Nemilosul Istanbul Episodul 10 Rezumat | Zalim Istanbul

Nemilosul Istanbul Episodul 10 Rezumat

Nemilosul Istanbul Episodul 10 Rezumat Detaliat | Zalim Istanbul Sezonul 2

Cemre nu a mai suportat ca cineva să-l chinuie pe Nedim și l-a răpit în seara nunții !

Nemilosul Istanbul Episodul 10: La conacul Karacay e agitație mare! Adevărul iese la iveală și boierul Agah simte o mare dezamăgire că asistenta în care a avut atâta încredere i-a răpit nepotul. Agah Bey foarte furios și jură că o va găsi pe Cemre! Boierul ia măsurile necesare să ajungă la Cemre și să-l aducă pe Nedim la conac. Deși și Seher trăiește aceeași uimire și nu știe cum de fiica ei a putut sa-l răpească pe Nedim, Agah o învinovățește tot pe ea de această situație neplăcută. Pe de o parte, Civan încearcă să-și consoleze mama și pe de alta parte, Ceren depune plângere la poliție pentru răpirea soțului ei în seara nunții. Seher este foarte îngrijorată pentru Cemre. Iar celor doi membrii din familia Karacay, Seniz și Cenk, le este teamă că adevărul se va afla….

Nemilosul Istanbul Episodul 10: Rezumat Ceren, vrând să afle ce a vrut Cenk să spună pe scenă, îl așteaptă în camera lui. Cenk nici măcar nu vrea să o mai asculte acuzațiile ei cu privire la Cemre și o dă afară. Dar îi aude la ușă pe Seher cu Civan și nu iese. Seher vrea să afle același lucru, discursul de pe scenă și plângând îl acuză că s-a jucat cu onoarea fiicei sale. Femeia a ajuns la capătul puterilor de atâtea probleme și îl imploră să-i spună dacă știe ceva de Cemre.
Nu-ți forța norocul: După ce Seher pleacă, Șeniz intră în camera fiului ei și o plesnește pe Ceren, care nu ezită să-și dea aere de bogătașă. Apoi o avertizează pe fată să nu creadă că minciunile ei o vor apropia de Cenk.

Marele secret al lui Seher a fost dezvăluit!

Furia și ura lui Neriman față de Seher nu s-a încheiat! Neriman, care a păstrat acest secret de ani de zile, dezvăluie că tatăl lui Cemre este altcineva. Ceren este atrasa de partea bunicii ei. Ceren află adevărul și izbucnește în lacrimi și după ce îi cere socoteală maică-șii, o presează să o respingă pe Cemre. Seher, care mereu a pus copiii ei pe primul loc, se confruntă cu o mare distrugere. Neriman își atinge scopul, însă ceea ce se va întâmpla la final este deja o chestiune de curiozitate …

Toți de la conac își pun marea întrebare: Unde au fugit Cemre și Nedim?

Cemre a vrut să-i dovedească boierului prin ce chin trece nepotul său, dar cum nu a reușit să-l convingă pe Agah Bey, de disperare și-a asumat totul și a acționat pe cont propriu. Ea a vrut să-l salveze pe Nedim de torturile lui Ceren și Șeniz și a luat o decizie benefică pentru bărbatul pe care îl plate atât de mult. Nedim se simte atât de fericit și în siguranță lângă Cemre. Asistenta îi acordă toată atenția și sprijinul ei, ajutându-l să-și facă și exercițiile zilnice pentru a se recupera cât mai repede posibil. Cu toate acestea, toți cei de la conac sunt pe urmele lor. Cemre este conștientă de faptul că odată și odată va trebui să vorbească cu boierul, măcar să-i spună că sunt bine. Dar Nedim nu este de acord și asta o face pe asistentă să-și pună întrebarea, că ce fel de viață îi așteaptă ca doi fugari și unde se vor duce…

Momente foarte emoționante între Cenk și Agah!

