La răscruce Episodul 7-8 Rezumat Detaliat (Çarpışma ep. 4)

La răscruce Episodul 4

Momentele emoționante ale lui Zeynep și Kadir atrag atenția!

La Răscruce Episodul 7, difuzat la Kanal D, în data de 11 februarie 2021.

La camera de interviu, Cemre îl întrebă pe Kerem de ce se îndrepta înapoi spre locul jafului când mașinile lor s-au ciocnit. Kerem este sincer și îi spune că a vrut să o ajute, însă avocata nu-l crede. Dar în cele din urmă, Kerem îi mărturisește că mama ei vitregă nu era singură în casă, ci cu un bărbat, afirmând că îi va dovedi dacă reușește să recupereze filmarea. Bineînțeles că Cemre nu-l crede și pleacă foarte îngândurată.

Flashback: Kadir și Veli se întâlnesc și devin parteneri în poliție, iar Veli era superiorul său. Într-un raid al poliției, Veli și Kadir și-au salvat viața reciproc și reiese că aveau respect unul pentru celălalt.

Kadir merge să o vadă pe Zeynep și îi explică că Veli nu trebuie să afle despre trecutul lor pentru că ar folosi-o pe Aylin împotriva sa. Zeynep este curioasă să afle de unde îl cunoaște pe Veli. Kadir îi spune că Veli a fost polițist bun și au fost colegi la locul de muncă.

Zeynep primește un colet în care se află puloverul tricotat al fiicei sale Aylin!

Kadir îi gătește lui Zeynep o omletă și ea îl ajută! La masă, Zeynep îi reamintește că sunt din nou aceeași masă după atâția ani, dar de data aceasta el a gătit pentru ea.

Haydar, seful lui Kadir îi spune că Veli a fost trimis doar 4 ani la închisoare și că avocatul său a fost foarte competent și l-a eliberat. Iar acel avocat este nimeni altul decât Selim Gür, tatăl lui Cemre.

Veli vorbește cu Serdar despre banii pe care trebuia să-i primească în schimbul fiicei sale, avertizând-ul că accidentul auto în care soția sa Cemre a fost implicată, l-a expus și pe el. Iar cu privire la Kadir îi atrage atenția că este un bun polițist, deoarece a fost antrenat de el și cu siguranță îl va găsi.

Kerem este în închisoare și pare să fie o cu totul altă persoană, mult mai sigur pe sine. Probabil că din cauza obișnuinței de a sta la închisoare, el face deja face valuri cu alți prizonieri, chiar făcând el însuși o armă de folosit dacă va fi nevoie …

Belma este șantajată de Yakup!

Belma nu face față șantajului, văzând filmarea cu ea și amantul în timpul unei partide de amor și se îmbată constant. Ea se întâlnește cu Demir și îi spune că cineva are un videoclip din noaptea jafului cu ei doi în pat și cere 3 milioane, apoi îl roagă să nu părăsească in astfel de momente. Dar el nu pare îngrijorat și după ce pleacă, merge la cină cu Cemre.

La restaurant, Cemre este foarte sinceră cu iubitul ei îi spune că l-a vizitat pe Kerem în închisoare. Iar bărbatul i-a spus că Belma nu a fost singură acasă în noaptea jafului și că există un videoclip.

Demir pare că joacă la două capete! El încearcă să o influențeaze pe Cemre pentru a se asigura că filmarea nu va ieși la iveală. El îi spune că Kerem sigur inventează povești că să iasă din închisoare și să nu-l mai viziteze. Deși Cemre este de acord cu toate acestea, încă mai are suspiciuni.

Kadir îi spune lui Selim că arma este judecătorul, apoi trage în peretele de sticlă!

