Mă numesc Zuleyha Sezonul 3 Episodul 6 Rezumat Detaliat

Mă numesc Zuleyha
Mă numesc Zuleyha Sezonul 3 Episodul 6 Rezumat

La sfârșitul episodului 68, în timp ce Yilmaz și Demir erau pe cale de a se lupta, un foc de armă a răsunat tot conacul Yaman cu susul în jos! Züleyha, Demir, Hunkar și Yilmaz când și-au dat seama că focul de armă provine din dormitorul de la etaj, au urcat scările imediat. Micuțul Adnan s-a împușcat cu arma lui Demir și a fost dus de urgență la spital.

Pentru prima dată, Demir și Yılmaz au același scop comun!

La spital, doctorița Müjgan vrea să asiste la operația copilului, dar Züleyha nu-i permite să intre în sala de operații. Züleyha este disperată că și-ar putea pierde fiul și îi învinovățește pe Demir și Yilmaz de cele întâmplate.

Micuțul Adnan se luptă pentru viața lui! În durerea sa de mamă și a sentimentului de neputință, Züleyha se simte epuizată și are o cădere nervoasă. Deoarece așteptarea ca fiul ei Adnan să fie operat parcă durează o veșnicie pentru membrii familiei Yaman.

Oare se va înfiripa o relație de iubire între Fadik și Rașit ?

Toată lumea din fermă a mers la spital și Fadik cu Rașit au rămas singuri în conac. Fadik este foarte supărată de cele întâmplate și îi povestește lui Rașit prin câte greutăți au trecut Züleyha și Yılmaz. Cei doi au avut o conversație atât de lungă pentru prima dată. Rașit îi acordă o atenție deosebită tinerei și Fadik nu poate rămâne indiferentă față de bărbatul care îi este alături.

În toată agitația aceea de la conac, bunicuța Haminne pleacă de acasă și se rătăcește!

Pe de altă parte, la conacul Yaman, Fadik întâmpină probleme din cauza bunicuței Haminne, care nu stă locului nici măcar câteva minute și pleacă de la conac. Bunicuța Haminne este dezorientată și așteaptă pe marginea drumului. La un moment dat apare un camion și cele două femei care erau în camionetă observă bijuteriile bunicuței și o ajută să urce, ca apoi la coborâre să o jefuiască. Din fericire, Haminne își amintește drumul spre casă. Dar Fadik este într-o stare cumplita de panica și ajutată de ceilalți, o caută pe bunicuță într-o disperare.

La spital, Hunkar profită de ocazie pentru a repara cumva relația mamă-fiu. Sultana noastră își mângâie unicul fiu, care este îndurerat din cauza micuțului Adnan. Demir simte mai mult ca niciodată nevoia de mama lui și o îmbrățișează, spunându-i că i-a fost atât de dor de dragostea și mângâierea ei.

Micuțul Adnan a supraviețuit intervenției chirurgicale!

După atâtea ore de suferință, medicii le aduc vestea bună că micuțul Adnan va supraviețui. Toată familia mulțumește lui Allah, dar acest lucru nu este suficient pentru Demir și Yilmaz care continuă să lupte pentru fiul lor. Züleyha parcă revine din nou la viață odată ce își vede fiul și refuză să lase pe oricare dintre ei lângă Adnan.
Vestea bună a bucurat familia micuțului Adnan, însă mai au de așteptat să-și ia fiul acasă, deoarece medicul le spune că Adnan va trebui să stea câteva zile în spital pentru recuperare. Așa că medicul le recomandă sa plece acasă și să rămână doar Züleyha să aibă grijă de fiul ei.

La conacul lui Fekeli, Mujgan joacă teatru! Doctorița se comportă de parcă tocmai a aflat că Adnan este fiul lui Yilmaz. Deși Müjgan și mătușa ei Behice știu acest lucru de multă vreme. Cele două femei sunt în dormitor și Behice o sfătuiește pe nepoata ei să se comporte ca o soție care a fost tratată nedrept și care a fost mințită de soțul ei. În tot acest timp, Nazire le ascultă la ușă….

Nazire le demască pe Behice și Müjgan!

