MESAJE SECRETE ASCUNSE: Despre Ebru Sahin si Akin Akinozu

Mesajele de ramas bun ale lui Ebru Sahin si Akin Akinozu

Totul despre mesajele de rămas bun ale lui Ebru Sahin și Akin Akinozu!

Mesajele de rămas bun ale lui Ebru Sahin si Akin Akinozu, cei doi protagoniști din Hercai, reprezintă un cumul al trăirilor, al sentimentelor și al stărilor pe care actorii intenționează să le transmită cititorului, în mod direct, prin vocea eului liric, cu scopul de a impresiona și sensibiliza din punct de vedere estetic.

În opinia mea, mesajele de rămas bun ale protagoniștilor din serialul “HERCAI”, scot în evidență, sentimentele și stările transmise, făcând referire și la tema textului.

Poate că lupta noastră a fost foarte dificilă, dar totul a meritat.

by Akin Akinozu

Trăirile actorilor sub aspect tematic – Mesajele poetice transfigurează lumea de basm prin frazele “un nou început al florilor și gradina ta plină cu flori noi”, creionează personajele din ea, scriu cronica întâmplărilor din viața lor.

Dincolo de orice considerente etice, toate aceste trăiri din castelul uriașului rău, emoționează prin cutremurătoarea suferință trăită și ne arată că iubirea poate învinge răul, prin a face imposilul posibil și că prin curaj și răbdare, castelul suferinței se poate transforma în propriul palat de poveste.

Akin Akinozu ne-a emoționat prin mesajul său de rămas bun și lasă de înțeles că fară el, Miran, nu ar fi fost readus la viață așa cum a făcut-o el, pentru că personajul său era doar un pământ negru, care avea nevoie de o sămânță ca să rodească, adică de el. Și astfel s-a întrebat cum să înflorească, de fapt, amândoi aveau nevoie unul de celalalt pentru a da viață unor personaje atât de reale, care să transmită trăirile lor în inimile telespectatorilor. Fiindcă Miran căuta acele rădăcini care să umple golul din el și avea nevoie de un suflet nobil. Iar actorul căuta pe cineva prin care să-și descopere rădăcinile rămase captive în interiorul său, adică să se descopere pe Sine și să-și elibereze sentimentele/rădăcinile să crească.

Flăcările Iubirii Pure: Reyyan și Miran

Akin Akinozu vrea să transmită că interpretând personajul lui Miran, inima sa rece a fost cuprinsă de “Flacările Iubirii Pure” și astfel a reușit să de-a viață unui “HERCAI” – O floare de violetă, în pragul iernii. Iar odată ce povestea lui Miran și a lui Reyyan a ajuns la final, nu le-a rămas decât să așeze pietrele pe temelia casei lor, cu multă răbdare, dăruire și sacrificiu, fără să renunțe la visul lor, marcând astfel un nou început.

Actorul lasă de înțeles că și partenera lui din serial știe că interpretând personajele din serial, inimile lor au fost atinse de flacăra iubirii. Iar mesajul de rămas bun este doar “un început înfloritor”, care va sădi iubirea în inimile lor, chiar daca pare a fi sfârșitul drumului. Și că împreună vor găsi fericirea pe care o caută, în gradina plină de flori imaginare, care părea imposibil să înflorească, dar inspirata de povestea personajelor a reușit să înflorească și astfel a început și povestea lor de dragoste.

Ebru Sahin vrea să transmită că interpretând rolul lui Reyyan, a învățat ce este dragostea adevărată. Deoarece actriță s-a lăsat dusă de val, odată cu trăirile personajului, care i-a dat curajul să se lase fermecată de mrejele iubirii și să învețe ce înseamnă să trăiască dragostea adevărată.

Ea este primăvara florilor din gradina iubirii, care așteaptă să înflorească. Dar pentru ca iubirea trăită prin personajele interpretate să devină reală, florile ei au nevoie de apa vieții, adică de el și amândoi trebuie să găsească o modalitate de a se apropia unul de celălalt.

Povestea lor de dragoste va putea continua, doar atunci când el va găsi calea spre gradina florilor și doar atunci va fi liber cu adevărat …

Eul poetic își trăiește, melancolic, pătrunzător și extatic, ipostazele sale definitorii.

În concluzie, mesajele de rămas bun ale actorilor au un conținut profund și interesant, iar mesajul transmis este unul profund/relevant, deschis interpretărilor cititorului. Părerea mea este că toate criticile negative, pot fura din puterea mesajului transmis de autor.

TOATE DREPTURILE REZERVATE: Digiprove certificate id: P1415594