La răscruce Episodul 11-12 Rezumat Detaliat (Çarpışma ep. 6)

La răscruce Episodul 12 Rezumat Detaliat

La Răscruce Episodul 11 Rezumat

Zeynep joacă un alt joc cu Veli pentru a se reuni cu fiica ei!

La Răscruce episodul 11, începe cum Kadir a interceptat taxiul în care era Galip și îi spune că vrea să aleagă o parte. După care comisarul-șef îl duce într-o clădire abandonată și îi explică că vor juca un joc cu Veli.

Veli, care a sunat-o pe Zeynep, i-a spus că Galip a luat banii de la aeroport și se îndreaptă spre ea. Cu toate acestea, el o avertizează pe Zeynep, că nu va mai tolera o a doua greșeală. Zeynep îl convinge spunând că de data aceasta nu va mai exista o altă greșeală.

Condiția lui Veli pentru a o elibera pe Aylin este să-l ia Galip, în schimbul fiicei lor. Cu ajutorul lui Kadir, Zeynep face un plan perfect pentru a-și recăpăta fiica înapoi. Planul ei este atât de bine pus la punct, încât o surprinde chiar și pe Cemre.

Galip acceptă jocul pe care i l-a propus Kadir

În timp ce Galip merge în taxiul cu banii în posesia sa, Kadir și Zeynep îl opresc din drum și îl pun sa aleagă de partea cui va fi. Kadir o întreabă pe Zeynep dacă pot avea încredere în Galip, apoi îi spune lui Galip că vor organiza un joc împotriva lui Veli.

Zeynep îi cere permisiunea și merge să vorbească cu Galip. Când vine în partea lui Galip, îl trântește unul după altul. Galip spune că vrea să repare.

Zeynep și Kadir vorbesc despre regretele lor din trecut!

Zeynep îl roagă pe Kadir să o lase pe ea și pe Galip singuri pentru o vreme. Ea îi spune exact ce gândește și că îl iubește pe Kadir, deoarece au fost iubiți în trecut, apoi îi dă înapoi verigheta.

Ani mai târziu, Zeynep și Kadir sunt mai sinceri unul cu celălalt, mai mult decât oricând.

Kerem încearcă să-i salveze viața lui Cemre și este împușcat de Yakup!

Pe de alta parte, Cemre face o înțelegere cu Kerem pentru a ajunge la filmarea despre care i-a spus. Se confruntă și Demir. Kerem se întâlnește cu Meral și cu lacrimi în ochi o întreabă de ce l-a înșelat cu Yakup. El vrea o explicație plauzibilă și o întreabă ce a făcut pentru a merita una ca asta. Meral izbucnește în lacrimi. Între timp, Yakup vine la ei. Cu toate acestea, Yakup are un ostatică: Cemre.

Kerem îi cere lui Yakup să o elibereze pe Cemre din mâinile sale. Dar Yakup nu ascultă ce i se cere și Kerem nu are de gând să o părăsească Cemre. Cu toate acestea, Yakup îi cere lui Meral să decidă cine trebuie să moară. Meral nu are o altă opțiune, așa că decide, că dacă cineva trebuie să moară, atunci să moară Cemre.

Kerem este rănit grav

Kerem îi cere lui Cemre să renunțe, spunând că el este nevinovat și că nu știe nimic, doar că bijuteriile sale se află în soția sa. De îndată ce Yakup apasă pe trăgaci, Cemre face o mișcare și scapă de el. Între timp, Kerem se aruncă pe Yakup și când încep să se lupte și arma din mâna lui Yakup se declanșează și Kerem este grav rănit.

Toată lumea rămâne înmărmurită, văzând că Kerem a fost împușcat. Yakup și Meral se îndepărtează imediat de acolo. În timp ce Cemre încearcă frenetic să cheme o ambulanță, Kerem nu o lasă.