Pe de altă parte, Kadir îi face o vizită avocatului Selim, care la birou cu Demir. El îi spune că trebuie să-l determine pe Veli să o elibereze pe Aylin. Deși Kadir l-a avertizat pe Selim într-un limbaj foarte dur că Zeynep își dorește fiica înapoi și că conturile sale cu Veli nu vor fi închise, avocatul îi spune să plece, avocatul îi spune să plece. De furie, Kadir trage în peretele de sticlă și la plecare afirmă că ușa ar fi trebuit să fie acolo. Demir vrea să sune la poliție, însă Selim îl oprește.

Zeynep primește un apel telefonic de la soțul ei, ea se enervează că a mai avut tupeu să o sune și iese cu ceartă, apoi ii închide. După care se duce în camera fiicei sale și deodată aude un telefon vibrând. Ea găsește un telefon în sertar și sună la numărul care i-a trimis un sms. Bineînțeles că la celalalt capăt al firului este Veli, care o cheamă la el, însă trebuie sa aștepte până la următorul mesaj.

Kadir vine din nou la Zeynep și îi spune că au un om care, speră, că îi va conduce la fiica ei. Ea se bucură și îl îmbrățișează, iar Kadir pare puțin inconfortabil de parcă nu este sigur de sentimentele sale față de marea sa iubire din tinerețe. Kadir o informează că Veli o poate juca pe degete ca pe o marionetă și va încerca să o folosească și neapărat să-l anunțe dacă o contactează. Deși Zeynep îi promite că ii va spune, totuși nu o face …

La închisoare, Kerem este vizitat de maică-sa și o scenă foarte emoționantă ia amploare. Kerem ii spune mamei sale: „Cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o vreodată a fost să te întorci la acel om (tatăl abuziv al lui Kerem). M-ai făcut să cresc în acea zi – și aveam doar 7 ani.” El îi spune că copilăria lui s-a încheiat la vârsta de șapte ani. După ce femeia pleacă, Kadir întră la el și îi spune lui Kerem să nu cedeze, apoi îi dă niște bani. La întoarcerea în celula să, Kerem se cearta cu toți colegii săi și este trimis la carceră.

Superba melodie din fundal se numește Hani Benim Gençliğim și este cantată de Ahmet Kaya.

Çarpışma

Cemre merge să vorbească cu Kadir și îl întreabă dacă el crede că Kerem este nevinovat. Iar Kadir îi spune să se gândească din nou la acea noapte și avocata își amintește că atunci când a fost Adem, a întrebat-o pe Belma și cât de stresată a reacționat. Deși Demir a încercat să o convingă pe Cemre să plece în America pentru master, Cemre a făcut o mișcare surpriză, care le va strica toate planurile celor doi trădători. După ce rupe formularele pentru plecarea ei în America, merge la închisoare și îi spune lui Kerem că îl crede și îl va scoate din închisoare …

Cemre decide să-l ajute pe Kerem și astfel le-a făcut o surpriză neașteptată trădătorilor! 😁

Flashback: Veli și Kadir erau prieteni buni. Cei doi stau la taclale și beau, iar Kadir îi spune că a crescut într-un orfelinat și ceea ce l-a motivat să devină polițist a fost dorința sa arzătoare să-și găsească mama. Cei doi merg ​la stadionul de fotbal, locul unde Kadir se simte ca acasă și ii mărturisește ca a iubit o fată pe nume Zeynep …

Zeynep scapă de arestul la domiciliu și se duce direct la Veli!

Sinan, omul lui Veli ajunge la acea fabrică și Kadir îi urmărește, însă este prea târziu, deoarece Veli își împușcă omul, dar e o capcană. Kadir își dă seama că toate acestea au fost create de Veli.

La fabrica abandonată, Veli îi spune lui Zeynep că dacă își vrea fiica înapoi, atunci trebuie să îi aducă pe Galip și Kadir, altfel va răni persoana pe care o iubește cel mai mult, ba chiar afirmă că îl va ucide și pe Kadir … …La Răscruce Episodul 4 Rezumat: Çarpışma episodul 4 durează 2 ore și 20 de minute fără reclame.

Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com