Nehir Episodul 4 Rezumat

Nehir Episodul 4 Rezumat

Nehir află despre boala lui Zerrin și decide să se întoarcă înapoi la Istanbul!

Nehir Episodul 4 începe cum Tarik îi spune clar rivalului său că va face tot posibilul că Nehir să se îndrăgostească de el, avertizându-l că va trebui să se obișnuiască să-i vadă împreună. Nazım de nervi, îi ordonă lui Ibrahim să-l pună pe Tarık să lucreze din greu la baraj și tânărul este rănit la locul de muncă.

Nehir citește numele lui Nazim, însă nici nu bănuiește că el este bărbatul cu care a vorbit pe internet și nu dă prea mare importanta acelei cărți de vizita, apoi sună pe Nazim și îl roagă să o ducă el la aeroport. Ea i-o arata lui Nazim, care rămâne fără cuvinte și Nehir crede că a fost încurcătură.

Nehir, neprimind atenția pe care Nehir o așteaptă de la Nazım, adică Tarık, vrea să se întoarcă la Istanbul când află despre boala lui Zerrin.

După amenințarea lui Tarık, Nazım, care vrea să o țină pe Nehir cât mai departe de rivalul sau, nu se împotrivește plecării și o conduce la aeroport.
Nazım este foarte supărat că Nehir pleacă și când încearcă să-i spună adevărul, își amintește de cicatricea de pe fața sa, pe care tot încearcă să o ascundă de ea. Nehir îl roagă să nu-și mai ascundă fața de ea, pentru că nici nu o mai observă de când a văzut ce suflet frumos are. Ea ii spune că se bucură mult că l-a cunoscut pentru că este un om sincer și că îl consideră unul dintre oamenii în care poate avea ce mai mare încredere.

Nazim, care este îngrijorat din cauza accidentului de la baraj, se duce la spital la Tarik să se asigure că tânărul este bine și cei doi au o conversație. Tarik îl întreabă despre familia sa și Nazim, care este vizibil deranjat de acel subiect, își amintește clipele de coșmar din trecut.

FLASHBACK: În urmă cu câțiva ani, Nazim și-a prins soția în pat cu amantul și tipul acela a sărit la bătaie. Nazim a fost împins cu capul în geamul de la ușa dormitorului și a fost rănit la față, apoi tipul a vrut să îl ucidă și încercând să se apere, Nazim l-a ucis pe el din greșeală.

După accidentul lui Tarık, Nehir amână plecarea și merge la spital să-l vadă când acesta o sună fără știrea lui Nazım. Nehir îi spune lui Zerrin că va merge în Istanbul în ziua următoare și se duce la Tarik. Iar asta îi face pe Zerrin și Ekrem să nu mai plece nici ei pentru că vor să afle cine este tipul de care s-a îndrăgostit Nehir și în cazul în care ea va renunța la afacerile lor, să-i spună că fata este o impostoare.

Nehir rămâne cu Tarik în spital și la externare îl duce acasă și are mare grijă de el. Aproprierea dintre cei doi, îl rănește profund pe Nazim, care tot timpul se confruntă cu probleme din cauza mincinii sale. Intrucât mereu le ies în cale muncitorii de pe șantier și Nehir ar putea afla oricând adevărul.

Halil și Zahra se mută lângă Nazim în Nehir episodul 4!

Lucrurile se complică foarte mult, deoarece soția bucătarului este curioasă cine este Nehir și vrând să afle ce legătură are cu Tarik, îi vizitează. Se pare că Zahra este foarte interesată de Tarik, care este nevoit să-i spună situația și fata profită de sinceritatea lui și îl amenință că va spune tuturor, dacă nu o ajută să plece în Istanbul.

Zerrin nu pierde vremea cât stă să o aștepte pe Nehir și caută o nouă victimă chiar în orașul unde locuiește Nazim. Ea încearcă să-l însele pe Yalcin, fiul proprietarului unui hotel, care nu își dorește să se ocupe de afacerea familiei și aspiră să devină un mare actor. Yalcin este atras în capcana lui Zerrin, care îi captează imediat atenția ,mințindu-l că este impresară și că așteaptă o actriță din străinătate să o cazeze în hotelul lui. Bineînțeles că actrița va fi frumoasa Nehir.

Nazım, care este nevoit să o vadă pe Nehir tot mai aproape de Tarık, vrea să scape de el și încearcă să-l ajute să se întoarcă în Istanbul. Dar Tarik se îndrăgostește de Nehir și fără ca Nazim să știe, îi cere adresa și numărul de telefon. Iar Nehir le spune că merge la hotel și de acolo va pleca în Istanbul, dar de fapt ea merge în oraș pentru înșelătoria plănuită de Zerrin.

În toată această confuzie, Zahra află minciuna lui Nazım și Tarık …

Nazim o conduce pe Nehir la hotel și înainte de plecare, ea îi spune că este foarte emoționată pentru că niciodată nu a simțit că aparține vreunui loc și în doar câteva zile a simțit că acolo este casa ei.

Nehir episodul 4 se termină cu imaginația lui Nazim și cum ar evolua lucrurile dacă i-ar spune adevarul: Nazim îi spune lui Nehir că a mințit-o și că el nu este Tarik, ci Nazim. El îi explică că a mințit-o de frică să nu o piardă și Nehir de supărare îi spun e că a pierdut-o și nu o va mai vedea niciodată.

Oare cât timp va putea Nazım să ascundă această minciună de Nehir?

PS: Rezumatul audio este disponibil pe canalul nostru de YouTube!

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P143269
7