NOI PROIECTE: Akin Akinozu și Ebru Sahin!

Akin Akinozu și Ebru Sahin

Astăzi vom vorbi despre Akin Akinozu și Ebru Sahin! Sper că aceste informații să fie pe placul vostru. Știrile interesante vor fi întotdeauna de bun augur. Aici veți găsi cele mai interesante știri despre actorii vostrii favoriții din serialele turcești.

Serialul turcesc “HERCAI” a avut o contribuție semnificativă în cariera celor doi tineri actori. Ebru Sahin a devenit faimoasă datorită personajului interpretat și putem spune că interpretând personajul angelic al frumoasei Reyyan Şadoğlu, a ajuns în inimile telespectatorilor din toate colțurile lumii.

Akin Akinozu și Ebru Sahin ne-au cucerit iremediabil cu personajele interpretate și după trei sezoane de succes ale serialului, actorii au devenit faimoși și asta le oferă posibilitatea de a-și permite să selecteze proiecte noi prin condiții impuse de ei. Deja se știe că Ebru Sahin a primit o oferte de la case de producții cu buget mult mai mare.

Akin Akinozu si Ebru Sahin

În plus, zvonurile sugerează că Ebru are în vedere să nu accepte niciun proiect nou pentru moment, pentru a petrece ceva timp în Statele Unite alături de iubitul ei. Actrița va reveni pe micile ecrane din această toamnă, cu un nou proiect despre care se speculează că va fi unul de succes. Se pare că de data aceasta, actrița va primi rolul la care a visat și se zvonește că va interpreta rolul unei femei puternice, însă rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor confirma și vor deveni oficiale.

Akin Akinozu a declarat că deja analizează ofertele primite din partea caselor de producții cu buget mare și că va lua în considerate și noile oferte, pentru a reveni pe platourile de filmare, după vacanță.

Recent a apărut un alt zvon că unele dintre casele de producții din Turcia, au luat în considerare proiecte bazate pe mai multe principii, discutând despre un remake al unui serial dramatic sud-coreean.

Din moment ce nu există informații oficiale, prefer să nu detaliez mai mult și să aștept să se confirme în mod oficial. Dacă vă place canalul nostru de YouTube și vreți să fiți informați, nu uitați să vă abonați pentru că vom publica în mod constant informații despre actorii voștri favoriți și zvonuri despre viitoarele lor proiecte.

Vă rugăm să ne scrieți părerile dvs. în comentarii!

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1420630