Nemilosul Istanbul Episodul 10: Gheața dintre tată și fiu se topește într-o clipă! Cenk, care a urmărit-o pe maică-sa cu mașina și a aflat că îl trădează pe tatăl său, îl bate pe Șahin, bărbatul plătit de Șeniz să-i găsească pe Cemre și Nedim. Apoi cu bărbatul în mașină, decide să meargă să-i spună adevărul lui Agah. Cenk, care a păstrat secretele mamei sale până în acest moment, nu mai poate suporta această povară. Cenk își găsește tatăl plângând în cimitir și decide să-i spună totul. Agah se simte vinovat că nu a reușit să aibă grijă de Nedim așa cum ia promis fratelui său. În momentul în care Cenk ajunge lângă el, boierul își revarsă brusc inima către fiul său și conversația dintre cei doi schimbă cursul evenimentelor. Agah îi mărturisește fiului său că își dorește foarte mult ca ei toți să fie o familie fericită. După aceasta mărturisire, Cenk nu este sigur dacă ceea ce va spune ar fi benefic familiei sale și face un pas înapoi …

Yıldızların Altında: Cemre – Sub stele!

Vocea angelică a lui Cemre răsună îmbietor pe plajă, unde trecătorii ascultă piesa “Sub stele – Yıldızların Altında” pe care fata o cântă pentru Nedim.

Tabără la malul marii: Ceren și Nedim înnoptează pe plajă și dimineața la trezire, Nedim are o criză, deoarece nu a avut medicamentul să-l ia. Cei aflați pe plaja suna la ambulanta și Cemre sa panichează ca vor fi prinși și după ce tânărul își revine, asistenta fuge cu el. Fata îi cere scuze că a uitat de medicamente și plângând în poala lui, Nedim reușește să o mângăie pe cap. Cemre s-a ascuns cu Nedim într-un oraș mic și sunt fericiți ca au scăpat și de data asta.

Haos deplin la conacul Karaçay: Ultimul apel la Cemre!

Toată presă urmărește îndeaproape știrile despre Familia Karaçay! Reporteri și jurnaliști de la diferite posturi sunt în fața conacului și așteaptă o declarație cu privire la cele întâmplate. În timp ce Seniz vorbea cu Ceren și bunica fetei, observă presa de la geam și pleacă imediat să ia măsuri. Neriman și Ceren se simt pe deplin mulțumite că planul lor a dat roade… Deși Cenk a ieșit afară să potolească presa, nu a reușit. Dalma încearcă și ea să distragă atenția presei, dar totul este în zadar. Ceren susținută de bunica ei, vrea să iasă să vorbească presei, însă Agah Bey reacționează la această situație și le le avertizează că până ce nu va veni avocatul, nimeni să nu spună nimic. În timp ce toți sunt ocupați cu aceste discursuri, Seher, care a aflat de la Civan, aleargă brusc la jurnaliști. Seniz observă și îl întreabă pe soțul ei că ce are de gând să facă femeia asta. Seher ia microfonul din mână unei femei și cu lacrimi în ochi, își cheamă fiica acasă.
Pe de altă parte, Cemre își vede mama la televizor și starea ei se transformă în regret cu o mare tristețe….

Scrisoarea buclucașă de răscumpărare l-a înfuriat pe Agah Bey!

Nemilosul Istanbul Episodul 10: Agah îl crede pe Civan vinovat că și-ar fi ajutat sora să fuga cu Nedim. Boierul își varsă furia pe Civan, fluturând “Scrisoarea de răscumpărare”, care a ajuns la conac. În scrisoare se cer bani pentru Nedim și Agah îi pedepsește pe Seher și pe Civan. Acea scrisoare de răscumpărare îl face pe boier să creadă că Cemre l-a răpit pe Nedim, pentru că și-a dorit bani. Agah citește scrisoarea de față cu toți și de furie o face și pe Seher să răspundă penal pentru faptele fiicei sale.
Această femeia și-a ajutat fiica să-mi răpească soțul: Poliția vine la conac și îi arestează pe Seher și pe Civan, sub acuzația de complici. În momentul în care, Ceren face o plângere de față cu polițiști, toți cei aflați acolo rămân muți de uimire…

Cenk o găsește pe Cemre!

Cenk, care a aflat de planurile mârșave ale mamei sale o cauta pe Cemre. Și din întâmplare dă peste asistenta. Cemre când îl vede pe Cenk în fața ei, începe sa fugă.

Oare cine a scris și a trimis scrisoarea de răscumpărare?
Oare cum vor depăși Seher și Civan această calomnie?

Sursa foto/info: https://www.kanald.com.tr