Infidelul – Sadakatsiz, un nou serial turcesc – Prezentare

Infidelul – Sadakatsiz, un nou serial turcesc - Prezentare

Infidelul – Sadakatsiz: Serialul turcesc Sadakatsiz în traducere Infidelul, este o dramă psihologică din anul 2020, produsă de Med Yapım și Mednova Yapım, cu Cansu Dere și Caner Cindoruk în rolurile principale, care va avea premiera la Kanal D pe 17 august. Performanțele lui Cansu Dere și Caner Cindoruk sunt cele mai importante, mai ales că sunt actori cu renume, care au avut succes progresiv unul după altul.

Serialul Infidelul, care a avut marea premieră pe 7 octombrie 2020 la Kanal D Turcia, are în total 60 de episoade, 31 în primul sezon care s-a încheiat pe 2 iunie 2021 și finalul serialului a avut loc, pe 25 mai 2022.

Serialul de succes a debutat în 2020, în plină pandemie, și nici măcar acest lucru nu le-a putut sta în cale actorilor să cucerească telespectatori, încă de la primul episod. Protagoniștii povestii și-au surprins fanii cu povestea lor dramatică, care este foarte aproape de ceea ce poate experimenta oricine în viața de zi cu zi.

O distribuţie de excepţie: Povestea serialului de succes este o adaptare a serialului britanic de televiziune Doctor Foster, cu Cansu Dere, Caner Cindoruk și Melis Sezen. Serialul este regizat de Neslihan Yeşilyurt și Benal Tairi, în timp ce scenariul a fost scris de Kemal Hamamcıoğlu, Dilara Pamuk, Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan, Nuriye Bilici, Arzu Yurtseven, Elif Öner, Kubilay Kara și İrem Pelin Sönmezer.

Frumoasa și talentata actriță Cansu Dere, a mai jucat în producții de succes precum „Mama/Anne”, „Sila”, „Ezel”, „Suleyman Magnificul”, în rolul cadânei Firuze și, mai recent în serialul „Infidelul/Sadakatsiz”.

Care este povestea serialului turcesc Infidelul / Sadakatsiz?

Serialul turcesc Infidel / Sadakatsiz relatează povestea tulburătoarea a lui Asya și Volkan, care la prima vedere par că au o căsnicie foarte fericită, dar din trăirile personajelor ne dăm seama că nu este totul roz.

Asya (Cansu Dere) duce o viață liniștită și fericită alături de soțul ei Volkan (Caner Cindoruk) și de fiul lor Ali (Alp Akar). Povestea de basm pe care o trăiau era doar “liniștea de dinaintea furtunii”, deoarece această poveste de familie fericită ia o întorsătură dramatică atunci când Asya află că soțul ei, are de doi ani o aventură cu o tânără pe nume Derin (Melis Sezen). Asya trebuie să aleagă între a-și salva căsnicia și a se răzbuna pe soțul ei infidel.

Asya, care și-a părăsit orașul natal pentru a-și întemeia familia la care visa încă din copilărie, nu a regretat niciodată această decizie până când a început să bănuiască că soțul ei o înşală. Ea este o doctoriță inteligentă, în vârstă de 37 de ani, directoarea spitalului Tekirdağ, mândră de profesia ei, în care se descurcă foarte bine.

Volkan este un bărbat carismatic de profesie arhitect, care conduce o mică afacere și se caracterizează ca un bun familist şi un bun părinte, cu o personalitate înflăcărată și foarte ocupat cu responsabilitățile sale. El își iubește familia și soția mai presus de orice, şi totuși căsnicia sa trece printr-o criză din cauza unei relații paralele, pe care începe să o aibă cu o fată mai tânără, care este fiica lui Haluk Güçlü, investitorul noului său proiect.

Asya, care are o încredere oarbă în soțul ei, începe să vadă semne că soțul ei o trădează și începe să fie mai vigilentă. Când își întreabă prietenele ce cred despre suspiciunile ei, atât Bahar, cât și Derya o conving că aceste preocupări sunt nefondate şi Asya decide să-și urmărească soțul în secret. Ea face o înțelegere cu o pacientă tânăra pe nume Nil (Nazli Bulum). Conform înțelegerii, Asya îi prescrie o rețetă de somnifere, iar Nil acceptă să-l urmărească pe Volkan.

A doua zi, Nil îl urmărește pe Volkan cu mașina și ea descoperă că se întâlnește cu o tânără, dar nu poate vedea fața femeii. Între timp, Asya organizează o petrecere pentru ziua de naștere a soțului ei și încearcă să-și păstreze calmul, încercând din răsputeri să nu-și arate adevăratele intenții.

La onomastica lui Volkan, Asya caută în mașina soțului ei, pentru a găsi mai multe dovezi și descoperă un compartiment ascuns în portbagaj, unde găsește un telefon mobil cu o fotografie de fundal a lui Derin, care este fiica unuia dintre pacienții ei. Ea trăiește un mare șoc, când vede fotografii din timpul unei vacanțe comune a lui Volkan, Derin și prietenii ei, Bahar și Mert (Eren Vurdem) și mesajul prietenei ei Derya, care este la curent cu aventura secretă.

Asya, care descoperă că a fost trădată nu numai de soțul ei, ci și de prietenii ei de mult timp, este pusă într-o situație la care nu s-a așteptat, simte o profundă dezamăgire și încearcă să nu cadă în depresie, dar durerea pe care o simte este foarte mare și dă cărțile pe față.

Cu toate acestea, Asya nu joacă rolul unei victime, dimpotrivă, ea este hotărâtă să-și înfrunte atât prietenii care i-au ascuns adevărul, cât și pe soțul ei, care va gusta treptat din furia femeii înșelate.

INFO: Serialul turcesc Infidelul, o poveste realistă despre viață, iubire și trădare, se va difuza de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1502748