Kaderimin Oyunu Episodul 1 Rezumat

Kaderimin Oyunu Episodul 1 Rezumat

Kaderimin Oyunu: Jocul Destinului cu Akın Akınözu – Episodul 1 rezumat

Kaderimin Oyunu Episodul 1: Asiye, în vârstă de 32 de ani, este o tânără frumoasă, care și-a pierdut mama la o vârstă fragedă și a crescut alături de mama ei vitregă. Sătulă de copilăria grea de care a avut parte din cauza mamei sale vitrege, la doar 17 ani fuge de acasă și se căsătorește cu Cemal, în speranța că își va găsi fericirea pe care o căută.

Asiye: Te rog, te rog, nu pleca!

Asiye a cărei viață s-a întors cu susul în jos odată cu ziua dezastroasă în care a fost părăsită de soțul ei, încearcă să se țină de viață pentru cei doi copii mici ai ei. Cei doi devin părinți, însă lipsurile financiare și viața grea pe care o au, îl fac pe Cemal să-și părăsească soția, lansând în urma sa doi copii nevinovați, pedepsiți de soarta cruntă. În timp ce Așiye era însărcinată cu al doilea copil, pe nume Umut, soțul ei Cemal a devenit din ce în ce mai retras și când ea a născut, el a plecat de acasă ca urmare a depresiei sale.

Cemal o întâlnește pe Helin Demirhan, fiica unei familii înstărite. Helin se îndrăgostește nebunește de Cemal, însă tânărul se gândește mereu la Asiye. Dar din momentul în care Helin rămâne însărcinată, el trebuie sa ia o decizie și alege viața bogată și confortabilă alături de acea fată bogată și fiul lor.

Examenul dificil prin care trece Asiye!

Asiye se simte complet bulversată de cele întâmplate, însă nu renunță la copiii ei nici măcar pentru o clipă și îi crește singură. Dar viața i se schimbă complet, când întâlnește pe Mahir, un tânăr care a crescut într-o dependinţă a conacului familiei Demirhan.

Prima întâlnire a lui Asiye cu Mahir

Soarta nemiloasă o face să plece într-o călătorie ireversibilă de la Amasya la Istanbul, fără măcar să știe ce va face acolo. Asiye îl întâlnește pe Mahir, care o ajută pe drum, deși până atunci nu-l întâlnise niciodată. Mahir se întoarce la Istanbul după mulți ani în care a locuit în Rusia.

Accident îngrozitor!

Mașina lui Mahir, în care se află Asiye și copiii este tamponată de un tir și toți ajung la spital, dar din fericire nu sunt răniți grav. Datorită lui Mahir, acea zi pare una salvatoare, însă aceasta nu este o salvare pentru Asiye și copiii ei, care se vor adăposti în conacul Demirhan, ci un joc prost al sorții pentru că acolo îl întâlnește pe Cemal.

Kaderimin Oyunu Episodul 1 se termina cu reîntâlnirea emoționantă dintre Ayshe si Cemal…

INFO: Serialul turcesc Kaderimin Oyunu/Jocul Destinului, cu actori celebri precum Akın Akınözü, Öykü Karayel, și Sarp Apak, a avut premiera la Star TV, vineri, 3 decembrie. Actrița Karayel a interpretat rolul Sultanei Dilruba, în serialul fenomen Suleyman Magnificul.

Canalul TV pe care se difuzează serialul turcesc Jocul Destinului cu Akın Akınözu: STAR TV
Ziua difuzării: vineri, 3 decembrie
Ora de difuzare: 20.00


  • Kaderimin Oyunu Episodul 4 Rezumat
    Kaderimin Oyunu: Jocul Destinului cu Akın Akınözu – Episodul 4 rezumat – Trailer Kaderimin Oyunu Episodul 4: Bine ați venit la Jocul Destinului cu Akin Akinozu! Știm că vă doriți să aflați ce se va întâmpla în episodul 4 din…
  • Kaderimin Oyunu Episodul 3 Rezumat
    Kaderimin Oyunu: Jocul Destinului cu Akın Akınözu – Episodul 3 rezumat Kaderimin Oyunu Episodul 3: … Încântat de cunoștință… Atmosfera tensionată creată odată cu dispariția lui Ahmet, îi aduce față în față pe Cemal și Mahir. Oferta surpriză făcută de…
  • Kaderimin Oyunu Episodul 2 Rezumat
    Kaderimin Oyunu: Jocul Destinului cu Akın Akınözu – Episodul 2 rezumat Kaderimin Oyunu Episodul 2: Întâlnirea lui Asiye cu Cemal, care are loc ani mai târziu va fi o mare distrugere pentru amândoi, deoarece focul iubirii eterne încă mai arde…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1461605

Sursa foto/info: https://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-oyunu