Noul serial turcesc cu Elçin Sangu [Iyi Günde Kötü Günde]

Iyi Günde Kötü Günde (La bine și la greu) este unul dintre cele mai așteptate seriale din această toamnă în Turcia. Elçin Sangu se întoarce pe micile ecrane, după o lungă absență, dar ne surprinde într-un mod plăcut jucând alături de actorul Ozan Dolunay și actrița Yasemin Allen. 
Serialul turcesc “İyi Gunde Kotu Gunde” este o comedie romantică, categorie în care excelează Elçin Sangu. Poate vă mai amintiți de serialul Kiralik Ask/Prețul dragostei (2015), acea comedie romantică pe care a împărtășit-o cu îndrăgitul actor Barıș Arduç și care a făcut-o faimoasă pe tânăra actriță.

Toate informațiile despre serialul Iyi Günde Kötü Günde din Noul Sezon 2020 !

Trailerul acestei comedii romantice a apărut online pe 07 august 2020, pe canalul oficial Youtube. Și bineînțeles că marea bucurie a fanilor a fost să o revadă pe îndrăgita actriță Elçin Sangu.

Un Triunghi Amoros: În secvențele primului trailer, Elçin apare ca un organizator de nunți și cu siguranță că alături de cei doi protagoniști din serial, povestea în sine va da viață unui triunghi amoros cu Ozan Dolunay și Yasemin Allen.

PS: Triunghiurile amoroase sunt cele mai suculente subiecte de bârfă cu povești de dragoste în care al treilea apare să tulbure liniștea cuplului.

Serialul turcesc “Iyi Günde Kötü Günde” este produs de O3 Medya și este difuzat de canalul Star TV Turcia. Regizorul este Baris Erçetin, care a regizat serialul Benim Tatli Yalanim, serialul Meryem și comedia romantică Tatli Intikam. Scenariștii serialului sunt Pelin Karamehmetoglu și Aksel Bonfil.

Care este povestea serialului Iyi Gunde Kotu Gunde?

Leyla (Elçin Sangu) este o organizatoare de nunți care își iubește slujba. Leyla va organiza nunta unui cuplu Sarp și Melisa. Ea se va confrunta cu Sarp, bărbatul cu care trebuia să se căsătorească și care a abandonat-o la propria nuntă.
Postul de televiziune StarTv care va difuza serialul Iyi Günde Kötü Günde, îl prezintă astfel:

Începuturi noi, dragoste amețitoare și vise de căsătorie… ce s-ar întâmpla dacă toate acestea s-ar estompa de mișcările neașteptate ale sorții. Nu te vei putea abține să nu râzi când vei descoperi această relație împletită între Leyla, Sarp și Melisa. Te vei simți legat de acest serial fermecător și plină de surprize !

Când va fi difuzat serialul turcesc Iyi Gunde Kotu Gunde ?

12 Septembrie 2020: Este data difuzării serialului Iyi Günde Kötü Günde. Filmările la Iyi Günde Kötü Günde au început la mijlocul lunii iulie, așa că primul episod a fost difuzat destul de repede.

Cine sunt actorii din rolul principal și actori care fac parte din distribuția serialului Iyi Günde Kötü Günde ?

Protagoniștii serialului Iyi Günde Kötü Günde sunt Elsin Sangu, Ozan Dolunay și Yasemin Allen. Cine altcineva decât trio-ul capre apare în posterul serialului ? Dar în distribuția serialului au fost adăugați și alți actori cunoscuți.

Distribuția serialului include nume mari precum: Șenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmıș, Sinan Albayrak.

Elçin Sangu s-a făcut remarcata datorită rolului primit în serialul Kiralik ask, interpretând-o pe Defne. Ea s-a născut la Izmir în 1985 și debutul ei în televiziune a fost odată cu rolul avut în serialul de succes Oyle Bir Gecer Zaman Ki/Trădarea (2010), în care a interpretat rolul unei cântărețe alături de actorul Aras Bulut Iynemli. De atunci au urmat un șir îmbelșugat de roluri, inclusiv apariții în seriale precum Kurt Seyit ve Sura/În dragoste și în război (2014), Sevdam Alabora și cel mai recent serialul Çarpisma, in care a jucat împreună cu Kivanç Tatlitug.

Ozan Dolunay joacă rolul lui Sarp în serialul Iyi Günde Kötü Günde. Sarp este fostul logodnic al Leylei pe care a părăsit-o în ziua nunții și acum este pe cale să se căsătorească cu Melisa. Actorul s-a născut la Ankara în 1990 și a devenit cunoscut datorită serialului Zalim Istanbul/Nemilosul Istanbul în care joaca rolul lui Cenk Karacay. Serialul turcesc Nemilosul Istanbul l-a ajutat pe Ozan Dolunay să câștige popularitate…

Yasemin Allen interpretează rolul Melisei, logodnica lui Sarp. Yasemin este o actriță anglo-turcă și s-a născut în Anglia în anul 1989. Ea s-a mutat în Turcia la vârsta de 18 ani pentru a studia artă dramatică. Yasemin a jucat în mai multe seriale de succes, precum Merhamet, Muhteşem Yüzyıl/Kosem în care a jucat rolul Sultanei Defne și în Seref Meselesi alături de actorul Kerem Bursin. Mai recent, a jucat în serialul britanic de spionaj Strike Back.

Sursa foto/info: https://www.startv.com.tr/dizi/iyi-gunde-kotu-gunde | https://tr.wikipedia.org/