Mă numesc Züleyha Episodul 77 Mini-Rezumat (Sezonul 3)

Mă numesc Züleyha episodul 77
Credit foto: https://www.atv.com.tr

Yılmaz și Züleyha se îndreaptă spre fericire, părăsind meleagurile Çukurovei!

La conacul Yaman, toată lumea este într-un somn profund!  Züleyha a adăugat somnifere în siropul mevlüt și în timp ce toți credeau că sunt obosiți, au căzut într-un somn adânc. 

Yılmaz și Züleyha iau cei 3 copii care fac parte din destinul lor și se îndreaptă spre fericirea mult visată, care le-a fost luată. 

În această evadare spre fericire, micuțul Adnan s-a reunit cu părinții săi, în timp ce Leyla s-a despărțit de tatăl ei, Demir și Kerem Ali de mama sa, Müjgan.

Cu toate acestea, Züleyha și Yılmaz au decis să-i separe de copiii lor pentru o vreme, mai ales pentru tot ceea ce le-a făcut Demir și Müjgan. 

Toată lumea află despre evadarea lor printr-o scrisoare în momentulîn care se trezesc din somnul acela profund. 

În timp ce Fekeli se confruntă cu șocul de a-și pierde atât fiul, cât și nepotul în același timp, Demir și Müjgan vor fi foarte furioși din cauza scrisorilor de “ADIO” pe care le-au găsit și separarea de copiii lor.

Scrisoarea de Rămas-Bun!

Yilmaz i-a lăsat lui Demir o scrisoare prin care îi explica de ce a aplecat cu Züleyha și copiii. Demir când citește scrisoare este pur și simplu devastat și parca înțelege motivul plecării în secret. Yilmaz îi explică că din cauza ca nu a pus capăt dușmăniei și nu a eliberat-o pe Züleyha din acea căsnicie forțată, refuzând sa-i de-a chiar și propriul fiu s-a ajuns aici.

Yilmaz și-a dorit ca Demir să accepte că inima, sufletul și toată existența Zuleyhei îi aparțin. Dar fiindcă rivalul său nu a înțeles, îi spune că nu a meritat un rămas-bun și că nu merită ca fiica sa Leyla să-i fie alături.

Müjgan este devastată că și-a pierdut atât fiul, cât și soțul!

Această poveste de dragoste cutremurătoare care a schimbat destinul tuturor pare a se îndreaptă spre un final fericit. Dar un cumplit accident de mașină va schimba viețile tuturor …

Oare o furtună de furie și dezamăgire îi va prinde pe cei care au plecat? 
Vor începe Züleyha și Yılmaz o nouă viață în alt oraș, într-o altă țară cu cei 3 copii ai lor? Sau acel accident cumplit va schimba din nou viețile tuturor? 

Sursa info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr