La răscruce Episodul 9-10 Rezumat Detaliat (Çarpışma ep. 5)

La răscruce Episodul 5
Zeynep, Kadir și Galip

La Răscruce Episodul 9 Rezumat

FlashBack: O scenă din trecut inc are Kadir și Veli s-au îmbătat și Kadir i-a spus lui Veli cât de mult iubește o fată pe nume Zeynep. Cei doi prieteni se trezesc în stadionul unde adormiseră și Veli îl duce la o cafenea. Kadir îi mărturisește că a avut 3 femei prețioase în viața lui, mama lui pe care nu a văzut-o niciodată, Zeynep și Asli, două fete cu care a crescut împreună la orfelinat și că plecarea lui Zeynep l-a afectat cel mai mult …

Zeynep își vede fiica după mult timp

Kadir nu reușește sa o ia pe Zeynep din mâinile dușmanului său. Veli, care și-a împușcat propriul om în fața lui Kadir, o ia pe Zeynep și se mută în altă locație. Chiar dacă Zeynep, al cărui sac este scos din cap, trece peste supărarea ei față de Veli, doar să se poate apropia pentru că este legată.

Veli o lasă pe Zeynep să-și vadă fiica, pe Aylin! Kadir încearcă să o găsească pe Zeynep, întrucât Adem îl informează că politia va ajunge în curând acasă și dacă nu este acolo, va avea mari probleme pentru încălcarea acordului de eliberare. Zeynep, care este fericită să-și cunoască fiica, îi spune că o vă scoate de acolo, dar să aibă răbdare. Ea îl lovește pe pe omul lui Veli și încearcă să fuga cu Aylin, dar le oprește.

La holding, Belma, Selim și Demir stau în birou și discută despre Cemre, întrucât Demir a convins-o să plece în America. Desigur, Belma este foarte mulțumită și când sosește băiatul care livrează florile, rămâne șocată să-l vadă Yakup livrându-le.

Veli îi spune lui Zeynep că soțul ei Galip se gândește să se întoarcă, deoarece s-a interesat să vadă dacă este căutat de poliția din Istanbul. Apoi îi spune ca îi va elibera fiica în schimbul unui favor, vrea sa-i promită că îl va duce la Galip și Zeynep este de acord. Dar îi cere să nu-l ucidă pe Veli, deoarece ea nu-l vrea ca Aylin să crească fără un tată și bărbatul acceptă.

La holding, Cemre intră și le spune că renunță la acuzațiile împotriva lui Kerem și că nu va pleca în America. Demir este supărat pe ea, dar ea îi spune că suspectează ceva pentru ca Kadir i-a spus ca nu a existat sânge la fața locului. Avocatul lui Kerem aranjează să-l scoată din închisoare.

Meral se întoarce acasă la ea pentru a-și lua câteva lucruri și descarcă de pe stick-ul lui Yakup, videoclipul Belmei cu Demir pe computerul ei. Yakup o așteaptă afară într-un taxi și nu bănuiește nimic, chiar și atunci când îi dă stick-ul înapoi, spunând că l-a găsit la hotel.

Demir devine avocatul lui Kerem!

Demir este trimis de Cemre la Kerem pentru a prelua cazul celui care a înjunghiat-o. El merge la penitenciar să-l viziteze pe Kerem, sperând ca va rezolva problema cu videoclipul în care este împreună cu Belma. Dar mai întâi se asigură dacă nu cumva știe că el este că este iubitul lui Cemre. Apoi îi spune că îi face o favoare pentru a-l scoate afară, astfel încât Cemre să se convingă că este un om de nimic. Kerem îi spune că el nu are videoclipul, dar îl are altcineva …

Zeynep scapă de arestul la domiciliu!

Zeynep se întoarce acasă, dar Kadir și Adem sunt furioși pentru că poliția este în fața casei și știu urmările. Iar atitudinea lui Zeynep îl înfurie și mai mult pe Kadir. Adem dă vina pe Zeynep și acum trebuie sa suporte furia lui Kadir, care încă o mai iubește și o apără.

