Kaderimin Oyunu Episodul 4 Rezumat

Jocul Destinului Episodul 4 Rezumat

Kaderimin Oyunu: Jocul Destinului cu Akın Akınözu – Episodul 4 rezumat – Trailer

Kaderimin Oyunu Episodul 4: Bine ați venit la Jocul Destinului cu Akin Akinozu! Știm că vă doriți să aflați ce se va întâmpla în episodul 4 din serialul turcesc Kaderimin Oyunu și tocmai de aceea, noi am analizat videoclipul trailerului 4, pentru ca voi să aflați cele mai importante detalii.

Zahide o denunță pe Asiye la politie!

Jocul destinului le joacă feste tuturor și de data aceasta, îi aduce față în față pe Cemal și Asiye pentru a-și înfrunta trecutul. Zahide găsește cuțitul pe care Asiye l-a aruncat la gunoi, începe să o suspecteze și afirmă că ea sigur să știe de unde provine acel obiect.

Odată cu apariția secretului, pentru Mahir va începe o viață complet diferită și Asiye va continua să-și protejeze copiii indiferent de consecințe.

Poliția ajunge la conac și le spune că este nevoie ca Asiye să meargă cu ei la secția de poliție. Zahide face mare tam-tam și Helin îi spune că simte că există ceva neștiut despre acea femeie. Ea a observat comportamentul ciudat a lui Cemal și începe să-l suspecteze.

Mahir intervine și o avertizează pe Zahide să se potolească pentru că nu va permite nimănui să-i interogheze familia și să nu-i mai rostească niciodată numele lui Asiye.

Asiye ia atitudine și îi spune lui Zahide să înceteze să o mai provoace sau să mai insinueze ceva despre copiii ei, altfel ea își va pierde răbdarea și îi va face zile grele.

Pe de altă parte, Cemal, care reușește să aibă o conversație în privat cu fiica sa, cu lacrimi în ochi îi spune că s-a săturat să o părăsească din nou și că nu a rămas acolo pentru că Helin a vrut, ci a rămas pentru ea. Deoarece nu poate suporta să fie din nou separat de ea. El regretă amarnic că și-a părăsit soția și copiii. Nu a trecut o zi în care să nu-și reproșeze că a permis să cadă în depresie din cauza sărăciei.

Interesul lui Mahir pentru Asiye și copii ei, îl va înfuria la maxim pe Cemal!

Cel mai probabil, Mahir, care știe adevărul, o va salva cumva pe Asiye prin intervenția tatălui său. Acest lucru îi va aduce pe Asiye și Mahir și mai aproape. Bineînțeles că lui Cemal nu-i va plăcea apropierea dintre Asiye și Mahir, deoarece el niciodată nu a încetat să o iubească pe Asiye și nu suportă să-și vadă soția în prezența altui bărbat.

În timp ce Asiye este afară, Cemal iese furios din conac și îi spune să-l urmeze. Asiye, care este surprinsă îl întreabă ce naiba tot spune acolo. Cemal care pare mai hotărât că oricând să-și înfrunte soarta, îi spune singurei femei din viața sa pe care o iubește cu adevărat: Asiye, am spus, vino!

Canalul TV pe care se difuzează serialul turcesc Jocul Destinului cu Akın Akınözu: STAR TV
Ziua difuzării: vineri, 24 decembrie
Ora de difuzare: 20.00


  • Kaderimin Oyunu Episodul 4 Rezumat
    Kaderimin Oyunu: Jocul Destinului cu Akın Akınözu – Episodul 4 rezumat – Trailer Kaderimin Oyunu Episodul 4: Bine ați venit la Jocul Destinului cu Akin Akinozu! Știm că vă doriți să aflați ce se va întâmpla în episodul 4 din … Read more
  • Kaderimin Oyunu Episodul 3 Rezumat
    Kaderimin Oyunu: Jocul Destinului cu Akın Akınözu – Episodul 3 rezumat Kaderimin Oyunu Episodul 3: … Încântat de cunoștință… Atmosfera tensionată creată odată cu dispariția lui Ahmet, îi aduce față în față pe Cemal și Mahir. Oferta surpriză făcută de … Read more
  • Kaderimin Oyunu Episodul 2 Rezumat
    Kaderimin Oyunu: Jocul Destinului cu Akın Akınözu – Episodul 2 rezumat Kaderimin Oyunu Episodul 2: Întâlnirea lui Asiye cu Cemal, care are loc ani mai târziu va fi o mare distrugere pentru amândoi, deoarece focul iubirii eterne încă mai arde … Read more

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1461833

Sursa foto/info: https://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-oyunu