Wonder Woman 3 în lucrări cu regizoarea Patty Jenkins

Wonder woman 3

Oficial: Wonder Woman 3 în lucrări cu regizoarea Patty Jenkins

Filmul Wonder Woman 3 este oficial în lucru, a confirmat Warner Bros. Gal Gadot și Patty Jenkins se întorc cu o nouă poveste de aventură și acțiune.

Succesul primelor două filme “Wonder Woman” a convins studiourile “Warner Bros” să înceapă de zor filmările la cel de-al treilea și ultimul film din serie.

Actrița israeliană Gal Gadot se va întoarce ca supereroină alături de regizoarea Patty Jenkins, care va scrie, noua continuare a filmului Wonder Woman din 1984. Film care în trecut a fost scris de Allan Heinberg.

Președintele studioului, Toby Emmerich, a declarat duminică (27 decembrie):

„Pe măsură ce fanii din întreaga lume continuă să o îmbrățișeze pe Diana Prince, conducând spectacolul puternic de deschidere din Wonder Woman 1984. Suntem încântați să putem continua povestea ei cu Femeile noastre minunate din viața reală – Gal și Patty – care vor reveni pentru a încheia trilogia teatrală mult timp planificată.”

Warner Bros urmărește rapid dezvoltarea filmului DC. După ce Wonder Woman 1984 a fost difuzat atât la box-office-ul din întreaga lume, cât și în SUA, avand un numar record de vizionari, în ciuda pandemiei.     

Wonder Woman 1984 a fost difuzat în ziua de Crăciun în SUA atât în cinematografe, cât și pe HBO Max. Filmul având încasări de 16,7 milioane de dolari pe plan intern. Declarat cel mai bun weekend de deschidere de până acum de la apariția virusului. După ce a fost difuzat în Marea Britanie și în alte țări la începutul lunii decembrie, filmul a încasat 85 de milioane de dolari în întreaga lume.

Filmul a fost difuzat pe HBO Max de Crăciun, care are 12,6 milioane de utilizatori activi. WarnerMedia a spus că aproape jumătate dintre abonați au urmărit filmul în ziua de Crăciun.

Lungmetrajul „Wonder Woman 1984″ reprezintă primul test al lansării simultane pe ecrane mari și mici a unui titlu cu această magnitudine.

a declarat pentru CNBC Paul Dergarabedian, analist media la “Comscore”.

Andy Forssell, beneficiarul afacerii directe către consumatori a WarnerMedia, a declarat:

Wonder Woman 1984″ a doborât multe recorduri. Ne-a depășit așteptările în toate valorile cheie de vizionare și de abonati în primele sale 24 de ore. Statisticile arată că acest lucru va continua probabil dincolo de weekend. În aceste vremuri foarte dificile, a fost plăcut să le ofer familiilor opțiunea de a se bucura de acest film înălțător, acasă, în fața micului ecran.

Încă nu se știe nimic despre partea a treia a seriei “Wonder Woman”, dar Warner a confirmat că lansara va fi în cinematografe.

În ultimii cinci ani, filmele difuzate de Crăciun au generat cel puțin 80 de milioane de dolari într-o singură zi. Valoare care nu va fi văzută anul acesta – au confirmat și analiștii.

În vremurile non-pandemice, „Wonder Woman 1984” ar fi putut încasa între 100 – 150 de milioane de dolari, a spus analistul Wedbush, Michael Pachter. Cu atât de multe săli de cinematograf închise, amenințarea coronavirusului și disponibilitatea filmului pe HBO Max, Pachter a prezis încasări între 15 și 25 de milioane de dolari.

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.