lnfidelul Episodul 3 Rezumat

lnfidelul Episodul 3 Rezumat

Ce se întâmplă in Infidelul Episodul 3 Rezumat?

lnfidelul Episodul 3: Derin, care a aflat că este însărcinată, este nehotărâtă dacă să-și nască copilul sau să avorteze, așa că  începe să pună presiune asupra lui Volkan. Ea vrea să știe dacă vor forma o familie și îi cere lui Volkan să facă o alegere, dar el și-ar dori să-și continue relația în secret.

Volkan îi spune lui Derin că nu o va lăsa niciodată singură și cât de mult o iubește. Dar ea vrea ca iubitul ei să fie doar cu ea, mai ales că este și însărcinată, și pentru că lucrurile nu evoluează cum și-a dorit, se închide în cameră și plânge.

Pe de altă parte, Asya se întreabă ce alegere va face soțul ei când va afla că Derin este însărcinată.

Cu toate acestea, Derin se duce la spital și îi spune Deriei că vrea să meargă la Istanbul să avorteze copilul, deoarece nu vrea ca familia ei să știe.. Derya se bucură în sinea ei și o informează imediat pe Asya. Ea îi spune că Volkan a renunțat la Derin și de aceea tânăra vrea să avorteze copilul. Dar lucrurile nu au progresat cum se așteaptă Derya.

Volkan îi mărturisește Deriei, că le iubește pe ambele femei!

Cuvintele lui Volkan despre dragoste o șochează pe Derya! Iată conversația lor…
Derya vrea să repare greșeala față de prietena ei și are o conversație privată cu Volkan. Ea încearca să-l convingă să facă o alegere până nu este prea târziu și îl sfătuiește să o părăsească pe Derin.

Prins între două femei, Volkan încearcă să le păstreze pe amândouă, în loc să facă o alegere. El îi spune Deryei că inima îi bate pentru ambele femei și nu este pregătit să renunțe la nici una dintre ele, afirmând că a fi căsătorit nu împiedică să te îndrăgostești. Răspunsul sincer a lui Volkan o enervează pe Derya, care susține că așa ceva nu este posibil și că o persoană nu poate iubi două persoane în același timp. Volkan trebuie să facă o alegere dificilă, care va afecta viața tuturor și nu știe ce cale să urmeze de acum înainte.

Mama lui Volkan află despre aventura fiului ei cu Derin!

Mama lui Volkan, care este bolnavă se simte rău și este adusă la spitalul unde lucrează Asya. În timp ce Asya are grijă de ea, nefericirea ei atrage atenția bătrânei, care îi spune să nu pună capăt căsătoriei,  pentru Ali. Cu toate acestea, Asya îi spune în cele din urmă ce s-a întâmplat și că de aceea vrea să divorțeze. Bătrâna este șocată și foarte supărată după ce aude.

Cuvintele Deryei o rănesc pe Bahar in lnfidelul Episodul 3!

Derya, care a luat-o razna după ce a vorbit cu Volkan, o șochează pe Bahar cu afirmațiile ei despre căsătorie și întemeierea unei familii. Bahar, care își dorește un bebeluș, nu este de acord cu afirmațiile prietenei ei, care îi spune că Asyei și lui Volkan le este greu să divorțeze pentru că au un fiu. Cu toate acestea, Bahar crede că nici măcar copiii nu ar trebui să fie un factor obligatoriu în căsătorii, din moment ce ea nu a reușit să rămână însărcinată. Derya își dă seama că și-a jignit prietena fără să vrea și îi cere scuze.

Mert a uitat de aniversarea căsătoriei cu Bahar!

Bahar, care este foarte entuziasmată de aniversarea căsătoriei, a pregătit totul pentru o sărbătoare surpriză în confortul casei sale. Mert îi promite soției sale că va ajunge acasă până la cină. Totuși, Mert uită și pleacă la o cină de afaceri în oraș. Bahar face pregătirile și îl așteaptă pe Mert, dar soțul ei ajunge  târziu acasă. Mert se întoarce noaptea acasă și când vede masa pregătită și videoclipul, își dă seama ce a ratat, dar este prea târziu pentru a-și repara greșeala…

Asya îl surprinde pe Volkan vorbind cu Derin la telefon!

Volkan își ascunde dragostea interzisă până la sfârșit. Dar suspiciunile Asyei complică lucrurile. Pe deoparte, Volkan, care nu poate rămâne indiferent la apelurile lui Derin, este surprins de soția sa în timp ce are un apel video cu amanta.

