Nehir Episodul 21 Rezumat [AUDIO]

Nehir Episodul 21 Rezumat

Nehir Episodul 21 Rezumat – „Acesta este inelul meu”!

NEHIR episodul 21 rezumat: Din momentul în care Nazım l-a încolțit pe Hakan, Bahar devine prima victimă a planurilor lui Hakan de a scăpa de Nazım. Cu toate acestea, Bahar scapă cu bine din accidentul de mașină, și își dă seama că Hakan a defectat frânele mașinii și ținta sa a fost soțul ei.

Nazim și-a dat seama și el de acest lucru, în momentul în care omul său de încredere i-a verificat mașina. Nazim îi confruntă pe Hakan, care neagă vehement și din acest motiv, este pe cale să înceapă un război, în care tensiunea dintre ei va crește treptat. După aceea, Hakan ia măsurile necesare să pară nevinovat și bineînțeles că se asigură că nu va apărea nimic în raportul poliției.

Pe de altă parte, Fulya, care a primit un mesaj de la Meryem, că Tarik se întâlnește cu amanta la hotel, se duce imediat acolo, însă cei doi s-au mutat în altă cameră și nu-i găsește. Ea află că Tarik a retras 5 milioane de lire turcești din contul lor comun și crede că i-a cumpărat o casă Zahrei, însă el o convinge că a vrut să-i facă o surpriză.

Fulya este foarte entuziasmată și așteaptă cu nerăbdare surpriza lui Tarik, care a folosit banii în afacerea cu marfa curată de la Hakan, în care a fost atras de Nazim. El trebuie să facă rost neapărat de acei bani și apelează la Hakan și Nazim, însă așa cum era de așteptat, amândoi îl refuză.

Nazim, care își dorește să fie cât mai aproape de femeia pe care o iubește, se mută în casa de lângă Nehir și câte ori are ocazia, nu ezită să-l înfurie pe Hakan. Bineînțeles că afaceristul se ceartă din nou cu Bahar și îi reproșează că ea l-a adus în viețile lor pe Nazim. Bahar este foarte sinceră și nu ezită să-i reamintească, că adevăratul motiv al supărării sale, este faptul că Nehir nu l-a uitat pe Nazim. Nehir, care laudă conversația, nu neagă acest lucru și asta îl scoate din minți pe Hakan.

Nazim însoțit de frumoasa Bahar și familia ei, participă la un eveniment caritabil și mama fetei este impresionată atunci când afaceristul donează o sumă mare de bani. La eveniment, se prezintă și Ibrahim, Zahra și Meryem, fără să știe că Tarik și Fulya sunt și ei acolo.

Organizatorii evenimentului caritabil, mulțumește donatorilor și Tarik este surprins când i se mulțumește pentru donația făcută. De fapt, Nazim, care este o persoană corectă, a donat și în numele lui Tarik, 5 milioane de lire turcești. Fulya este plăcut surprinsă și crezând că aceasta este surpriza pe care i-a pregătit-o Tarik, îi cere scuze că a fost nedreaptă el și l-a acuzat că o înșeală. În timp ce Fulya se uită la Zahra, ea se preface că este iubita unui afacerist de acolo pentru a-l face gelos pe Tarik.

Fulya, a scăpat de toate îndoielile cu privire la Tarik, dar nu pentru mult timp, deoarece Meryem are grijă să le strice bucuria. Ea merge la baie după Fulya și se preface că vorbește la telefon, afirmând că Tarik a mers la acel eveniment împreună cu soția și amanta.

Nehir simte dragostea lui Nazım pentru ea, dar el este mai hotărât ca oricând să se răzbune pe ea. Apropierea lui Nazim și Bahar o enervează pe Nehir, care de supărare se îmbată și îi spune rivalei sale, că nu l-a uitat pe Nazim și este sigură că și el încă o iubește.

Nazim vrea să o rănească pe Nehir și ca să-i arate că nu mai înseamnă nimic pentru el, o cere în căsătorie pe Bahar. Cea mai recentă mișcare a lui Nazım o enervează pe Nehir, care cand vede inelul ei pe degetul lui lui Bahar, se revolta.

Scena de final din Nehir episodul 21:Acesta este inelul meu”! – a strigat Nehir, care s-a urcat pe scenă în fața lor și i-a luat inelul de pe mâna lui Bahar, de față cu toți invitații de la eveniment.

Nazim, care încă mai crede că Nehir este îndrăgostită de el, continuă să avanseze rapid pentru a distruge viețile lui Tarik și Hakan.

Oare va putea Nehir să-l oprească pe Nazim de pe această cale a răzbunării?

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1436206