La răscruce Episodul 1-2 Rezumat Detaliat (Çarpışma ep. 1)

La răscruce Episodul 1 Rezumat (Çarpışma)
Home » Rezumate Seriale Turcesti » La răscruce Episodul 1-2 Rezumat Detaliat (Çarpışma ep. 1)

4 mașini se ciocnesc și fac accident: Episodul 1 din serialul turcesc La Răscruce începe cu scena de după accident, care urmează să se întâmple. În interiorul uneia dintre cele patru mașini îl vedem pe Kadir inconștient și o fotografie de familie. Iar Zeynep (Elçin Sangu) este inconștientă în cealaltă mașină cu un geamantan plin de bani pe scaunul de lângă ea. Kerem (Alperen Duymaz) este cu capul pe volan și putem vedea o lănțișor cu pandantiv pentru femei pe consola centrală. La fel și Cemre (Melisa Asli Pamuk) este, de asemenea, inconștientă.

Povestea se întoarce înapoi în prezent exact cu câteva zile înainte de tragicul accident

La răscruce Episodul 1 începe cu focuri de armă între o mafie a drogurilor și filiala poliției speciale din Istanbul condusă de Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ). Pe de altă parte, liderul mafiei drogurilor era Vali Cevhar, care nu este deloc mulțumit de această întâlnire a poliției.

Kadir este polițist și este într-o misiune împreună cu colegul său Adem. Cei doi polițiști sunt implicați într-un schimb de focuri cu împușcături, ce pare a fi o bandă criminală după care politia aleargă de mult timp. Kadir îl pe ucide șeful lor și este concediat. El decide să-și părăsească colegul pentru a clarifica situația cu șefii și procurorul.

Veli (Onur Saylak) este un tip rău și paranoic, dar foarte conștiincios când este vorba despre securitate și siguranță. Femeia care i-a ținut companie pentru o noapte a fost legată la ochi la plecare și categoric nu știe unde se află.

A doua scenă este despre frumoasa Zeynep: un manager de bancă al cărui soț (Galip) a fost șantajat de Veli capul mafie din cauza problemelor cu bani. Ea are o fiică și nu a fost mulțumită deloc de această căsătorie. În timp ce Zeynep ia micul dejun cu fiica ei Aylin, aude telefonul soțului ei vibrând și bănuiește că îi ascunde ceva. Așa că se furișează în liniște, ia telefonul, îi citește mesajele și află că are o amantă. Apoi coboară la etaj să-și trimită fiica la școală, însă se sperie când vede doi bărbații în fata casei și încuie ușa.
Galip primește un apel de la Cevdet care îi reamintește de datoria de 900, 000 TL si când iese din casă, cei doi bărbați îl avertizează că mai are doar două zile pentru a-și plăti datoria pentru jocuri de noroc.

Pe de altă parte, Vali l-a invitat pe Galip pentru a discuta despre contrabanda cu bani. Galip nu vrea să facă această muncă ilegală și periculoasă, dar mafiotul îl șantajează. Galip refuză inițial dar după ce și-a dat seama că are o datorie de plătit el este de acord, însă Veli îi oferă 200.000 TL, iar Galip are nevoie de 900.000 TL …

Selim Gur, un om de afaceri cunoscut și fiica sa Cemre, çare este avocată au o conversație. Selim încearcă să-și convingă fiica să se alăture unei întâlniri mai spre seară. Dar Cemre este acel gen de fată modestă care vrea să petreacă o viață simplă și nu vrea să plece.

Între timp, Zeynep o sună pe prietena ei Cemre sa discute despre mesajele pe care le-a văzut în telefonul lui Galip, dar se răzgândește și stabilesc să întâlnească la o cafea cand vor avea timp liber.

Kerem este eliberat din închisoare după cinci ani sentință!

La poarta închisorii, prietenii lui Kerem, Meral și Yakup, îl aștepta afară. După cinci ani de sentință pentru vătămarea corporală a tatălui său, Kerem este eliberat din închisoare. Din comportamentul gardianului reiese că îi pasă cu adevărat de Kerem și ne putem da seama că deținutul nu este un tip rău.

Kerem este un băiat bun, dar s-a nimerit în locul nepotrivit, într-un moment nepotrivit, care inevitabil i-a schimbat dramatic viață. El a ajuns în închisoare din cauza atacului asupra tatălui său în timp ce vroia doar să-și salveze mama din mâinile acestuia…

Kadir pleacă de la muncă și în drum spre casă, dă peste Kerem. Cei doi se cunosc, deoarece Kadir a fost acolo în acea noapte în care Kerem a fost arestat. El l-a ajutat mult pe Kerem în vremurile sale dificile, așa că îl sfătuiește să își găsească un loc de muncă în timp ce își susține echipa de fotbal preferată. La plecare, cei doi prieteni se salută reciproc și Kadir se întoarce la Yamuk, pe care îl verifică dacă nu cumva are droguri. Spre seară, când Kadir pleacă acasă, o convinge pe soția sa, Asli și pe fiica lor, să meargă cu el, pentru a urmări următorul meci.

În seara aceea, Kerem își întâlnește iubita și îi explică că încă este în probă, așa că are nevoie să se comporte exemplar sau se va întoarce din nou după gratii. Deși Kerem și-a căutat un loc de muncă la mai multe companii, nimeni nu l-a acceptat din cauza cazierului său judiciar. Între timp, Kerem s-a întors acasă și vede că tatăl lui este paralizat din cauza atacului. Dar Kerem nu are remușcări pentru că a făcut-o în timp ce tatăl său îi bătea mama.

