodul 48 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și … Read more
 • Infidelul Episodul 22 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1505893