Nehir Episodul 22 Rezumat [AUDIO]

Nehir Episodul 22 Rezumat

Nehir creează un mare scandal când ia inelul de pe degetul lui Bahar!

Nehir Episodul 22: Toți invitații de la evenimentul caritabil sunt șocații de cele întâmplate și Hakan cu Bahar se simt rușinați atunci când Nehir insistă ca Nazim să recunoască că încă o mai iubește.

Hakan este vizibil dezgustat când își vede soția beată cum umblă după un alt bărbat de față cu toți invitații și când o bruschează de mână să urce în mașină, Nazim intervine, la fel și Tulay. Nehir acceptă să meargă acasă și bineînțeles că Bahar și Tulay îi reproșează lui Hakan că încă își mai protejează soția. La un moment dat, Hakan se simte rău și merge imediat la spital, refuzând ca familia să-l însoțească.

Tülay, mama lui Hakan, o dă afară din casă pe Nehir și nu-i permite să-l ia și pe Mert, iar intervenția lui Zerrin este în zadar. Nehir de supărare se duce acasă la Nazim și îi spune că încă îl iubește și că nu va renunța la el. Dar Nazim îi reproșează că vrea să îl despartă de Bahar, însă după un schimb de replici, amândoi nu își mai stăpânesc dorința arzătoare de a fi împreună și sfârșesc prin a petrece o noapte plină de pasiune în dormitor.

În zorii dimineții, Nehir pleacă la hotel fără să-l trezească pe Nazim. Zerrin când vede fericirea de pe fața ei își dă seama că și-au petrecut noaptea împreună și Nehir este ferm convinsă că Nazim a iertat-o.

Hakan, care și-a petrecut noaptea în spital, află că maică-sa a alungat-o și merge după ea. Deși la început Nehir refuză să se întoarcă la el, spunându-i că nu-l iubește, dar în cele din urmă cedează când Hakan o amenință că nu îl va mai vedea niciodată pe Mert. Deși Bahar și Tülay nu o mai vor pe Nehir în aceeași casă, Hakan este hotărât să-și țină soția alături de el. Dar acum Nehir are un singur scop: să-l recâștige pe Nazım.

Dimineața devreme, imediat ce Hakan pleacă de acasă la companie, Nehir se duce la Nazim să îi spună că Mert este fiul său, crezând că doar așa își va putea proteja fiul de Hakan. Deoarece, Nazim și-a cerut scuze de la Bahar și după ce a convins-o că Nehir nu mai înseamnă nimic pentru el, a cerut-o din nou de soție. El îi pune inelul de logodnă pe deget și apoi îi cere să îmbrace rochia de mireasă pentru că a făcut pregătirile pentru oficierea cununiei civile, în confortul casei sale.

Când Nehir ajunge acolo, Nazim îi spune că nu se vor împăcă niciodată, o insultă, spunându-i că ea este doar o femeie care trebuie chemată în caz de nevoie, pentru o noapte, apoi se întoarce la Bahar, care îl așteaptă la masa de cununie și cei doi se căsătoresc.

Decizia lui Nazim de a se căsătorii cu Bahar, o înfurie pe Nehir, care se simte trădată. Nehir, care a avut încredere deplină în Nazım, visând să trăiască împreună până la adânci bătrâneți, trăiește o mare dezamăgire. După ce Nazim i-a dat sperante false lui Nehir, se căsătorește cu Bahar.

Odată cu căsătoria lui Nazım cu Bahar, Nehir ia măsurile necesare pentru a se răzbuna pe bărbatul care i-a frânt inima și apelează Tarik.

Fulya află adevărul despre iubitul ei și este doar o chestiune de timp înainte ca Tarik să piardă totul. Cu toate acestea, o oferta bruscă de la o persoană la care nu se aștepta niciodată va schimba totul pentru el.

Hakan moare în Nehir episodul 22!

Pe de altă parte, Hakan moare în urma unui infarct și Nehir este anunțată. Arzând cu focul răzbunării, Nehir face primul pas al noului ei plan și la înmormântare îi propune lui Tarik să se căsătorească.

La înmormântare, Tarik care o iubește la nebunie pe Nehir, s-a despărțit de Fulya și de Zahra și nu ezită să-i fie alături femeii pe care o iubește. El observă că lui Nehir îi este frig și când îi oferă jacheta sa, Nazim fierbe de gelozie.

Tarik aduce în discuție că amândoi au rămas singuri și o întreabă ce planuri de viitor are. Nehir îi propune să facă o înțelegere și are două propuneri interesante pentru el: să se căsătorească cu ea și să lucreze împreună în compania lui Hakan.

Nehir Episodul 22 se încheie cu întrebarea lui Nehir: Te vei căsători cu mine Tarik?

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1436551