Volkan încearcă să le păstreze pe amândouă în loc să facă o alegere. Derin s-a plictisit de această situație și începe să-l caute pe Volkan după bunul plac, ba chiar îl suna și în toiul nopții, iar acest lucru o face pe Asya să fie mai atentă. În timp ce Asya avea speranțe că Volkan o va părăsi pe Derin, fiind martoră la apelul lor telefonic, înțelege că soțul ei nu și-a părăsit amanta.

Asya decide să divorțeze in lnfidelul Episodul 3!

Din acest motiv, Asya decide că nu își poate continua căsătoria și vorbește cu avocatul să o ajute cu procedurile pentru divorț. La întâlnirea cu avocatul, Asya îi spune că a fost înșelată și îl întreabă cum ar trebui să procedeze. Avocatul o sfătuiește să adune dovezi pentru a dovedi în instanță și că o înregistrare audio sau chiar un martor ocular sunt probe acceptate, dacă dovezile sunt obținute în mod legal. Avocatul o sfătuiește să verifice conturile bancare, pentru că, potrivit legii, în caz de divorț, soțul ei îi va lua jumătate din avere.

Aysa se duce la bancă să ceară extrasele de cont și află că Volkan a luat un împrumut, în urmă cu doi ani pentru a cumpăra o casă, și că în urmă cu o lună, a retras banii din contul de economii pentru educația lui Ali.

Derin o provoacă pe Asya in lnfidelul Episodul 3!

În timp ce, Asya merge la librărie să cumpere niște cărți pentru fiul ei, o întâlnește acolo pe Derin, care cumpără ghidul complet de îngrijire a nou-născutului. Asya, care nu poate rămâne indiferentă, începe să vorbească cu Derin și o întreabă cum a avut încredere în partenerul ei de a decis să aibă un copil împreună.
 
În conversația ei cu Derin, Asya primește informații care o șochează!
Derin îi spune că relația cu iubitul nu este o aventură și că sunt împreună de doi ani și o provoacă pe Asya cu răspunsurile ei. Asya primește un alt șoc, deoarece știa că soțul ei, Volkan, are o relație cu Derin de numai 3 luni. Derin îi spune că iubitul ei, o va părăsi pe soția sa și se va căsători cu ea. Pe baza acestor informații, Asya este distrusă și începe să se întrebe dacă prietenii ei apropiați au fost sinceri cu ea.
Această conversație dintre cele două femei iți face pielea de găină…

Răzbunarea Asyei pe Bahar!

Asya, care se aștepta ca Bahar să-i spună adevărul, când l-a suspectat pe Volkan, a rămas cu o rană în suflet. Cu toate acestea, auzind că Mert merge la Istanbul în weekend, Asyei îi vine în minte o idee și o pune în aplicare, însă Bahar nu tolerează gluma prietenei ei.

Ali bănuiește că au apărut neînțelegeri între părinți săi și crede că aceștia vor divorța. Asya vrea să controleze cheltuielile lui Volkan și când revizuiește extrasele de cont pentru cardul de credit, are o criză de nervi. Ali, care o aude țipând își dă seama că există o problemă și este foarte afectat de această situație. Asya, care a decis să divorțeze, ia măsurile necesare pentru împărțirea bunurilor. Ea vede pe extrasele cardului de credit și că Volkan a retras bani din contul de economii al lui Ali și acest lucru a rănit-o și mai tare.

Trădările lui Volkan încep încet să iasă la iveală…

Mert și Bahar, îi invită pe Volkan, Asyaa și Ali la o cină cu grătar!

Spre seară, în timp ce erau la grătar în grădina lui lui Mert și Bahar, Volkan, care a primit multe apeluri telefonice, pleacă mai devreme, pe motiv că trebuie să ajungă la birou, pentru că are ceva de făcut.
De îndată ce soțul ei pleacă, Asya îl urmează, crezând că Volkan se va întâlni cu Derin. Mert, soția lui și Ali sunt amândoi conștienți că ceva nu este în regulă.

Frustrările Asiei cresc din ce în ce mai mult in lnfidelul Episodul 3!

La holding, Asya crede că Volkan s-a întâlnit cu Derin și este pregătită să intre în biroul soțului ei, cu telefonul în mână să înregistreze totul, fără să știe în ce ipostaze îl va surprinde. Ea deschide camera telefonului să înregistreze dragostea interzisă pentru a o prezenta drept dovadă în instanță și intră în birou. Volkan, care este într-o ședință, este șocat de intrarea bruscă a soției sale.

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1504105