Nehir Episodul 11 Rezumat

Nehir Episodul 11 Rezumat
Credit foto https://www.fox.com.tr

Nehir episodul 11 începe la petrecerea de logodnă a lui Tarik cu Fulya. Toată lumea a fost șocată când Nazım a venit la logodna cu Nehir plină de sânge, în brațe. Tarık când o vede pe Nehir inconștientă, uită totul și face tot posibilul să o salveze pe fata de care s-a îndrăgostit. Nazım, care nu dorește să i se întâmple nimic lui Nehir, acceptă ajutorul lui Tarık și o duc la spital.

Tarık îi salvează viața frumoasei Nehir!

Tarık donează sânge pentru Nehir, care este în stare gravă, în urma accidentului de mașină.

Halil a văzut filmarea cu Zahra și Tarik sărutându-se și este în stare de șoc!

În timp ce atenția tuturor era asupra lui Nehir la logodna fiicei lui Kemal, Halil a văzut filmarea lui Tarık și Zahra. Această situație este pe cale sa le provoace mari probleme lui Tarik și Zahra, dar Ibrahim încearcă să-l calmeze.

Zahra este conștientă de situația neplăcută în care se află și insistă să fugă împreună cu amantul ei. Dar Tarık nu își dorește acest lucru și încearcă să o convingă să plece singură, motivând că nu poate să meargă cu ea și îi promite că o va ajuta să se stabilească în Istanbul, oferindu-i banii necesari pentru un trai decent.

Tarık și Halil se ceartă și are loc un eveniment teribil!

Zahra simte că vrea să scape de ea și îi spune că nu-i vă permite să o îndepărteze de el pentru că vor avea un copil împreună. Halil le aude conversația și într-un moment de furie, vrea să-l ucidă pe Tarık. Cei doi se luptă, Tarik îl împinge pe Halil, care se lovește la cap și moare.

Tarik vrea să informeze poliția despre acel incident neplăcut, dar Zahra nu-i dă voie pe motiv că nimeni nu va crede că a fost un accident și cei doi îl îngroapă în pădure. A doua zi, Zahra spune tuturor că soțul ei a fost nevoit să plece în satul natal pentru câteva zile.

Momente foarte dificile îi așteaptă pe Nehir și Nazım acasă!

Nehir este externată din spital și Nazim o duce acasă la el. Yalcin își retrage plângerea și Zerrin este eliberată. Iar mutarea lui Zerrin și a unui invitat neașteptat complică și mai mult relația deja complicată dintre Nehir și Nazım. Zerrin îi spune lui Nehir să se întoarcă împreună la Istanbul și îi promite că vor renunța la escrocherii.

Nazim vrea să o recucerească pe Nehir și insistă să rămână la el câteva zile, măcar până se va pune pe picioare. Dar Zerrin intervine intre ei de cate ori are ocazia și nu-i lasă singuri deloc.

Tarik simte nevoia să-i fie alături femeii de care s-a îndrăgostit și o vizitează pe Nehir împreună cu logodnica sa. Nehir află că Tarik i-a donat sânge și este plăcut surprinsă de gestul tânărului.

Nazim, care este într-o grabă continuă la serviciu, se întoarce acasă, pentru a fi alături de Nehir. Dar Zerrin vrea să-i despartă și intenționat îi spune despre vizita lui Tarik, afirmând că a văzut din privirile lor că amândoi se plac și Nazim este vizibil deranjat.

Kemal și familia sa se întorc în Istanbul fără Tarık în Nehir episodul 11!

Tarık vrea să fie cât mai aproape de Nehir și îl convinge pe Kemal să-i permită să mai rămână câteva zile în oraș, motivând că are niște lucruri de rezolvat pe șantier. Kemal, care își dorește să facă un bărbat cuviincios și responsabil din Tarık pentru a fi demn de fiica sa, este mulțumit de el și îi promite că în curând îl va face director.

Ziua de naștere a lui Nehir aduce o atmosferă plăcută între cei doi îndrăgostiți!

Nazim, care își amintește că este ziua de naștere a lui Nehir, îi face o surpriză frumoasă și fata se bucură enorm. Acea surpriză specială creează o atmosferă aparte, care îi va face pe cei doi să simtă armonia în cuplu și îi duce cu gândul la relația perfectă.

Fericirea și visele celor doi sunt spulberate cu apariția soției lui Nazim!

Nermin, fosta soție a lui Nazim, apare pe neașteptate la ușa maestrului împreună cu o fetiță și îi spune că este fiica lor. Ea îl imploră să o ajute, spunându-i că a fugit de acasă fiindcă soțul ei este violent și nu a avut la cine să ceara ajutorul. Bineînțeles că maestrul le primește până în ziua următoare și după ce are o conversație cu fosta soție, îi spune că vrea să facă testul ADN, însă indiferent de rezultat, nu-i va permite să locuiască acolo și îi promite că le va găsi o casă.

Nazim se pregătește să plece la muncă și o cheamă pe Nehir afară să-i explice situația în care se află. Dar când îi spune lui Nehir că și el este șocat că ar putea avea o fiică, ea se simte în plus și îi spune acela Istanbul până ce vor clarifica lucrurile. Nazim, care nu vrea să o piardă pe femeia de pe care o iubește, insistă să rămână la el, iar Nehir îl întreabă ce relație au ei ca să rămână și întreabă ce reprezintă ei unul pentru altul.

În tot acest timp, Nermin îi privește de la geam dezamăgită și Nazim o cere în căsătorie pe frumoasa Nehir.

Nehir episodul 11 se termină cu o cerere în căsătorie …

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1434036