Petrecerea de ziua de naștere a lui Cemre!

Seara, când Cemre a venit la întâlnirea stabilita, a fost surprinsă de familia ei cu o petrecere surpriză de ziua ei. Toate acestea au fost planificate de iubitul ei Demir și Belma mama vitregă, care nu o agreează deloc. Tata ei este prezent la onomastica fiicei sale împreună cu soția sa Belma.

A doua zi, Zeynep se confruntă cu Galip despre mesajele găsite pe telefonul său și convinsă fiind că o înșeală cu o femeie pe nume Mel7, îi spune că vrea sa divorțeze. Galip devine agresiv și îi spune soției sale că nu va divorța fără să-i ia fiica. Ulterior, el încasează banii la aeroport, dar în loc să-i ducă la Veli, își plătește datoria, apoi pune restul banilor într-un dulap din aeroport.

După câteva zile, când Kadir și-a luat soția și fiica la stadion pentru a urmări acel meci de fotbal, îi pierde pe amândoi într-o explozie cu o bombă. Acest incident îi afectează sănătatea mintală, deoarece se învinovățește pe sine pentru această mare pierdere, refuză să de ducă la job și nu mai vrea să trăiască.

Pe de altă parte, din cauza că Galip a furat banii lui Veli, l-a înșelat pe Vali și a fugit în altă țară, Veli este o amenințare pentru familia sa. Între timp, Galip îi spune lui Zeynep despre datoria să și că trebuie neapărat să plece țara, însă ea nu este de acord și el o avertizează că acei bărbați nu cruță pe nimeni. Zeynep decide să plece și în timp ce Galip este afară, își pregătește valiza și se îndreaptă spre ușă. Veli o aștepta acolo cu propunerea să jefuiască banii de la banca unde ea lucrează. Dar Zeynep refuză și Veli îi răpește fiica, apoi o șantajează ca să jefuiască banca și să-i dea banii înapoi.

A doua zi, Zeynep se duce la muncă, închide paznicul și ia bani din seif. Ea fuge sa-i dea banii lui Veli, însă politia este pe urmele ei. Cemre este la cină cu Demir pe care dorește sa-l convingă sa plece în America cu ea. El pune inelul de logodnă pe masă, spunându-i ca nu va merge nicăieri și vrea ca ei doi să rămână în Turcia, apoi pleacă.

Yamuk îi oferă un loc de muncă lui Kerem!

Kerem, care a căutat peste tot un loc de muncă și nu a avut noroc, decide că nu are alta alternativă decât să i se alăture lui Yakup pentru a jefui un seif și să înceapă împreună o afacere. Casa, pe care urmează să o jefuiască, îi aparține lui Cemre. Kerem și Yakup pătrund în casă, golesc seiful. Dar este ciudat că Demir și Belma erau în casă, probabil că ambii îi înșelau pe Cemre și Selim și vroiau doar banii lor …
În timp ce pleacă, Kerem ajunge primul jos și când dă peste Cemre, se privesc față în față și Kerem o înjunghie accidental în stomac.

Kadir devastat de durere privește o fotografie a familiei sale, aude la radio știrea că cineva a jefuit o bancă și este în apropierea locației sale. El decide să-și pună capăt zilelor în timp ce o prinde pe acea persoană.

Accidentul de circulație a celor 4 mașini!

Acum! Toată lumea este în mașină și conduce foarte periculos. Zeynep și Kadir, și Kerem cu Cemre.

Zeynep este în mașină și conduce cu viteză că să scape de mașina poliție din cauză că nu a oprit la control în trafic. Banii de lângă ea sunt pregătiți pentru răscumpărarea fiicei sale și rămâne doar să-l întâlnească pe Veli. Iar în schimbul banilor să-și ia fiica ei înapoi. Kerem conduce și el cu viteză pentru a se îndepărta de locul jafului. Yakup este cu el și se luptă cu Kerem, deoarece vrea să se întoarcă pentru a verifica dacă fata pe care el înjunghiat mai trăiește. Dar nu poate pentru că prietenul său îl amenință cu arma.

Cemre este rănită si s-a urcat în mașină pentru a merge la spital. Dar pierde mult sânge deci și din cauză amețeli, vederea ei dispare brusc. Apoi vedem mașinile lui Zeynep și Kadir îndreptându-se direct una spre cealaltă. Impactul este devastator, deoarece din direcția opusă apare Cemre și Kerem și cele 4 mașini se ciocnesc.

Tăcere deplină … Apoi o vedem pe Zeynep cum își ridică privirea. Ea privește prin parbriz și când vede că șoferul din mașina cu care s-a ciocnit cine este inconștient, spune “Kadir, Kadir. Wow „Îl cunoaște !!!

Info: După acest accident, se pare că nu se mai despart niciodată unul de celălalt din cauza destinului lor. După cum spune Kadir: „Nu noi ne-am ciocnit unul cu celălalt, ci soartele noastre!”


La răscruce Episodul 2 Rezumat

La Răscruce Episodul 1 Rezumat: Çarpışma episodul 1 durează 2 ore și 19 de minute fără reclame.

Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com