La răscruce Episodul 5-6 Rezumat (Çarpışma ep. 3)

La răscruce Episodul 3

Çarpışma Episodul 3 Rezumat Detaliat

Partea vulnerabilă a lui Veli!

Episodul din această săptămână ne prezintă din nou un trecut dureroros și neînțelegerile dintre Kadir și Veli. Moartea familiei lui Veli l-a afectat în mod profund pe liderul mafiotilor, acesta îl consideră pe Kadir vinovat din cauză că nu i-a salvat familia.

Kerem își suspectează iubita de trădare!

În timp ce era în închisoare, Kerem a început să-și dea seama că are o chestiune importantă de rezolvat cu Yakup. El decide să-l caute, așa că se duce la un garaj și primește adresa unui bar la care s-a dus prietenul său. Deoarece niciunul dintre ei nu vorbește, Kerem merge la barul unde a fost văzut Yakup. El află de la barman că prietenul său a fost acolo împreună cu o fată și ii confirmă, că păreau a fi mai mult decât prieteni. Chiar dacă Kerem știa despre relația lor, acest lucru îl devastează și începe să bea mult și nu-și poate plăti consumația. La plecare, este bătut de mai mulți bărbați …

Demir încearcă să o oprească pe Cemre să nu afle că a fost cu Belma în acea noapte!

Demir și Belma devin din ce în ce mai îngrijorați, deoarece acum Cemre îl recunoaște pe bărbatul care a înjunghiat-o. Ei știu, că bărbatul care a înjunghiat-o a fost implicat și în accidentul cu cele 4 mașini. El merge la secția de poliție și pe motiv că este îngrijorat pentru sănătatea lui Cemre, încearcă să afle ce știe de fapt iubita sa.

Zeynep este eliberată sub supraveghere la domiciliu!

Kadir o duce pe Zeynep la șeful său, pentru a cere permisiunea să fie eliberată sub supraveghere la propria ei casă, în timpul investigațiilor. Eliberarea lui Zeynep din arest va dura ceva timp, pentru ca documentele necesare să fie completate, astfel trebuie să petreacă noaptea într-o celulă. Zeynep își amintește de când erau tineri în orfelinat, unde Zeynep era închisa într-o cameră, iar Kadir îi aducea mâncare. În timp ce este la poliție, Zeynep o vede pe Cemre, care a venit să facă un raport.

La secția de politiei, apare Meltem, care s-a mutat de la un alt departament pentru a lucra cu Kadir. În timp ce se fac prezentările, Kadir este destul de respingător față de ea și îi spune lui Adem să o trimită înapoi. Adem îi explică lui Kadir că știe că nu-i plac schimbările, dar se vă obișnui cu ea. Adem o prezintă pe Cemre lui Kadir și îi spune despre jaf și că și ea a fost implicată și în accidentul de mașină. Comisarul este uimit mai ales când află că bărbatul care a înjunghiat-o, a fost identificat drept Kerem.

Kadir își ține promisiunea față de Zeynep de a o ajuta să-și găsească fiica!

Kadir se duce în toate locurile pe care Veli le frecventează și odată ce ajunge la showroom-ul de mașini, sparge parbrizul câtorva mașini. După care merge la restaurantul în care este Veli și îl ține cu capul într-un acvariu cu pești pentru a-l face să vorbească.

La Răscruce Episodul 6 difuzat la TV

FlashBack: Zeynep și Asli se întâlnesc într-o cafenea. Asli vrea să știe de ce Zeynep a părăsit-o pe ea și pe Kadir. Ea îi explică că încă îl iubește pe Kadir. Dar nu poate să-și întemeieze o familie cu un ofițer de politie, care poate muri oricând la datorie și să retrăiască momentele de coșmar din copilărie când și-a pierdut tatăl. Într-un mod egoist, Zeynep îi dă permisiunea prietenei sale de a fi împreună cu Kadir, oferindu-i mici sfaturi despre ceea ce îi place sau displace. Apoi pleacă spunându-i lui Asli să-l iubească pe Kadir și în locul ei …

Kadir este în biroul șefului său și are probleme pentru acțiunile sale agresive în showroom-ul auto și în restaurant. Deoarece Haydar are multă bătaie de cap de la superiorii săi și avocații bărbaților „interogați”. Kadir o eliberează pe Zeynep, însă va trebuie să poarte o brățară electronică și este dusă acasă în arest la domiciliu. Noul polițist Meltem se oferă voluntar să meargă cu ea.

Kerem este la stadion, atunci când Kadir ajunge acolo și deși îi oferă lui Kerem numeroase ocazii să-i spună ce s-a întâmplat, spunandu-i că îl poate ajuta, el refuză să-i spună ceva. Kadir nu are altă opțiune decât să-l ducă la secția de poliție.

Cemre află că polițiștii l-au arestat pe bărbatul care a înjunghiat-o și merge la secția de politie. Kadir o sfătuiește pe Cemre să se gândească bine de ce Kerem s-a întors înapoi spre locul jafului. Avocata refuză să confirme dacă bărbatul care a înjunghiat-o este Kerem, deoarece vrea ca mai întâi să vorbească cu el. Ea îi explică exact ce sentință va primi pentru jaf și înjunghierea ei, dar Kerem îi spune că este încântat să vadă că este în viață.

Veli stă pe o stâncă o mașină neagră se oprește în fața să și tatăl lui Cemre iese. Selim este implicat în jaful cu cele 10 milioane de lire sterline care au dispărut. Veli îi explică ce s-a întâmplat și că a răpit o fată. Apoi îi spune că are două săptămâni pentru recuperarea banilor.

Yakup o șantajează pe Belma cu videoclipul din seara jafului!

Pe de altă parte, la birou, Belma și Demir sunt foarte îngrijorați în legătură cu descoperirea. La un moment dat, Belma se află în lift și o persoană intră în lift cu ea și îi arată videoclipul cu ea și Demir în pat. Yakup o șantajează și îi spune că trebuie să-i plătească 3 milioane, altfel videoclipul va fi publicat pe internet …

Kerem se află în celula să când ofițerul îi spune că o avocata a venit să-l vadă. Cemre apare în fata lui Kerem și îl întreabă de ce a condus înapoi spre casă ei. Kerem îi mărturisește că se întorcea să o salveze și asta o surprinde pe Cemre. Dar avocata îi spune că asta nu schimbă nimic și din moment ce nu-l crede, vrea sa plece. Dar când Cemre intenționează să plece, Kerem îi spune că în noaptea jafului, femeia din casă nu era singură, ci împreună cu un bărbat și ca are dovezi un videoclip. Iar dacă îl scoate afară, îi va da acea filmare.

În trecut, Kadir și Veli erau apropriați precum frații! Kadir se duce în locul în care l-a cunoscut pe Veli, care se află la orfelinat, în spatele unei porți și îi spune lui Kadir că vrea banii. Dar Kadir îi reamintește că vrea pe fata înapoi (fiica lui Zeynep). Dar Veli îl învinovățește pe Kadir pentru moartea părinților săi. El îl întreabă dacă și-a găsit mama, afirmând că îl vă răni cel mai mult prin ceea ce îi este apropiat și îi face aluzie lui Kadir că știe despre maică-sa…La Răscruce Episodul 3 Rezumat: Çarpışma episodul 3 durează 1 oră și 55 de minute fără reclame.

Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com