Cemre toată un zâmbet, intră în casă cu știrea că Zeynep a fost acum scoasă de sub urmărire și este liberă, așa că nu mai are nevoie de brățara electronică.

Zeynep face un videoclip și cu ajutorul lui Cemre îl distribuie atât pe rețelele de socializare, cât și la posturile TV. Scopul videoclipului este pentru a-l face pe Galip să se întoarcă. Între timp, Demir vorbește cu Belma și îi spune că are numărul de telefon al tipului cu florile, bărbatul care îi șantajează, așa că intenționează să-l găsească înaintea lui Kerem.

Lucrurile se complică atunci când videoclipul cu Zeynep devine viral. Veli, care urmărește videoclipul, apreciază jocul lui Zeynep. În timp ce Cemre vizionează videoclipul lui Zeynep la televizor, spune că toată lumea va fi pedepsită și tatăl ei Selim regresează.

La Răscruce Episodul 10 Rezumat

Kadir verifică camerele de supraveghere și află că Galip a ascuns banii în dulapul aeroportului. El se duce la șeful său și îi cere 10 milioane de euro marcați pentru a-i schimba pe cei reali, astfel încât să-i poată urmări.

Yakup o ia ostatică pe Cemre!

În timp ce Kerem este eliberat din închisoare, o capcană rău intenționată îl așteaptă. Kerem se întâlnește cu Cemre și își dă seama că avocata încă mai speriată de el. Dar îi dă cardul pentru a fi în contact cu ea. După aceea se duce în vizită la comisarul-șef. Kadir îi spune că poate rămâne la el acasă, dar dacă este în căutarea răzbunării, atunci trebuie să o facă fără arme sau cuțite. El îi cere ajutorul prietenului său Baki pentru a-l duce la Yakup. Kerem când află că Ayhan a fost ucis în timp ce era la toaletă, este șocat. În imposibilitatea de a-și controla nervii, Kerem țipă mai întâi la Baki și apoi nu-și poate reține lacrimile.    

Yakup este cu prietenul său, care primește un apel telefonic și este întrebat unde este Galip. El îi spune că va livra o mașină pentru el, neștiind că Garip este acolo și le asculta conversația.

Kerem o anunță pe Cemre că a aranjat să se întâlnească cu Yakup. Avocata vrea să meargă cu el, dar el îi spune că este periculos și ea insistă. El merge să se întâlnească cu Yakup și este șocat când o vede pe iubita sa Meral în parcare cum iese din mașină. O surpriză rău intenționată îl așteaptă pe Kerem, care cu ochii în lacrimi, coboară din mașină și îi cere lui Meral explicații. Cemre, care vine acolo, este luată ostatică de Yakup și Kerem experimentează al doilea șoc …

Demir i-a întins o capcană lui Yakup

Demir aranjează o întâlnire cu Yakup, dar nu se arată, așa că Galip pleacă fără să știe că Demir îl urmărește. La hotel, Galip deschide ușa și Demir este foarte supărat, îl bate rău și ia copiile videoclipurilor. Meral se întoarce după aceea și îl învinovățește pentru că nu are videoclipul, dar ea nu-i spune că are o copie.

Între timp, Veli încearcă să afle ce pune la cale Kadir. El încă mai are relații în poliție și aranjează ca cercelul lui Asli să-i fie dat lui Kadir. De asemenea, îl sună și cântă o melodie care evident ii induce amintiri lui Kadir. Văzând punga cu dovezi cu cerceii și inelul lui Aslı, Kadir își ia arma și se duce la echipa de combatere a terorismului din filială. El le povestește despre cum și-a pierdut familia și spune că vă găsi bombardierul și pe cel care i-a dat acea comandă. Kadir vrea să i se dea lui cazul.

Galip se întoarce acasă!

O mare surpriză îl așteaptă pe Galip, care se întoarce la Istanbul. În timp ce îi trimite un mesaj lui Zeynep, Galip, este șocat atunci când taxiul se oprește brusc. Kadir apare în fața lui, dar el trăiește marele soc atunci când o vede pe Zeynep. Galip este în taxi și șoferul pleacă și Kadir îi spune să iasă. Zeynep îi spune că ea și-a ales partea …Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com