Cemre încearcă să-l ajute, dar este confuză cu privire la ce să facă și îl suna pe Demir să vină acolo. Demir când ajunge acolo, încearcă să o facă pe Cemre să-l părăsească pe Kerem, dar ea refuză categoric. Cu toate că, Demir i-a spus lui Cemre că nu există nici o filmare, Cemre a aflat de la Meral că acea filmare există.

Cu ajutorul lui Demir, Cemre îl duce pe Kerem acasă, dar Kerem pleacă și Cemre merge să-l caute. El primește un telefon de la Meral în care îi spune că are filmarea și ei aranjează să se întâlnească. Demir îi spune lui Cemre că tatăl ei este avocatul lui Veli și avocata este furioasă pe Selim.

Veli se asigură că totul va decurge conform planului său!

Veli este cu Aylin și îi arata ce jucării i-a cumpărat. În timp ce vorbește cu ea, începe să se îmbolnăvească și fetita îi dă pastile. În momentele dificile prin care trece Veli din cauza crizei, Aylin îl ajută. Cuvintele pe care le rostesc cei doi provoacă momente emoționante. Veli suna la politie și ia legătura cu omul sau de încredere pe care îl întreabă despre Kadir și ii spune să-l urmărească în continuare. Între timp, Veli primește un telefon de la șeful său, întrebându-i dacă are încredere în Galip să dea banii, el spune că nu, dar are încredere în Zeynep, deoarece ea și-a ales partea.

Veli se îmbolnăvește și se prăbușește în fața lui Aylin. După ce își revine, o sună pe Zeynep și ii spune că este o mamă bună, apoi îi dă următorul set de instrucțiuni. Veli îi promite lui Aylin că, dacă nu îl supără, atunci își va vedea mama.

Kadir și Veli sunt față în față!

FlashBack: Kadir se confruntă cu Veli, care este pe cale să facă o tranzacție. Veli îi spune că trebuie să plece, altfel îi vor ucide familia. Kadir îi dă șansa lui Veli să scape și ajunge la locul de livrare la timp. Dar când ajunge, constată că drogurile nu sunt acolo. Kadir le-a luat, dar a rămas cu gândul la ceea ce a spus Veli că familia sa, va fi ucisă dacă nu livrează drogurile. Traficantul de droguri ordonă uciderea familiei lui Veli, care după ce îi împușcă, se urcă în mașină pentru a-și salva familia. Între timp, Kadir se îndreaptă și el spre casa părinților lui Veli. Cu toate acestea, ajunge prea târziu, deoarece mama, tata, fratele și sora lui Veli au fost deja uciși ….

FlashBack-ul ne oferă mai multe indici despre relația din trecut a lui Kadir cu Veli. Șeful îi cere lui Kadir să caute un polițist corupt care se ocupă de droguri. Kadir are suspiciunile sale că ar putea fi Veli și îl urmărește. Iar la depozitul unde face distribuirea, Veli le arată ce se întâmplă cu familia curierului dacă livrarea nu se face la timp.

Zeynep este obligată de Veli să-l împuște pe Galip!

Zeynep ajunge la adresa pe care i-a dat-o Veli, la fel și Galip. Kadir așteaptă pe stradă și se alătură colegilor săi. Dar când începe să meargă spre clădire, un grup mare de bărbați îi blochează drumul și el încearcă să-și facă drum prin ei luptându-se.

În clădire, Veli îi spune lui Zeynep că poate să o recupereze pe Aylin numai dacă trage Galip. El îi spune lui Zeynep că aceasta este singură modalitate de a-și lua fiica, apoi îi dă arma. Zeynep ia arma și o îndreaptă spre Veli, trage de trăgaci, dar nu este încărcată. Veli se enervează pe Zeynep, afirmând că a avut încredere în ea și ea l-a trădat. El încarcă arma și apucă mâinile lui Zeynep și o facă să-l împuște pe Galip, altfel nu își va revedea fiica.

Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com