La răscruce Episodul 7 Rezumat Detaliat (Çarpışma)

La răscruce Episodul 7 Rezumat

Kadir îi spune lui Zeynep că trebuie să meargă la tribunal și că va merge în instanță după ce va da o declarație procurorului. Zeynep se teme să nu ajungă la închisoare și Kadir îi promite că nu va merge la închisoare, pentru că declarația ei și a directorului sunt în favoarea ei. Deoarece Veli a forțat-o să tragă în Galip și adevărul va ieși la iveală. În urma instanței, Zeynep nu este condamnată.

Discursul lui Zeynep ajunge la inima lui Veli!

După ultimul incident, Veli vorbește la telefon, spunând că va dispărea o vreme și că o va lua pe Aylin cu el. Kadır o convinge pe Zeynep să vorbească cu presa care așteaptă afară pentru a distrage cât mai mult atenția lui Veli ca să nu se ascundă. Zeynep face declarații membrilor presei care așteaptă afară la ieșirea din instanță și afirmă că ea pregătită să-și iubească și dușmanul. Veli a fost impresionat de ceea ce a spus Zeynep. El îi spune lui Aylin că trebuie să plece. Dar fetița îi spune că nu vrea să meargă nicăieri. După aceea, Veli trimite corpul lui Galip pentru a fi aruncat în mare.

Haydar nu-l mai lasă pe Kadır să se ocupe de cazul lui Veli!

Selim merge la director și spune că a depus o plângere penală împotriva lui Kadır. Între timp, Kadır ajunge acolo și Haydar încearcă să afle ceea ce s-a întâmplat în momentul acelui eveniment neplăcut. Kadır îi spune ce s-a întâmplat, însă directorul Haydar, ia dosarul lui Veli de la el.

Kerem mărturisește adevărul din noaptea în care Cemre a fost rănită!

Kadır merge acasă și îi spune lui Zeynep că dosarul lui Veli i-a fost luat. Kadır, Zeynep, Cemre și Kerem au o întâlnire pentru a discuta despre cum să o aducă pe Aylin înapoi acasă.

Kadır le explică tuturor ce trebuie să facă ca planul lor să aibă succes!

Așezați în jurul unei mese, Zeynep începe să-i spună lui Kerem și Cemre ce vor face de acum înainte. Kerem povestește ce s-a întâmplat, dar ezită să explice cine a fost cu Belma în noaptea jafului. Cemre îl întreabă pe Kerem dacă acea persoană este Demir și el trebuie să-i explice. Kerem le spune tot ceea ce se știe despre filmarea video din momentul în care Cemre a fost înjunghiată și confirma ca Demir s-a culcat cu Belma, mama ei vitregă.

Kadır este hotărât să-l folosească pe Selim pentru a o salva pe Aylin!

Kadır le spune că prioritatea lor este salvarea lui Aylin. El le spune tuturor ce trebuie să facă și le explică cum îl vor folosi Selim ca pârghie pentru a ajunge la Veli.

Kerem trebuie să obțină filmarea și Cemre să-i urmărească pe tatăl ei și Demir. Ea trebuie să se prefacă că totul este în regulă pentru a afla dacă tatăl ei este implicat în Organizația de crimă organizată. Iar Zeynep trebuie să-l convingă pe Veli că îl iartă. Dar toate aceste lucruri se vor întâmpla pe cont propriu, deoarece Kadir a fost eliminat din caz.

Demir se alătură alianței lui Selim și Veli!

Veli recunoaște că are o slăbiciune față de Zeynep. Veli află de la Aylin că mami Ia îi place să viziteze mormântul bunicului ei.

În timp ce Zeynep se află la mormântul tatălui ei, ea îl vede pe Veli în spatele ei și se duce la el și-l înjunghie cu un cuțit în umăr. Ea țipă la el că nu mai are ce să-i dea și își cere fiica înapoi.

Kerem o vizitează pe Meral, în speranța că va recupera filmarea, dar fata îl minte ca șters videoclipul. La plecare, Kerem îi spune să-l avertizeze pe Yakup că îi vine rândul să dea socoteală pentru tot ceea ce a făcut.

Totul se întâmplă exact cum am bănuit Kadir, deoarece Selim merge să se întâlnească cu Veli, după ce Demir spune că a primit un mesaj. Kadir îl urmărește pe Selim până la casa unde se ascunde Veli, însă acesta își dă seama și încearcă să fugă cu Aylin.

Selim se întoarce înapoi la mașină, unde fiica sa Cemre îl așteaptă și îl confruntă. Ea îi spune spune că Kadir știe tot ceea ce se întâmplă.

Între timp, Veli reușește să urce pe acoperiș și o ascunde pe Aylin acolo, deoarece o iubește foarte mult pe fetiță și nu vrea să i se întâmple nimic rău, dacă el va fi prins. După un schimb de focuri, Kadir îl împușcă pe Veli și în timp ce acesta este pe cale să-și piardă cunoștința, îi spune lui Kadîr tot ceea ce știe despre maică-sa.

Zeynep își recuperează fiica din mâinile lui Veli!

Aylin se reîntâlnește cu Zeynep și cele două se îmbrățișează de fericire că în sfârșit se revăd. Fetița l-a văzut pe Kadîr împușc împușcând-ul pe Veli și îl învinovățește.

Selim și Demir află despre capcana pe care Kadir le-a întins-o și se gândesc ce vor face de acum înainte.

În timp ce Vekli este transportat la spital, deoarece a fost grav rănit, Kadir merge la spital și chiar dacă fostul său prieten este inconștient, îl roagă să -i spune unde se află mama sa.

Pe de altă parte, Kerem află unde este Yakup și îl informează pe Kadir să vină să captureze și se isca o luptă. Kadir, Zeynep, Cemre și Kerem iau cina împreună și Kadîr îi avertizează că de acum încolo vor fi vizați de oamenii lui Veli și trebuie să aibă mare grijă.

La spital, ajung niște bărbați înarmați care îl au pe Veli cu forța și totul se întâmplă urmând instrucțiunile unei femei, care se pare că este șefa lui Veli. Din păcate, acea femeie pare a fi mama lui Kadîr.

Belma negociază cu Yakup să o ucidă pe Cemre!

Yakup, care a reușit să scape din mâinile lui Kadîr, se întâlnește cu Belma. Dar femeia nu are să-i dea banii ceruți, în schimbul filmării și îi face o ofertă. Belma îi cere să o ucide pe Cemre pentru 5 milioane de lire și Yakup acceptă.

La finalul episodului, îl vedem pe Veli într-o altă locație și de data aceasta este conștient. El este fericit și zâmbește, în momentul în care o femeie mai în vârstă vine la el și îl ia de mână. Se pare că Veli s-a răzbunat pe Kadir, prin furtul mamei sale, deoarece el spune că deși și-a pierdut mama, mai are una.


La răscruce Episodul 8 Rezumat


Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com