NOUTATI: Ebru Şahin si Cedi Osman vor face doua nunti

Ebru Şahin si Cedi Osman vor face doua nunti

NOUTATI despre Ebru Şahin, care și-a început relația de iubire cu Cedi Osman în vara lui 2020 și care un an mai târziu a spus un mare „DA” cererii în căsătorie, care a avut loc în ținutul mirific din Cappadocia. Momentele de fericire surprinse în fotografii pe care actrița le-a postat pe Instagram, au primit aproape un milion de aprecieri și sute de mesaje de felicitare. S-a vorbit multă vreme cu privire la cererea în căsătorie pe care frumoasa actriță a primit-o de la Cedi Osman și fanii actriței s-au împărțit în două tabere.

Din cauză că unii dintre fanii serialului Hercai și-au dorit ca frumosul cuplu Reyyan și Miran să fie împreună și în viața reală, au apărut diverse comentarii cu privire la relația actriței cu Cedi Osman, așa că Şahin, a preferat să-şi trăiască viața privată departe de presa tabloidă. Însă anul acesta au ieșit la iveală noi informații inedite din viața privată a frumoasei actrițe.

Vești bune doar pentru fanii celebrului duo…

Ebru Şahin, care și-a câștigat faima cu personajul „Reyyan” din serialul „Hercai” și acum face furori pe micile ecrane cu personajul războinicei Akkiz din Destan, face pregătiri de nuntă…

Detaliile nunții lui Ebru Şahin și Cedi Osman, au fost dezvăluite!

Potrivit știrilor postate de Hüseyin Altun pe site-ul Milliyet; Cedi Osman și Ebru Şahin, care sunt împreună de multă vreme, se pregătesc de nuntă. Se speculeaza ca cuplul va sta la masa nunții după ce sezonul NBA se va încheia.

NUNTA VA AVEA LOC MAI ÎNTÂI ÎN CEȘME, APOI ÎN AMERICA

Osman şi Şahin vor avea două nunţi separate. Prima nuntă va avea loc la Çeşme, unde a locuit familia lui Osman şi a început relaţia lor amoroasă ssi a doua va fi în America, unde baschetbalistul își continuă cariera.

Rămâne de văzut dacă știrea preluată de pe tabloidele din Turcia, va fi confirmată de Sahin și Osman.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1485447