Nehir Episodul 3 Rezumat

Nehir_episodul_3_rezumat

Nehir rămâne la baraj!

Nehir episodul 3 rezumat începe cu un flashback, unde Tarik agață o fată într-un club de noapte și când vrea să plece cu ea, un bărbat îi spune că este așteptat în mașină de tatăl iubitei sale, Fulya. Tatăl lui Fulya îi dă o lecție despre ce înseamnă să-ți protejezi familia și știind că Tarik este un afemeiat, îi cere să nu-i mai iasă în calea fiicei sale și să-i returneze înapoi cele 147 de mii de lire turcești. De aici aflăm cum a ajuns Tarik să lucreze pe șantier și că a fost nevoit să accepte să lucreze acolo pentru a-și plăti datoria.

Nazim este foarte furios că l-a găsit pe Tarik în pat cu Nehir și îi ordonă să se îmbrace și apoi pleacă împreună, refuzând să ia micul dejun cu Nehir. Cei doi se ceartă și când Nazim oprește mașină și îl ia la bătaie pe Tarik, Nehir fuge după câine și ajunge la ei, exact când Tarik afirmă că îi va spune totul fetei. Nehir vrea să afle ce îi ascunde și când se întorc acasă, cei doi reușesc să o convingă că a fost doar o mică neînțelegere și Nazim se liniștește când află că nu s-a petrecut nimic între ei în acea noapte.

Nehir este foarte îngrijorată cu privire la cele spuse de vecinul ei și de frică să nu fie arestată dacă se va întoarce acasă, le spune celor doi că vrea să stea la baraj o vreme dacă nu-i deranjează. Deși la început Nazım se opune acestei situații, Tarık are un plan și cei doi fac o înțelegere.

Conform planului, Tarik încearcă sa o îndepărteze pe Nehir și se comportă grosolan cu ea, tratând-o cu indiferenta. Mai mult de atât, cu sfaturile pe care Tarık i le dă lui Nazım, se va asigur ă că cei doi îndrăgostiți se vor apropia și astfel o va cuceri. Iar atunci când Nazım va simți momentul potrivit, îi va spune lui Nehir adevărul.

În schimb, Nazım îi va oferi lui Tarık o slujbă de birou și îl va face să se simtă confortabil la noul său loc de muncă. Deci toată lumea va avea ceva de câștigat. Cu toate acestea, lucrurile nu merg așa cum au planificat cei doi. Chiar dacă de data aceasta Tarik se ține de cuvânt și planul lui funcționează până la un anumit punct.

Nazim și Nehir petrec tot mai mult timp împreună și conversațiile lor le da acea stare de bine, la fel că atunci când conversau pe internet. Nehir începe să-l cunoască și să-l aprecieze din ce în ce mai mult, fără să găsească o explicație anume pentru atracția care o simte față de el.

Nehir episodul 3 rezumat: Nazim, care este foarte îndrăgostit de frumoasa Nehir, se simte în culmea fericirii când află că i-a plăcut cartea pe care i-a dăruit-o el prin Tarik.

Orhan, vecinul lui Nehir a mințit-o că Zerrin este căutată de poliție că să nu se mai întoarcă la ea. Dar Zerrin vrea cu orice preț ca fata pe care a crescut-o să-i fie alături. Ea află unde a plecat Nehir și se duce după ea, însoțită de Ekrem, partenerul lor de afaceri.

Zerrin simte că Nehir nu are de gând să-l părăsească pe Nazim și ca să o convingă să se întoarcă acasă, o minte că este pe moarte și că are nevoie de bani pentru tratament. Nehir, cade din nou în capcana lui Zerrin și acceptă să mai facă o ultimă înșelătorie pentru a o ajuta.

Nehir episodul 3 rezumat: Zahra, soția bucătarului de pe șantier, își dorește enorm să fugă în Istanbul și îi cere ajutorul lui Tarik. Ea se întâlnește cu el la depozit și a doua zi dimineața, soțul ei, Halil găsește acolo brățara lui Tarik și devine foarte neliniștit. El bănuia de ceva vreme că Tarik a pus ochii pe soția lui și iese cu bătaie. Nazim află despre situația neplăcută și îl trimite pe Tarik înapoi pe șantier. Bineînțeles că Tarik se enervează pe el și cu mare nerușinare îi spune că de acum înainte vor fi rivali. Tarik, care a fost impresionat de frumoasa Nehir, la prima vedere, va face tot posibilul să o cucerească.

Între timp, Nehir, vrea să ducă câinele afară să-și facă nevoile și ca să nu fugă, caută prin casă și găsește printre lucrurile lui Nazim legitimația de serviciu cu fotografia, numele său și funcția de șef de șantier.

PS: Rezumatul audio este disponibil pe canalul nostru de YouTube!

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1432519