Mă numesc Zuleyha Sezonul 3 Episodul 7 Rezumat Detaliat

Mă numesc Zuleyha Sezonul 3 Episodul 70

Episodul 69 din serialul turcesc Mă numesc Zuleyha Sezonul 3 s-a terminat cum Demir a făcut public că tatăl biologic al lui Adnan este Yilmaz…

Hünkar a decis să-și petreacă restul zilelor alături de Fekeli, Sultanul inimii sale!

Prima scenă din episodul 70 începe cu Sultana noastră care de data asta a decis cu inima. Hünkar îi scrie fiului ei o scrisoare prin care îi mărturisește iubirea ei față de el și de Fekeli, singurul bărbat din viața ei de care a rămas veșnic îndrăgostită…

Demir atunci când a făcut marele anunț în fața jurnaliștilor a spus povestea sa de iubire cu privire la Züleyha, dar ce a surprins cu adevărat este mărturisirea sa că micuțul Adnan este fiul lui Yılmaz.

Yılmaz este șocat de mărturisirea publică și Demir îi spune că odată ce adevărul s-a aflat și având în vedere faptul că amândoi și-au întemeiat o familie ar fi bine ca lucrurile să rămână așa cum sunt acum. Demir face un gest care ne surprinde când vrea să de-a mâna cu Yılmaz, dar acesta nu are îndemn de inimă și nu o face. Demir pare să-l accepte pe Yılmaz ca tată al micuțului Adnan, însă nu are de gând să renunțe la el.

Yılmaz îi spune clar lui Demir că nu o să renunțe la fiul său și îl va lua din sânul familiei Yaman!

La plecare, fără că nimeni sa observe că intră în conac, Yılmaz merge în camera fiului său și îl ia fără să-i spună măcar Züleyhei. Gülten este cea care observă lipsa micuțul Adnan și când ii anunța familia, Demir crede că fata este tot de partea lui Yılmaz, ba chiar că l-a ajutat să-l răpească.

Pe de altă parte, boierul Fekeli, care a rămas singur in drum după atacul armat, ajunge la conac și începe imediat să de-a telefon la poliție pentru a se interesa de Fikret. Dar din păcate poliția găsește doar mașina fără Fikret și asta il neliniștește pe boier…

În timp ce Yılmaz este extrem de fericit cu fiul său și îl prezintă muncitorilor săi, Demir și-a făcut o echipă cu oamenii înarmați și îl caută pe micuțul Adnan.

După o zi întreagă alături de fiul său, Yılmaz il duce înapoi pe micuțul Adnan, care ajunge direct in brațele Züleyhei. Și înainte de a părăsi conacul Yaman, Yılmaz ii spune lui Demir că Adnan va fi mereu alături de Züleyha, dar el îl va vedea de câte ori își dorește…

Gelozia lui Demir atinge cote maxime și acea răutate încă is mai arată colții, chiar dacă el a încercat să se schimbe. El crede că Züleyha este ajutată de Gülten și amândouă pun la cale o nouă evadare a soție sale pentru a fugii cu Yılmaz.

Behice îl demască pe Fikret, dar tânărul iese învingător!

Odată ce Yılmaz ajunge acasă, el trebuie să facă față geloziei interminabile a soției sale, care îi reproșează că toată atenția sa este la micuțul Adnan. Fekeli îi spune de atacul armat și dispariția lui Fikret pe care nici măcar poliția nu l-am putut găsii.

La cină, Behice profită de lipsa lui Fikret și îi arată lui Fekeli cele două pașapoarte a nepotului său. Yılmaz se uită și el la pașapoarte și deși ambii sunt surprinși, totuși nu se gândesc la ce e mai rău despre Fikret. Dar nu și Behice, care afirmă că Fikret nu pare a fi acea persoană care susține a fi și că interesul tânărului este doar moștenirea.

Pe de altă parte, îl vedem pe Fikret cum l-am prins pe unul dintre atacatori și îl duce la un depozit, unde îl leagă de grinzi și ridică sus deasupra unui foc de tabără.
El îl pune un cuțit la gât să-l forțeze sa spună numele persoanei care i-au dat ordin să-l ucidă pe Fekeli. la un moment dat arătătorul nu mai rezistă torturi și spune numele lui Hüseyin. Fikret îl dezleagă pe bărbat și după ce îi dă toate informațiile dorite, îl duce la secția de poliție.

Între timp, Fekeli este anunțat de poliție că Fikret a fost găsit și boierul însoțit de Yılmaz se duce imediat la secția de poliție.

Demir a alungat-o pe Gülten de la conacul Yaman și fata este bine primită la ferma lui Fekeli. Ea este văzută de Yılmaz precum o soră și în curând va deveni soția lui Cetin. Sevda primește un pachet care pare că ar conține bani. Ea îl înapoi la Demir.

Pe de altă parte, Sermin se cam satură de Behice, çare îi face cunoscut faptul
că a văzut cine l-a ucis pe Hatip Aga.

La clubul oamenilor de afaceri din Adana, Fikret este văzut ca un erou și este întâmpinat cu mândrie de către Guvernator și Primar. Atât Fekeli, cât și locuitorii din Cuçurovei îi sunt recunoscători că le-a salvat pământurile.
FLASHBACK: Fikret este în cabina telefonică și vorbește cu un bărbat anonim, spunând-ui că a câștigat intrarea în casa lui Fekeli.

