Nehir Episodul 10 Rezumat

Nehir Episodul 10 Rezumat
Edited by CinemaLands

Accidentul lui Nehir si Nazim, logodna lui Tarik cu Fulya și dovada de infidelitate a Zahrăi!

NEHIR episodul 10 dă toate cărțile pe față! Tarik, care s-a îndrăgostit nebunește de frumoasa Nehir, îi mărturisește cât de mult o iubește și îi propune să fugă împreună cât mai departe și să înceapă totul de la zero. Dar Nehir este foarte dezamăgită de el și îi reproșează că s-a folosit de situație ca să se răzbune pe Nazim și îi spune că nu vrea să îl mai vadă niciodată.

Nazim se întoarce la cabană și când îl găsește pe Tarik acolo, se enervează și cei doi se ceartă. Binenteles că Nehir intervine și după ce îl potolește, îi spune lui Tarik să plece și să-i lase în pace. Cu toate acestea, se creează o atmosferă tensionată între cei doi, deoarece Nazim realizează că nu vor scăpa niciodată de Tarik. El îi propune lui Nehir să plece împreună de acolo ,dar fata îl refuză pe motiv că s-a săturat să tot fugă.

Poliția care o caută pe Nehir află că are o aventură cu Nazım!

Între timp, Ahmet declară la poliție poliției că Nazim o ascunde pe Nehir. Ismet și Ahmet sunt eliberați și poliția îl caută pe Nazim, care și-a luat concediu și cum nu este de găsit, poliția îl suspectează și mai mult. Iar Tarik când este întrebat despre Nehir, refuză să coopereze cu politia și nu dezvăluie locul în care se află cei doi.

Marele vis a lui Ibrahim este să preia funcția lui Nazim în Nehir episodul 10!

Ibrahim vrea să-și atingă scopul propus și pentru a scăpa de Nazim, îi duce pe polițiști la cabana maestrului. Dar Nazim este vigilent și reușește să o ascundă pe Nehir și îi convinge pe polițiști că nu o cunoaște. După ce pericolul trece, Nazim și Nehir se întorc acasă la el, fiindcă el consideră că este mai sigur să o ascundă acolo.

Nehir îl alege pe Nazim și decizia ei creează o mare dezamăgire pentru Tarik, așa că tânărul accelerează pregătirile de logodnă cu Fulya. După toate minciunile și urmările lor, intre Nazim și Nehir apar mici neantelegeri și cei doi îndrăgostiți nici măcar nu se pot privi unul pe celălalt, însă sunt conștienți că nu vor să se despartă nicodata. Tarik, care vrea să o rănească pe Nehir, le face o vizită împreună cu Fulya și îi invită pe amândoi la logodna lor.

Nehir, care are o lupta interioară din cauza sentimentele contradictorii, acceptă invitația lui Tarik. Decizia ei îl face pe Nazim gelos, deoarece el crede că Nehir s-a îndrăgostit de rivalul său și că tânăra vrea să meargă la logodnă, în speranța că Tarik se va despărți de Fulya.

Nazim și Nehir fac un accident de mașină!

Pe de altă parte, Nehir vrea să se predea poliției mai degrabă decât Nazim să fie acuzat din cauza ei, dar Nazım nu are intenția de a o pierde pe femeia de care s-a îndrăgostit iremediabil. Nehir insistă să o lase să plece din oraș, dar întâi să o ducă la petrecerea de logodnă.

În trafic, cei doi se ceartă și fac un accident de mașină. Din păcate, Nehir este rănită grav și Nazim o ia în brațe și pornește disperat în căutarea unui ajutor.

Zahra va avea o mare surpriză la petrecerea de logodnă unde se încrucișează căile tuturor!

Halil, care de ceva timp este foarte neliniștiți și își suspectează soția de infidelitate, bănuiește că Zahra este însărcinată cu Tarik și îi cere să facă test ADN. Zahra vrea să evite situația neplăcută ce ar putea urma și îi cere lui Tarik să fugă împreună. Dar Tarik o refuză pentru că nu poate să o părăsească pe Fulya fiindcă se teme de Kemal, tatăl logodnicei sale.

Nehir episodul 10 scoate la iveală multe secrete! Ibrahim, care se dovedește a fi un mare profitor, are un video cu Tarik și Zahra sărutându-se și îi șantajează pentru bani. Însă Zahra îl convinge pe Ibrahim să o ajute să-l constrângă pe Tarik și împreună îl amenință că vor arăta filmarea la petrecerea sa de logodnă cu Fulya. Dar Tarik nu cedează șantajului și asta îl scoate din minți pe Ibrahim și pornește filmarea în văzul tuturor invitaților. Exact în acel moment apare Nazim cu Nehir în brațe și toți invitații își îndreaptă privirile spre femeia rănită din brațele lui și doar Halil vede filmarea buclucașă …

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1433503