INTERVIU: Ebru Șahin a vorbit despre noul ei serial Destan

Interviu cu Ebru Șahin

Vești bune! Interviu cu Ebru Șahin

Interviu cu Ebru Șahin: Faimoasa actriță a fost văzută cu iubitul ei Cedi Osman în Istanbul la concertul lui Hasan Can Kaya. Fericitul cuplu a răspuns la întrebările reporterilor și actrița a răspândit imediat “vibe-ul fericirii”, pe care îl trăiește alături de iubitul ei.

Actrița a spus că Africa este un loc în care a vrut să meargă de mulți ani!

„În timp ce am avut o astfel de oportunitate, am vrut să o evaluăm în acest fel. A fost foarte frumos, foarte plăcut. A fost o sărbătoare culturală pentru noi. Ne-am întors cu experiențe bune “.

– a spus actrița

Cedi Osman a spus că sărbătoarea africană a fost foarte frumoasă și că a fost foarte impresionat de ceea ce a văzut acolo, explicând că vizitele triburilor sunt de neuitat.

Ebru Șahin a subliniat faptul că în vacanța din acest an, a avut experiențe de neuitat, explicând că au mai avut și o scurtă vacanță în Çeșme și că ea a fost mereu cu gândul “acasă”, menționând că deocamdată nu are gânduri de a se muta în America.

Ebru Șahin, care a acceptat cu entuziasm să fie protagonista serialului epic DESTAN – EPOPEEA”, care va fi difuzat pe ATV în Turcia, va da viață personajului Akkız.

Frumoasa actriță a subliniat faptul că povestea are loc în secolul al VIII-lea și a mai dat următoarele detalii despre serialul istoric:

„Este un serial de epocă ambientală din secolul al VIII-lea. Începem pregătirile acum. Avem etape de antrenament. Planificăm să începem să filmăm în jurul lunii august. Vom începe un sezon magnific!”

Ebru Șahin

Cedi Osman a mai declarat că este foarte entuziasmat de noul serial a iubitei sale, spunând că: „Va fi un proiect foarte mare. De aceea îl așteaptă cu nerăbdare”.

Ebru Șahin, care a dat vestea cea bună, spunând că filmările vor începe foarte curând, va termina în curând perioada de vacanță și se va dedica complet muncii sale, la fel ca în Hercai.

Ebru Șahin va împărți rolul principal cu Edip Tepeli și va primii pregătirea necesară de la echipa kazahă Nomad. Ea va lua lecții pentru a lupta, călării și folosi săbiile precum o adevărată războinică. Este de așteptat ca aceste antrenamente grele să o epuizeze pe actriță. În plus, fanii lui Ebru Șahin așteaptă cu nerăbdare armonia lui Akkız și Batuga …

Rămâne să vedem ce fel de energie vor transmite Ebru Șahin și Edip Tepeli și dacă duo-ul va reuși să capteze atenția fanilor …

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1434675