Mă numesc Züleyha din nou lider de audiență în Turcia!

AUDIENTE TV: Noutăți despre serialul Mă numesc Züleyha!

Noutăți din Mă numesc Züleyha!

Mă numesc Züleyha din nou lider de audiență: Tabloidele mari din Turcia au început deja să publice că serialul Bir Zamanlar Çukurova a fost lider de audiență pe toate categoriile de public.

Filmările în serialul de succes “Mă numesc Zuleyha” care, au avut loc la Adana, au ținut publicul în suspans, joi seara, în timp ce s-a difuzat episodul 88. Din cauza întorsăturilor de situație, care au apărut în Bir Zamanlar Çukurova, au făcut episodul 88 special pentru fanii serialului, care l-au urmărit cu mare entuziasm.

La conacul Yaman, Demir și Züleyha au început o nouă viață plină de dragoste și devotament reciproc. Tocmai de aceea, episodul 88 din serialul Mă numesc Zuleyha a devenit cea vizionată producție din toate categoriile.

Züleyha s-a dovedit a fi o adevărată luptătoare, la fel ca Hünkar. Ea îl recucerește iremediabil pe Demir, care în ultima perioadă, a avut o relație extraconjugală cu Ümit. Atitudinea și inteligența Züleyhei, îl fac pe Demir foarte fericit. El îi spune soției sale că are o surpriză magnifică pentru ea. Demir apreciază sprijinul soției sale, atât în viața familială, cât și în viața de afaceri.

Faptul că Züleyha i-a spus lui Demir că îl iubește, a oprit furtuna mare ce a lovit temelia căsniciei lor și cei doi soți au început să se privească unul pe celălalt cu multă iubire. Ei sărbătoresc marea realizare într-un mod splendid. Se pare că, succesul și fericirea au bătut în sfârșit la ușa conacului Yaman.

Evoluția neașteptată din serial a surprins în mod plăcut telespectatorii. Iar discursul motivațional a lui Demir, a fost cu adevărat spectaculos, în momentul în care a invitat-o pe frumoasa sa soție lângă el. Züleyha, care își sprijină soțul în afaceri, a anunțat că odată ce în viitorul apropiat vor crește exporturile, vor oferi mai multe oportunități de angajare cetățenilor.

Gheața dintre Demir și Züleyha s-a topit!

În cele din urmă, o poveste de familie fericită plină de dragoste apare și în viața Züleyhei, care de la o simplă croitoreasă, a devenit o doamnă în înalta societate, la fel ca Hunkar. După toate toată durerea și suferința prin care au trecut, Züleyha și Demir, au rămas în sfârșit un cuplu fericit alături de copiii lor. Züleyha și Demir au intrat pentru prima dată în dormitorul matrimonial, cu iubire și afecțiune reciprocă. Iar în dimineața următoare, cei doi soți au început o viață nouă, alături de copiii lor.

Sevda, care a făcut tot posibilul să-i aducă împreună, odată ce află despre relația lui Demir cu amanta sa, ia măsurile necesare să o îndepărteze pe Ümit din viața lor. Demir începe să regrete că și-a înșelat soția, dar în același timp se simte vinovat și că i-a făcut promisiuni lui Ümit și acceptă să ia cina împreună la ea acasă. El vrea să se despartă de ea, însă Ümit își dă seama și îi vorbește despre dragoste, ca să-l țină aproape de ea, așa cum i-a promis lui Fikret. Cei doi sunt perturbați de Sevda…

Mă numesc Züleyha din nou lider de audiență: Bir Zamanlar Çukurova din nou lider incontestabil de audiență!

Joi seara, în intervalul difuzării producției, la nivelul publicului din întreaga țară, rata de vizionare a fost de 12,58% și cota de audiență de 27,18%. Iar AB, rata de vizionare a fost de 8,26% și cota de vizionare de 19,54% și la 20+ABC1, rata de vizionare de 11,34%. Astfel, a ocupat primul loc cu o cotă de audiență de 23,46%.

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.