La cină în familie, Müjgan pune în aplicare sfatul mătușii ei și se comportă de parcă nu știe nimic, ba chiar minte cu nerușinare și îl întreabă pe Yilmaz de ce nu i-a spus niciodată adevărul despre Adnan. Yilmaz se simte vinovat că i-a ascuns adevărul și e pe cale sa-i ceara scuze soției sale. Dar intervine Nazire, care nu mai suportă teatrul și trântește farfuriile pe masă. Bineînțeles că Behice comentează și Fekeli o mustră pe servitoare pentru că susține sus și tare că cele două femei mint. Nazire nu mai suportă atâta prefăcătorie și spune tuturor că le-a surprins pe Müjgan și Behice cum vorbeau despre Adnan și despre prefăcătoria ce au pus-o la cale…

Nazire îi spune boierului că a auzit-o pe Behice spunându-i lui Müjgan să se comporte de parcă tocmai au aflat că Adnan este fiul lui Yılmaz. Așadar, Müjgan vazand ca nu mai are cale de ieșire, îi spune lui Yilmaz că ea a aflat mai demult că Adnan este fiul său. Dar a ascuns totul din dragoste pentru el și fiul lor, crezând că dacă se află adevărul va fi vărsare de sânge.

Între timp, la ferma Yaman, bunicuța a ajuns la conac teafără și nevătămată și toți se bucură. Fadik vede că lui Haminne i s-au furat toate brățările de aur și se panichează. Ea știe că dacă Hünkar află va da de necaz și Raşit începe să o mângâie pentru ai arăta că îi este alături.

Gheața dintre Demir și Hünkar se topește!

Demir și-a învățat lecția dură cu privire la arme și când pune toate pistoalele în seif, găsește scrisoarea pe care i-a lăsat-o tatăl său și i-o dă mamei sale să o citească. El ar vrea ca Hünkar să înțeleagă de ce i-au fost alături Sevdei. Demir ii spune mamei sale că relația dintre Sevda și Adnan a început că el avea vreo 15 ani.

Hünkar işi deschide sufletul si îi spune fiului ei că nu a fost niciodată fericită. Deoarece ea era îndrăgostită de Fekeli și tatăl ei a făcut-o să se căsătorească cu Adnan. Din spusele Sultanei, aflăm că boierul Adnan până să o cunoască pe Sevda, avea câte o femeie în fiecare săptămână. Apoi s-a îndrăgostit nebunește de Sevda și voia să divorțeze de Hunkar, amenințând-o că îi va lua fiul.
De aceea Hunkar a preferat să lupte și să trăiască umilită și nefericită doar din dragoste pentru unicul ei fiu.
Demir își înțelege mama și o îmbrățișează pentru ambiția ei de a-i oferi o viață demnă și fără lipsuri materiale.

La spital, micuțul Adnan se simte din ce în ce mai bine. Acolo se află și Yilmaz, care îi supraveghează pe amândoi.
Undeva în mijlocul pădurii, Yilmaz sapă o groapă mare și pune toți banii pe care cu ceva timp în urmă i-a pregătit să fugă cu Züleyha.

La conac, Demir sacrifică niște animale în semn de mulțumire ca Adnan s-a vindecat și vine acasă. Deși Demir s-a mutat înapoi la conac, Züleyha nu-i permite să intre în dormitorul lor, unde doarme doar ea și cu copiii lor.

Vestea că Adnan este fiul lui Yilmaz se răspândește foarte repede prin Çukurova!

În oraș, Sermin iese dintr-un magazin și dă peste Fikret. Tânărul îi cere scuze, spunând că nu a văzut-o și o întreabă dacă este bine, apoi pleacă. Sermin o întâlnește pe Behice și îi spune că Fikret nu pare a fi nepotul boierului. Behice, care îl suspectează de mai mult timp pe Fikret și îi spune lui Sermin că are dovezi…

Behice are dovezi împortriva lui Fikret și le arată lui Müjgan!

În timp ce Müjgan vorbea cu un coleg, Behice intră în biroul nepoatei sale și îi arată două pașapoarte care îi aparțin lui Fikret. Numai că doar un pașaport este pe numele lui Fikret Fekeli și celălalt are numele lui Tahsin Omez, dar ambele au fotografia tânărului.

Behice susține că numele real al lui Fikret este Tahsin Omez și crede că tânărul urmărește să pună mâna pe averea lui Fekeli. Müjgan consideră că Fekeli trebuie să afle imediat, dar mătușa ei îi spune să nu spună nimic deocamdată.

