Ep. 28+: Informații inedite despre Prizoniera Destinului

Prizoniera Destinului episodul 28+

Informații inedite despre serialul Prizoniera Destinului

Prizoniera Destinului episodul 28+: Zeynep va fi văzută de familia lui Mehdi, ca fiind singura persoană responsabilă pentru ceea ce i s-a întâmplat în închisoare meșterului atât de iubit de cei din cartier. Ea va suferi foarte mult și va avea remușcări, mai ales că Dilara (Chibrit) va fi împotriva ei.

În aceste vremuri grele Bariș va fi alături de Zeynep, mai mult ca oricând și o va primi cu brațele deschise în viața sa. Iar asta o va face pe Zeynep să fie din ce în ce mai mult influențată de vorbele lui Bariș, care din prea multă dragoste va fi din ce în ce mai afectos și grijuliu cu ea.

Bineînțeles că Zeynep îl va crede vinovat pe Mehdi și pe bună dreptate, însă ceea ce ea nu știe, este faptul că fostul ei soț a aflat unele lucruri despre Bariș și doar a vrut să o protejeze … Mai târziu, după ce Mehdi îşi revine, Zeynep va renunța la reclamație.

Se înfiripă o nouă poveste de iubire!

Între Emine și Savaș pare a fi o chimie foarte bună și cei doi vor deveni din ce în ce mai apropiați. Sultan și Ali Rami, unchiul celor doi frați vor decide să se căsătorească. Cei doi îndrăgostiți la vârsta a doua, vor face serialul și mai amuzant prin tachinările și nemulțumirile lor.

Bariș și Zeynep vor deveni iubiți în momentul în care el îi va mărturisi dragostea sa avocatei. Dar Savaș se va opune acestei iubiri din motive bine întemeiate pe care doar cei doi frați le știu.

Părerea lui Savaș despre Bariș

Savaș știe că Bariș este foarte nesigur când vine vorba despre iubire, deoarece îi știe toate relațiile anterioare, care s-au terminat brusc. După ce Bariș devine iubitul lui Zeynep, treptat își va pierde interesul și se va îndepărta de ea. În momentul în care Zeynep va primi încă o lovitură de la bărbatul în care a avut încredere, va începe să experimenteze probleme psihologice (ea a mai fost la psiholog).

Mehdi este fiul lui Müjgan?

Acesta este secretul lui Cemile: Odată de Medi află că el nu este de fapt fiul Zehrei, ci al altei femei, va suferi un mare șoc emoțional. Soarta îi va aduce din nou împreună pe Mehdi și Zeynep și vor depăși problemele împreună.

Fostul soț al lui Benal va fi eliberat din închisoare și când va afla că Benal și Mehdi au o fetiță împreună, nu-și va mai putea controla furia și din gelozie o va ucide. Dacă se va întâmpla precum se speculează, Benal va părai serialul.


Site-ul CinemaLands nu are decât un scop informativ general și nu ne asumăm răspunderea.

Fără garanții sau răspundere: Deși CinemaLands face eforturi mari pentru a include informații precise și actualizate, nu ne angajam și nu garantam, expres sau implicit, acuratețea sau caracterul complet al informațiilor prezentate pe acest site.
Informații prospective: Aceasta pagina conține informații prospective. Aceste informații sunt supuse unei varietăți de incertitudini semnificative, din moment ce în prezent, în țara de origine, serialul “Doğduğun Ev Kaderindir” are doar 27 de episoade difuzate, prin urmare, rezultatele efective pot diferi semnificativ de cele prezentate.


© 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.