La răscruce Episodul 12 Rezumat Detaliat (Çarpışma)

La răscruce Episodul 12 Rezumat

Cel de-al 12-lea episod din serialul „La Răscruce” are scene senzaționale cu momente incitante și evoluții neașteptate.

Kadir află că un tip pe nume Cansiz a ordonat bombardarea pe stadion!

Kadir a aflat că bărbatul care a ordonat bombardarea pe stadion, în ziua în care i-a ucis soția și fiica, a fost Cansiz. El pleacă în căutarea lui. Șeful său Haydar ajunge la fața locului după ce Kadir a plecat și este supărat când află că cineva numit Cansiz a ordonat bombardarea.

Kerem ajunge la noua casă în timp ce Zeynep și mama lui despachetează. El îi spune că Kadir i-a găsit pe ucigașul responsabil de moartea familiei sale și cât este de îngrijorat, deoarece Kadir își ignoră apelurile, apoi îi cere lui Zeynep să-l sune. Kadir răspunde și Zeynep merge să-l întâlnească, iar Kadir îi spune că îl caută pe Cansiz. Zeynep își amintește conversația ei cu Veli când a spus că tatăl lui Kadir era rău și că Kadir îl va ucide dacă va afla ce a făcut. Între timp, Kerem a aflat că tatăl lui Cemre a avut un atac de cord.

Selim, tatăl lui Cemre a făcut un atac de cord!

La spital, Demir o oprește pe Cemre să nu-l vadă pe tatăl ei, deoarece Veli este acolo. El îi spune lui Selim că motivul pentru care încă mai este în viață, este că Cansiz îl vrea pe Kadir, viu sau mort. Cemre așteaptă și când Kerem ajunge acolo, îl vede pe Demir așezându-se lângă ea. Iar când Belma ajunge, Cemre pleacă și îl întâlnește pe Kerem afară, dar nu se înțeleg bine.

Zeynep primește un telefon de la Veli pentru a-l întâlni și între timp, Kerem ajunge la casa lui Kadir și descoperă banii pe care Veli i-a plătit lui Meral, apoi o confruntă. Kadir ajunge acasă și îi spune că acei oameni cu care este implicată sunt implicați în moartea soției și fiicei sale.

Pe de altă parte, Yakup obține pașapoartele false, fiind gata să plece și îl sună pe Meral. Dar Kadir îi spune femeii să aranjeze să-l întâlnească …

Yakup se află în mașina sa când apare Kadir și îi spune cu cine s-a aliat Veli, Cansiz, bărbatul care i-a ucis soția și fiica. Între timp a ajuns și Kerem, iar Yukup pare cu adevărat șocat. Kadir le spune că îl va ajuta, iar cei doi sunt de acord și ofițerul arde banii.

Zeynep află că Cansiz este tatăl lui Kadir și face un efort pentru a-l proteja!

La orfelinat, Zeynep a continuat să se întâlnească cu Veli pentru a-l ajuta pe Kadir. De data aceasta, Veli a informat-o că Cansiz este tatăl lui Kadir. Ea îl întreabă dacă Cansiz a făcut parte din bombardamentul care a provocat moartea soției și fiicei sale. Deși Veli nu-i răspunde într-un mod direct, se subantelege că tatăl lui Kadir a fost implicat.

Zeynep îi cere lui Veli să-i dea lui Kadir măcar mama, Veli accepta, dar în schimb va trebui să facă ceva pentru asta. El a acceptat oferta lui Zeynep de a-i da lui Kadir informațiile despre maica-sa, dar cu condiția ca Zeynep să-și retragă plângerile împotriva sa și să renunțe la Kadir.

Zeynep se afla acum într-o mare dilemă între aducerea lui Kadir împreună cu mama ei și renunțarea la marea sa iubire pentru Kadir.

Între timp, Zeynep a găsit fotografia soției lui Veli dovedind că femeia nu a murit în timp ce a născut-o Cemre. Apoi se duce la Selim și îi spune că vrea să știe unde se află fiica ei Aiyse. Belma a descoperit și ea că Selim a plătit medicului o sumă mare de bani pentru a acoperi faptul că nu a murit la naștere și se confruntă cu medicul.

Kadir a ajuns la Gürcü și i-a spus că Veli a fost cel care i-a furat banii!

Gürcü ataca locul secret al lui Veli, îl capturează și apoi îl preda lui Kadir. La început, Kadir nu l-a predat pe Veli poliției pentru a cere o relatare a acțiunilor sale și pentru a afla unde se află Cansiz. Kadir îl duce pe Veli într-o clădire abandonată și Veli îi spune că adevăratul său nume este Yusuf. Veli îi spune lui Kadir că Adem știa că mama lui trăiește, dar nu și unde se afla. Adem, care pare să lucreze în continuare pentru Veli, l-a convins pe Kadir să-l predea poliției.

Kadir îl duce pe Veli la secția de poliție asa cum i-a cerut șeful său! Dar Veli a fost eliberat în scurt timp pentru că Zeynep și-a retras plângerea.

La răscruce Episodul 12

Eliberarea lui Veli a crescut tensiunea dintre Kadir și Zeynep!

Între timp, Kadir a experimentat din nou devastarea emoțională cu ceea ce a învățat de la Veli despre sine și despre mama sa. În timp ce Kadir credea ca Veli va merge la închisoare, a fost șocat când a aflat că va fi eliberat în curând pentru că Zeynep și-a retras plângerea. Din cauza acestei întorsături de situații neașteptate, Kadir merge furios acasă și ii spune cuvinte grele lui Zeynep și o rănește enorm.

Cemre și Serpil, pe care Kadir le-a convins să depună plângere cu privire la rapire, pentru a-l trimite pe Veli la închisoare. Dar fiind amenințate de Veli ca-l va ucide pe Kerem, fetele au renunțat pentru ca Kerem să nu fie rănit. Apoi, Veli a fost eliberat la scurt timp după ce a venit la secția de poliție.

Zeynep și-a recuperat fiica și a făcut posibilă reîntâlnirea dintre Kadir și maică-sa!

Veli, care a fost eliberat la scurt timp după ce Zeynep și-a retras plângerea. El și-a ținut promisiunea față de Zeynep și i-a scris adresa lui Asiye pe o bucată de hârtie. Haydar i-a dat adresa lui Kadir, care a găsit casa mamei sale Asiye și bate la ușă.

La malul Bosforului, Zeynep este cu Aylin, care o întreabă cum este să fii mamă. În timp ce explică, Veli apare și stă lângă Aylin. El o îmbrățișează și Zeynep își ia fiica și pleacă.

Confruntarea Mama-Fiu are loc pentru prima dată după ani și ani de zile!

La gară, Haydar îi dă lui Kadir adresa mamei sale. Bahar, asistenta lui Asiye, deschise ușa. Kadir, care în trecut a aflat de la Veli că numele său real este Yusuf, Kadir i-a cerut lui Bahar să-i spună lui Asiye că fiul său Yusuf o caută. Kadir intră în casă cu pași timizi și mama și fiul s-au întâlnit pentru prima dată după ani. Asye, care din ziua în care a trebuit să-și părăsească fiul, nu l-a mai văzut pe Kadir, trăia cu visul acestui moment. Când Asiye l-a văzut pe Kadir în fața ei, i-au revărsat lacrimi din ochi și cuvântul „fiul meu” de pe buzele ei l-au emoționat pe Kadir.

În ultima scenă a episodului 12, Kadir și-a găsit mama, pe Asiye, femeia după care tânjea de ani de zile …


La răscruce Episodul 13 Rezumat


Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com