Nemilosul Istanbul episodul 28 – Rezumat Detaliat

Nemilosul Istanbul episodul 28

 

Nedim este acuzat de tentativă de omor și tânărul este dus in arest!

Nedim este șocat după momentele înfricoșătoare din camera lui Șeniz. Pur și simplu tânărului nu-i vine să creadă prin ce a trecut. Atacul lui Șeniz asupra lui cu un cuțit l-a șocat. Tânarul se duce spre lift și Șeniz este găsită rănita de personalul hotelului și dusă la spital cu ambulanța.

Nedim nici măcar nu apucă să vorbească Agah să-i povestească despre experiențele sale, deoarece poliția ajunge acolo. Toți cei din conac, în special Agah Bey, încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Poliția îl înștiințează pe Nedim că este acuzat că ar fi încercat să o omoare pe Șeniz. Tânărul este la fel de șocat că cei care aud acuzațiile care i se aduc. Nedim nu poate spune nimic din cauza șocului.

Damla îl acuză pe Nedim că este un criminal. Nedim este dus la secția de poliție și i se ia declarația. El este ținut în arest până la instanță. Agah și Ceren merg in spatele masinii de poliție să-i fie alături lui Nedim.

Damla și Cenk se duc imediat la spital la mama lor. Civan și Cemre merg și ei la spital să-i sprijine pe Cenk și Damla.

Nu pot, iubirea mea!

Nemilosul Istanbul Ep 28Damla are o criză nervoasă din cauza stării mamei sale și leșină.
La spital, medicul îl da unui sedativ și fata se odihnește în cameră.

Civan intră în cameră fetei pe care o iubește cu un cadou. Damla refuză ursulețul de pluș în timp ce tânărul îi urează însănătoșire grabnică. Civan este surprins de cele întâmplate și pleacă întristat. Deși fata a văzut privirea tristă a lui Civan și cât de mult l-a deranjat refuzul ei, cuvintele lui Seher să stea departe de fiul ei, încă îi sună în urechi.

După aceea, Civan își încearca din nou norocul să vorbească despre experiențele sale cu fata de care s-a îndrăgostit nebunește. Dar când vede aceleași atitudini de partea Damlei, nimic nu mai are sens pentru el. El crede că fata joacă un joc, dar Damla insistă asupra deciziei sale de a pleca.

În timp ce Civan se îndepărtează, cu inima frântă, Damla își urmărește plecarea cu ochii plini de lacrimi …

Șeniz s-a înjunghiat singură!

Cenk vorbește cu maică-sa, care pare că doarme în camera de spital. Cenk bănuiește că totul este jocul lui Șeniz, deoarece încă din copilărie știe abordarea mamei sale față de Nedim. După ce Cenk părăsește camera, Șeniz deschide ochii. 🙂

Șeniz, care s-a prefăcut că doarme de față cu fiul ei, iese din nou în prim plan cu cele întâmplate în camera de hotel. După discuția dintre Nedim si ea, vedem că Șeniz și-a înfipt singură cuțitul în abdomen după ce Nedim a părăsit camera…

Avocata trimisă de Agah, încearcă să-l convingă pe Nedim că ar fi bine să recunoască dacă a injunghiat-o pe Șeniz. Tânărul se enervează că avocata insistă cu astfel de sfaturi și tot repetă că el nu a făcut una ca asta. După aceea Nedim este vizitat de Agah, care cu intenții bune îl întreabă dacă el a injunghiat-o pe Șeniz pentru a ști cum să-l scoată din închisoare. Dar tânărul este profund rănit vazând ca pana și unchiul său îl crede un criminal. Ulterior, Nedim îi cere lui Ceren să-i caute alt avocat…

Marele secret al Doctoritei: Oya este sora lui Nedim!

Nadir merge în cabinet la Oya și îi arată un video cu arestarea lui Nedim. Oya când află că Nedim a fost arestat pentru tentativă de crimă, devine foarte îngrijorată. Modul în care reacționează terapeuta arată clar că această preocupare se află în afara relației pacient-medic.

Oya merge imediat la secția de poliție și spune că vrea să-l vadă pe Nedim. Dar poliția nu-i permite să-l viziteze deoarece numai rudele au voie și fata afirmă ceva foarte interesant. Ea îi spune polițistului că este sora mai mare a lui Nedim.

Nedim este foarte surprins când este vizitat de Oya și se întreabă de ce a venit la el. Oya îi spune că ea este ferm convinsă că pacientul ei nu ar face niciodată așa ceva și vrea să-i fie alături în astfel de momente grele.

După ce Oya pleacă de la Nedim, ea merge să o viziteze pe Șeniz într-un alt spital. Pacienta dă semne de recuperare și această întorsătură de situație ar dezvălui secretul lui Oya pe care îl ascunde de Familia Karaçay. Oya se află în camera de spital a lui Șeniz, care este surprinsă să o vadă în fața ei. Oya îi amintește despre un incident care o face pe Șeniz să se teamă și să iasă din cameră.

Intre timp, Ceren a ascultat înregistrarea de pe stiloul cu dispozitivul de înregistrare pe care l-a pus in buzunarul soțului ei cand a plecat la intalnirea cu Șeniz. Bănuiala ei ca Nedim este nevinovat s-a confirmat odată ce a auzit discuția celor doi și spune cu voce tare ca a stiut ea…

Ceren a preluat compania!

Nedim este uimit să fie în arest pentru un atac pe care nu l-a comis. Această uimire s-a dublat și mai mult când a văzut că Agah, pe care tatăl îl consideră tată, nu a crezut în el. Nedim are nevoie de o speranță de ieșire la liman, de acea luminiță, de la capătul tunelului și se agață din nou de vechea lui furie.

Aceasta întorsătură de situație îl face să ia o decizie nu tocmai potrivită! Ceren vine să-l viziteze și soțul ei îi spune despre planul său. Nedim transferă 51% din acțiunile companiei lui Ceren. Când Agah aude această decizie, o ia razna. Agah rămâne pur și simplu fară aer atunci când Ceren stă în fața lui ca o șefă. Deși există o mare discuție în contradictoriu între cei doi, boierul nu mai poate face nimic …

Întorsătură de situație la judecătorie!

La instanță, toată lumea este prezentă în sala de judecată. Dovezile și declarațiile martorilor sunt de așa natură încât Nedim ar putea face închisoare foarte mulți ani. Deși avocatul lui Nedim dorea ca clientul său să fie judecat în libertate, pedeapsa care urmează să fie dată de judecător este determinată de lege.

Pe măsură ce se citește decizia, Șeniz intră în sala de judecată! Toți cei care sunt de partea lui Nedim sunt șocați și confuzi . Șeniz afirmă că nu depune plângere împotriva lui Nedim și aceasta întorsătură de situație schimbă cursul cazului în ultimul moment…