Între timp, îl vedem pe Fikret cum dă un telefon dintr-o cabină telefonică din oraș. Conversația tânărului este cu o persoană anonimă. El transmite acelei persoane că nu sunt probleme și că nu trebuie să-și facă probleme cu privire la ce au stabilit.

În tot acest timp, Yilmaz și Fekeli erau la conac și Fikret știa asta. Cei doi vorbeau despre Adnan și ce ar trebui să facă Yilmaz pentru fiul său și Züleyha. Behice îi dă din nou sfaturi nepoatei sale cu privire la ce să facă și să nu facă vizavi de marea lor problemă: Adnan…

Pe de altă parte, Hunkar vorbea cu Demir despre marea lor preocupare: Adnan! Fekeli și Hunkar au convocat o întâlnire între cele două familii, sperând că vor putea să ajungă la o înțelegere cu privire la micuțul Adnan și să evite vărsarea de sânge. Deoarece ambele familii au suferit și ambele familii sunt îndurerate.

Sultana noastră nu ne mai dezamăgește! Hunkar le spune tuturor că, dacă ar putea întoarce timpul, și-ar sacrifica viața pentru ei…

Fekeli le spune clar că soluția tuturor problemelor din cele două familii este să meargă mai departe alegând: divorțul și despărțirea. Dar Müjgan refuză să divorțeze de Yilmaz.
La fel și Demir refuză să divorțeze de Züleyha, spunând că încă își iubește soția. Dar Züleyhei nu-i mai pasă de nici unul dintre ei pentru că s-a săturat de ambele familii. Yilmaz și Demir sunt pe cale să înceapă o ceartă și Züleyha strigă la ei: destul! Pentru Züleyha marea sa preocupare sunt copiii ei și foarte hotărâtă le spune că ar prefera să nu locuiască cu niciunul dintre ei și pleacă de întâlnire. Hunkar o urmează…

Din păcate, încă nu există progrese îmbucurătoare între cele două familii, așa că ultimele cuvinte ale lui Yilmaz către Demir sunt că Adnan este fiul său și într-un fel sau altul va trebui să-l accepte…

În timp ce familia lui Fekeli era la cină, boierul primește un apel telefonic cu privire la un incendiu la una dintre fabricile de bumbac. Din păcate, Yilmaz nu era acolo pentru a-l susține pe Fekeli și îl însoțește Fikret. Yilmaz îi spune lui Cetin că merge să-și vadă fiul.

Awww! Cetin crede că Yilmaz merge la Kerem Ali și este surprins să afle că de fapt boierul merge la conacul Yaman să-l vadă pe fiul său Adnan. El vrea să-l însoțească pentru a nu se lua la ceartă cu Demir, dar Yilmaz nu vrea.

Atac armat asupra boierului Fekeli!

În timp ce, Fikret îi spune unchiului său că drumul este blocat cu pietre mari și trebuie să se oprească, doi lunetiști, care sunt sus pe stânci, încep să tragă în ei. Cei doi se adăpostesc în lateralul mașinii și trag spre atacatori. Unul dintre atacatori este împuscat în umăr și cei doi pleacă cu vehiculele lor. Fikret când vede că atacatori fug, se duce cu mașina după ei, deși Fekeli încearcă să-l oprească. Fekeli rămâne singur pe drum…

Demir Yaman face un anunt în fața ziariștilor!

La conacul Yaman se fac pregătiri de zor! Demir a invitat jurnaliști să fie prezenți pentru marele său anunț și toți se adună în fața conacului. Züleyha îl întreabă pe Demir de ce sunt atâția oamenii acolo, dar Demir refuză să-i spună soției și mamei sale. Boierul îl ia pe micuțul Adnan și se prezintă în fata invitaților.

Demir ține un discurs prin care mulțumește mai întâi tuturor medicilor și asistentelor care i-au salvat viața fiului său. Apoi continuă să le spună despre zvonurile răspândite în toată Cukurova că el nu este adevăratul tată al lui Adnan. Boierul le mai spune că Yilmaz a fost logodnicul Zuleyhei.
Toți cei prezenți acolo sunt șocați și își pun semne de întrebare! Yilmaz ajunge la fermă și se uită la Demir cum îl ține pe fiul său în brațe. Demir se uită la rivalul său și anunță că adevăratul tată al lui Adnan este Yilmaz Akkaya!

Oare războiul dintre Demir și Yılmaz va continua în ciuda strigătelor Züleyhei?

Sursa info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr