NOBODY (2021): Review – Prezentare – Distribuție – Lansare

NOBODY (2021)
Credit foto: premierenext.com

Motto-ul filmului: “Nu subestima niciodată pe nimeni!”

NOBODY (2021) este un film de acțiune, crimă și dramă de la Hollywood, care este programat să apară în cinematografe pe 26 februarie 2021 în Statele Unite.

Despre ce este vorba în filmul NOBODY?

Personajul principal din film este o persoană numită Hutch Mansell (cu Bob Odenkirk). Un bărbat bolnav și un tată și soț, subestimat de cei din jur, care suferă și de tulburări de stres post traumatic.

Într-o seară doi hoți intră în casa lui și el decide că nu va acționa violent împotriva lor. El decide să nu se apere și să nu se lupte pentru a nu provoca o altă experiență post traumatică. Fiul său adolescent, Blake (Gage Munroe), este dezamăgit de el. La fel și soția sa, Becca (Connie Nielsen), care pare să se îndepărteze din ce în ce mai mult de el. Dar când aceiași doi hoți îl atacă pe vecinul său, el decide să acționeze și îi ucide pe amândoi pentru a-și ajuta vecinul.

Un alt incident de violență are loc, când Hutch călătorea într-un autobuz și se implică într-o luptă cu un grup de băieți răi, care hărțuiesc o fată. După aceste două lupte, Hutch devine ținta unui răzbunător mafiot rus care se ocupă cu droguri (cu Aleksey Serebryakov). Acest lucru duce la o serie de evenimente violente și datorită acestui fapt Hutch este forțat să urmeze calea brutalității și furiei.

Review-ul filmului Nobody

Urmările incidentelor violente se potrivesc cu furia îndelungată a lui Hutch, declanșând instinctul latente. Astfel, propulsându-l pe o cale brutală care va scoate la iveală secrete întunecate și abilitățiile sale letale secrete de asasin. Abilitati pe care el nu vrea să le arate familiei sale …

Într-un baraj de pumni, focuri de armă și pneuri care scârțâie, Hutch trebuie să-și salveze familia de un adversar periculos (Aleksey Serebryakov). Deasemenea el trebuie să se asigure că nu va mai fi niciodată subestimat de nimeni.

Actorul Bob Odenkirk fiind cunoscut pentru rolurile de comedie, a trebuit să se antreneze cu cascadorul Daniel Bernhardt pentru ca rolul sa-i vina “manusa”. Astfel învățând o mulțime de mișcări de box, jujitsu, karate și judo.

Bob Odenkirk a declarat pentru Entertainment Weekly :

„Secvențele de luptă sângeroase cu pumnul au fost la fel de distractive ca și într-o cameră de comedie. Nu m-am distrat niciodată atât de mult de când am scris Mr. Show. Este un efort de grup. Oricând vedeți o secvență de luptă într-un film care are o mulțime de oameni, imediat se strigă „Tăiați! Și toată lumea râde.”

Bob Odenkirk

NOBODY (2020) Trailer

Distribuția și personajele comediei

“NOBODY” este un film regizat de Ilya Naishuller dintr-un scenariu scris de Derek Kolstad (franciza John Wick).

Produs de Braden Aftergood, Kelly McCormick, Bob Odenkirk și Marc Provissiero.
Evan Schiff este editorul filmului.
87North Productions, Eighty-Two Films și Odenkirk Provissiero Entertainment sunt companiile de producție pentru acest film. David Buckley este regizorul muzical al acestui film si Pawel Pogorzelski este directorul.
Universal Pictures este distribuitorul acestui film.
Tara de origine: Statele Unite si limba engleză este limba originală a acestui film.

Filmul “NOBODY” are în rolurile principale pe Bob Odenkirk (Freaks of Nature; Hell & Back), Connie Nielsen (Wonder Woman 1984; Sea Fever), Christopher Lloyd și JP Manoux. Există un clip extraordinar cu trailerul filmului care este disponibil pe platforma online.

Detalii de lansare ale filmului Nobody

Acest film a fost inițial programat să fie lansat în Statele Unite pe 14 august 2020. Dar din cauza pandemiei COVID-19 s-a amant lansarea până la 26 februarie 2021. Însă pe 9 iulie s-a anunțat ca va fi lansat cu o săptămână mai devreme, urmând să fie lansat pe 19 februarie 2021. Dar din nou s-a schimbat la planul inițial așa cum s-a spus anterior pe 26 februarie 2020.