Yalancı: Un nou serial turcesc în Turcia! – Prezentare

Yalancı: Un nou serial turcesc
Beliz din Doctorul Minune joaca în serialul Mincinosul
Home » Stiri Seriale/Filme TV » Yalancı: Un nou serial turcesc în Turcia! – Prezentare

Yalancı Un Nou Serial Turcesc – Prezentare – Rezumat

Yalancı, una dintre producțiile ambițioase ale noului sezon, va apărea în fața publicului pe micile ecrane la TV Show. Serialul turcesc „Yalancı/Mincinosul” este produs de Process Film și include în distribuția sa actorii precum Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaș și Șahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Legend Focus, Fatih Berk Șahin, Emir Çubukhansi, urmate de alte nume marii precum Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaș, Sema Çeyrekbașı și Özgür Șahin.

Serialul turcesc Yalancı este adaptat din serialul britanic Liar, care a fost nominalizat la premiile BAFTA, regizat de numele de succes Hülya Gezer și scris de echipa Yazıhane. se va întâlni publicul pe ecranele Show TV în septembrie.

Povestea pe scurt a serialului Yalancı/Mincinosul:

Deniz este o profesoară de literatură inteligentă, talentată și dedicată jobului ei. Mehmet Emir este un chirurg renumit și foarte apreciat, iar fiul său este elevul profesoarei. Amândoi au un singur lucru în comun; nu au lăsat pe nimeni să intre în viața lor de ceva timp.

Atracția reciprocă îi conduce spre mrejele pasiunii, cei doi ies la o cină împreună și apoi urmează o serie de evenimente care le va răsturna viața cu susul în jos. Nici măcar prin minte nu le-ar fi trecut că o cină inocentă i-ar putea confrunta pe ei și pe familiile lor cu o mare “DEVASTARE”.

Deci, ce s-a întâmplat în noaptea aceea?

Yalancı Serial Turcesc: Nimeni în afară de Deniz și Mehmet Emir nu știe ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte buclucașă. Amândoi descriu acea noapte diferit, probabil din cauza că au simțit diferit momentele prin care au trecut. Cei doi tineri își doresc ca lucrurile să revină la normal și se angajează într-o aventură tensionată, fără suflare, în căutarea adevărului absolut.

Tot ce trebuie să facă Deniz și Mehmet, este să demonstreze că spun adevărul. DA! Fiecare poveste are două laturi, la fel și fiecare zid de care se lovesc mereu. Adevărul este unul singur, dar acum își ascunde fața de toată lumea.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1442038