Monster Hunter (2020) – Review și Prezentare

Monster Hunter

Paul WS Anderson a încercat să realizeze o versiune film a seriei de jocuri video precum „Monster Hunter” încă din 2012. Un film în care ne este prezentată o luptă cu monștrii din altă lume. În spatele lumii noastre, mai există o altă lume – o lume a monștrilor periculoși și puternici care își guvernează domeniul cu o ferocitate mortală.

Monster Hunter Prezentare

Acțiunea în filmul “Monster Hunter” începe într-un deșert vast din SUA, cu un grup de gardieni ai armatei de patrulare, condus de locotenentul Natalie Artemis. Din senin apare o furtună de nisip neașteptată, care îi teleportează pe locotenentul Artemis (Milla Jovovich) și unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Bonetă) într-o lume nouă. Soldații sunt șocați să descopere că acest mediu ostil și necunoscut găzduiește monștri enormi și înspăimântători. Monștri care sunt imuni la puterea armelor lor. Aceștia au ajuns într-un univers alternativ alături de al nostru, unde este doar deșert, dar cu creaturi gigantice, terifiante.

În lupta lor disperată pentru supraviețuire cu aceste creaturi supranaturale, echipa locotenentului Artemis, îl întâlnește pe misteriosul Vânător (Tony Jaa). Vânătorul ale cărui abilități unice îi permit să rămână cu un pas înaintea creaturilor puternice.

Pe măsură ce Artemis și Hunter își testează încet încrederea, ea descoperă că face parte dintr-o echipă condusă de un amiral (Ron Perlman). Descoperind căse confruntă cu un pericol atât de mare,care arputea amenința cu distrugerea lumii lor. Războinicii curajoși își combină abilitățile unice și se unesc pentru o confruntare finală.

Review-ul Filmului Monster Hunter

Efectele vizuale de calitate superioară sunt un alt plus. Deși uneori Monștrii CGI pot părea uneori plictisitori, cei de aici sunt interesanți de privit, pentru că folosesc mișcări de atac unice.
Acțiunea în “Monster Hunter” se mișcă într-un ritm rapid, cu scene de suspans și niște sărituri excelente în timpul luptelor . Creaturile și scenografia sunt destul de decente, mitologia este simplă la fel ca și personajele. Trucul de a crea mai mult spațiu, pentru a lăsa piesele decorative și creaturile interesante să ocupe locul central s-a potrivit de minune. Este un film de divertisment, conceput pentru marele ecran….

PS: Monster Hunter este băutura energizantă a filmelor, un șoc rapid de energie, urmat de o durere de cap.

Distribuția filmului Monster Hunter și alte informații utile:

Monster Hunter este un lungmetraj american, un thriller-SF din 2020, scris și regizat de Paul W. S. Anderson (Resident Evil, Alien vs. Predator; Event Horizon). Acest film este o versiune a seriei de jocuri video Capcom cu același nume.

Produs de Capcom, Impact Pictures și Constantin Film.

Filmul are în rolurile principale pe Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I., Ron Perlman, Meagan Good și Diego Bonetă.