Nazli și Beliz din „Doctorul Minune”, inseparabile!

Sinem Unsal și Hazal Türesan din Doctorul Minune

Nazli și Beliz din „Doctorul Minune”, și-au luat rămas bun de la serial și sunt inseparabile în viața reală!

Nazli și Beliz: Sinem Unsal și Hazal Türesan, două actrițe din serialul Doctorul Minune, care și-au început prietenia pe platourile de filmare, au rămas bune prietene chiar și după finalul serialului.

Actoria este o meserie frumoasă, dar care include multe sacrificii. Actorii petrec câteva ore lucrând intens pe platourile de filmare și chiar petrec mai mult timp cu colegii lor de breaslă decât cu familia. De cele mai multe ori se dezvoltă între ei doar o relație de muncă, dar în altele cazuri apar prietenii atât de strânse între femei și bărbați, încât unii dintre actori formează un cuplu și în viața reală.

Sinem Unsal și Hazal Türesan, care interpretează rolurile lui Nazli și Beliz, au legat o frumoasă prietenie pe platourile de filmare. Pe măsură ce zilele treceau, cele două actrițe și-au dat seama că au multe lucruri în comun. După ce s-a încheiat primul sezon din Doctorul Minune, Sinem și Hazal au plănuit să plece într-o călătorie împreună.

În ciuda pandemiei de corona-virus, actrițele au ales locații care au primit turiști și astfel s-au bucurat de o vacanță binemeritată pe plajele din Bodrum din Turcia.

Protagonista, care dă viață personajului Nazli, a distribuit multe fotografii din vacanță pe contul ei de Instagram @sinemunsal. Ambele actrițe, pe lângă faptul că se dedică meseriei, sunt si reprezentantele ale unui brand de cosmetice unde sunt ambasadoare.

Sinem Ünsal – Hazal Türesan: Suntem prietene și vecine!

Cele două actrițe au apărut împreună pe coperta revistei Re Touch mag și au dat și un interviu. Afirmând că sunt prietene apropiate și vecine, Hazal și Sinem au declarat că fac aproape toate activitățile împreună.

Pe de altă parte, al doilea sezon din Doctorul Minune, ne va surprinde cu alte nume mari, care se vor alătura distribuției serialului de mar succes. Doruk Özütürk, actorul care îl interpreta pe Hakan Kurtas, este unul dintre cei mai galanții bărbați din Showbiz-ul turcesc, care a câștigat afecțiunea colegilor săi pentru personalitatea sa. Noul personaj este foarte carismatic și se alătură serialului odată cu difuzarea episodul 29, în care are loc explozia spitalului Berhayat din Istanbul.

Serialul turcesc Doctorul Minune este făcut după un serial coreean din 2013 intitulat Doctorul cel bun/The Good Doctor, unde un tânăr cu autism și sindromul savantului, lucrează că medic specializat în chirurgia copiilor.

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1438568

Sursa info/foto: https://www.instagram.com/retouchmagis | https://youtube.com