Nehir Episodul 2 Rezumat

Nehir Episodul 2 Rezumat

Decizia lui Nehir de a rămâne la baraj pentru o vreme, îl pune pe Nazım într-un mare impas!

Nehir episodul 2 rezumat: Serialul turcesc NEHIR / BARAJ începe cu situație dificilă prin care trece Nazım din cauză că Tarik a convins-o pe Nehir să mai rămână câteva zile în oraș, îl face să-l trimită înapoi pe șantier pentru că nu așa le-a fost înțelegerea. Dezacordul dintre cei doi se încheie cu decizia lui Nazim de a spune adevărul. Cu toate acestea, va fi din ce în ce mai dificil pentru Nazım să spună adevărul.

Nazim se întoarce la Nehir, hotărât să-i spună adevărul, însă se răzgândește când o surprinde vorbind la telefon cu vecinul ei și aude că este foarte fericită că a mers acolo să-l cunoască pe Nazim.

A doua zi dimineața, Nazim duce cele necesare pentru micul dejun și Nehir insistă să ia masa împreună. Cei doi au o conversație și Nehir îi spune că este îndrăgostită de Nazim și că își dorește enorm să vadă împreună cascada din apropierea barajului.

Din cauza minciunii sale, Nazim este nevoit să apeleze din nou la Tarik. El îi cere să o ducă pe Nehir la cascadă și trebuie să accepte condițiile impuse de Tarik, pentru a nu o dezamăgi pe femeia de care s-a îndrăgostit nebunește. Tarik îi cere în schimb să vorbească cu șeful lor să-l transfere înapoi la jobul de la birou.

Nazim, care a reușit să o cunoască îndeajuns pe Nehir, îi cumpără o carte și i-o dă lui Tarik să i-o facă cadou. Tarik încearcă să-l influențeze pe prietenul său și reușește să-l convingă că Nehir ar fi mai impresionată dacă i-ar dărui un colier. Dar Nazim insistă să i le dăruiască pe amândouă. Exact cum a bănuit Nazim, Nehir este mult mai impresionată de carte, însă Tarik îl minte că i-a plăcut doar colierul.

Tarik o duce pe Nehir la cascadă și o întreabă dacă el ar fi fost un bărbat mai în vârstă și ar fi avut o cicatrice pe față, ea tot ar fi venit să-l întâlnească. Nehir, care este foarte entuziasmată, îi spune că din conversațiile lor a înțeles că el (Nazim) are o inimă frumoasă și asta a motivat-o și mai mult să-și dorească să-l întâlnească.

După acea conversație, Tarik continuă să-l mintă pe Nazim, spunandu-i că Nehir a decis să-l viziteze după ce i-a văzut fotografia. Toți trei se întorc acasă și Nehir îi invită pe amândoi la masă.

Fiecare minciună spusă va conecta mai multe fapte și lucrurile se vor complica în Nehir episodul 2 rezumat!

Nazim își dorește să petreacă tot mai mult timp alături de frumoasa Nehir și în timp ce o ajută să gătească, Tarik își sună un prieten și îi cere să o contacteze pe Fulya, fiica lui Kemal, ca să-l ajute să plece de acolo.

După cină, cei doi se pregătesc să plece, dar începe o furtună și Nehir îl roagă pe Tarik să rămână cu ea. Nazim este de acord să rămână, dar cu condiția ca Tarik să doarmă în sufragerie. Însă după ce Nazim pleacă, Nehir, crezând că Tarik este de fapt Nazim, insistă să doarmă și el în dormitor și el acceptă fară nici o reținere.

Tarık decide să continue jocul pentru a-și atinge scopul în Nehir episodul 2 rezumat!

Nehir este foarte diferită de numeroasele femei pe care el le-a cunoscut și aceasta mare schimbare în viața sa, va trezi în interiorul său sentimente pe care nu le-a cunoscut niciodată.

În zorii dimineți, Nazim, care a înnoptat în mașină, intră în casă și îi găsește îmbrățișați în pat. El devine foarte furios și sentimentele profunde de gelozie, îi răscolesc amintiri dureroase din trecut, când și-a prins soția cu amantul.

Pe de altă parte, Zerrin este surprinsă că Nehir a decis singură să părăsească orașul, însă este sigură că se va întoarce. Ea caută alți bărbați pe care să-i poată înșela. Zehra caută modalități de a fi cât mai aproape de Tarik.

În acea zi, Nehir trebuie să se întoarcă înapoi la Istanbul, dar primește un telefon de la vecinul ei, care o sfătuiește să rămână acolo, fiindcă Zerrin este căutată de poliție.

Între timp, muncitorii vor începe să perturbe disciplina la șantierul abandonat de Nazim.

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1431848