La conac, în seara aceea, Fikret spune familiei că în dimineața următoare trebuie să meargă la secția de poliție pentru a da o declarație cu privire la incident.

Behice îl întreabă direct cu ce nume se va recomanda, Fikret Fekeli sau Tahsin Omez. Fekeli îi arată cele două pașapoarte și îi cere explicații. Dat tânărul iese imediat din situația buclucașă când le spune că numele său real este Fikret Fekeli și celălalt pașaport este unul fals pe care a trebuit să-l folosească în Germania. Deoarece a fost căutat de poliția germană pentru o fraudă în care nu a fost implicat și putea fi condamnat la doi ani de închisoare.

În acea seară, Yilmaz se întâlnește cu Züleyha. Din discuția lor reiese că a fost o zi încărcată și dificilă pentru amândoi.
Zuleyha s-a săturat de bărbații din viața ei, care i-au luat copiii de lângă ea. Ea nu ezită să-i reproșeze lui Yilmaz că nu este cu nimic mai diferit de Demir și că nu vrea să-l vadă niciodată. Apoi se îndepărtează de el foarte supărată.

Pe de altă parte, in aceeași seară Hunkar și Fekeli se întâlnesc la locul lor favorit din tinerețe. Fekeli o roagă pe Hunkar să-l ajute in a le arăta copiilor lor ce este cu adevărat iubirea. Boierul cu inelul în mână îi cere Sultanei Inimii Sale să se căsătorească cu el. Hünkar acceptă cererea în căsătorie foarte bucuroasă.

La micul dejun, Fekeli dă fericita veste familiei sale și le împărtășește
că viața lui se va sfârși cu multă fericire și iubire. Vestea că Fekeli se va căsători cu Hunkar Yaman, nu cade prea bine pentru membrii familiei. Deși reacția familiei nu este una de bucurie, boierul le spune că o iubește pe Hünkar de 40 de ani. Behice încearcă să zâmbească, dar în sinea ei fierbe de gelozie pentru că s-au și văzut stăpâna mea conacului.

Behice jură că va găsi o soluție de a veni de hac acestei probleme. Ea nu poate permite să fie alungată din conac, odată ce Hünkar se va muta acolo. Așa că Behice va juca ultima carte să i îndepărteze definitiv pe Sultana Cuçurovei.

Yilmaz, care nu poate sta departe de femeia inimii sale, o urmărește pe Zuleyha în timp ce pleacă la cumpărături. El vrea ca Züleyha să-l ierte că l-a luat pe micuțul Adnan. Dar Züleyha nu-i acceptă rugămintea și îi spune să renunțe la ea. Dar in timp ce Züleyha pleacă, Yılmaz spune că nu va renunța niciodată la ea.

Hunkar îi scrie i scrisoare lui Demir! Ea știe că fiul ei nu va fi de acord cu căsătoria ei cu Fekeli. Sultana așterne multe rânduri emoționante pe coala albă de hârtie și își roagă fiul să nu acționeze cu mânie față de Zuleyha și să nu o țină captivă împotriva dorinței ei, doar pentru că Hünkar se va căsătorii cu Fekeli. Spre încheiere, Hünkar adaugă că vrea să fie fericită și să-și trăiască restul zilelor cu
bărbatul pe care îl iubește.

Scrisoarea rămâne neterminată, deoarece sună telefonul și Hunkar părăsește conacul în mare grabă, privind conacul de parcă nu se va mai întoarce…

Hünkar ajunge la întâlnirea cu detectivul privat angajat de ea fără că nimeni să știe. Detectivul îi spune că Behice este mult mai periculoasă decât a crezut la prima investigare. El o sfătuiește pe Hünkar să fie foarte atentă in preajma acelei femei.

Odată ce Hünkar a primit dovezile mult așteptate, fără să fie însoțită, deși a fost avertizată de detectiv, se duce să vorbească cu Behice.

Hünkar se află la vechilor ruine, un loc retras. Behice își face intrarea cu
o privire malefică și foarte ironic întreabă, dacă are de gând să-i facă o invitație personală la nuntă. Atunci, Hünkar îi întinde dosarul primit de la detectiv, unde se arată că Behice a avut doi soți și ambii au murit de atacuri de cord. Iar certificatele de deces au fost semnate de fratele lui Behice, tatăl lui Müjgan.

Sultana noastră fără frică continuă să afirme că Behice a fost acuzată crimă, însă nu a putut fi dovedită. Hünkar îi spune lui Behice că ar fi trebuit să-și dea seama din spusele Züleyhei ce femeie rea este atunci când a încercat să-i omoare nora în spital.

Hünkar crede că atât Behice, cât și Müjgan au același scop comun de a obține banii lui Fekeli. Așa că îi cere lui Behice să-și facă bagajele și împreună cu Müjgan să părăsească Çukurova. Altfel va înmâna dosarul procurorului. Bineînțeles că Behice refuză să plece și prefăcându-se că intenționează să plece, se îndepărtează, apoi se întoarce și deodată scoate un cuțit din poșetă și o înjunghie.

Episodul se termina cum Sultana Hünkar cade la pământ după a doua înțepătură de cuțit…

Sursa info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr