EXCLUSIV: Povestea de viață a lui Azize Aslanbey din Hercai!

Cine este Azize din Hercai?

Cine este Azize din Hercai?

Povestea de viață a lui Azize Aslanbey din Hercai și marele secret din trecutul ei.

Biografia lui Azize Aslaney – Povestea de viață a lui Azize din Hercai!

Numele real a lui Azize este Ayșe, o fată care provine dintr-o familie modestă, care în trecut a fost servitoare la ferma familiei Sadoglu. Ea s-a îndrăgostit nebunește de Nasuh, fiul boierului Azat Sadoglu. Cu toate acestea, Gül Şadoğlu, mama lui Nasuh nu a fost niciodată de acord ca fiul ei să se căsătorească cu Ayșe.

Cine este fiul lui Azize Aslanbey și al boierului Nasuh Bey?

Fiul lui Azize cu Nasuh este nimeni altul decât Hazar Şadoğlu.

Nasuh și Ayșe, care în tinerețe erau foarte îndrăgostiți unul de celălalt, au făcut o căsătorie religioasă. Din rodul iubirii lor s-a născut Hazar.

Cei doi îndrăgostiți voiau să facă nunta la fermă. Dar Nasuh a fost nevoit să plece într-o călătorie la Istanbul și din păcate în acea noapte izbucnit un incendiu mare la ferma familiei sale. Ayșe și-a pierdut părinții, și pe Elif, una dintre surorile ei în acel incendiu. Iar ea și sora ei Hanife au supraviețuit, dar ea a suferit arsuri grave pe corp. Și parcă durerea aceasta nu ar fi fost de ajuns, din moment ce mama lui Nasuh, a mințit-o că fiul ei Hazar a murit și el în acel incendiu. Deasemenea, a mai mințit-o că Nasuh a înșelat-o și va avea un copil cu Nazli, femeia cu care iubitul ei s-a căsătorit la insistentele mamei sale.

Ayșe și Nasuh au ales împreună numele fiului lor. Iar când Ayșe a aflat că fostul ei iubit i-a pus numele Hazar la copilul născut de acea femeie, a trăit o mare dezamăgire. Furia și durerea trăită, au făcut-o să jure răzbunare și să își schimbe numele în Azize. După un timp, ea a lucrat ca servitoare în conacul familiei Aslanbey și a avut mai multe operații pentru refacerea feței. Apoi s-a căsătorit cu Nihat Aslanbey, cu care a avut trei fii. Dar niciodată nu a fost acceptată de Füsun Aslanbey, sora lui Nihat. De aceea în toți acești ani a suferit abuzul fizic al soțului ei. Și a trăit cu reproșurile și ură cumnatei sale, care mereu a învinovățit-o pentru moartea tatălui ei, Hamit Aslanbey.

Povestea de viață a lui Azize din Hercai: Cine a fost soțul lui Azize Aslanbey?

Nihat Aslanbey a fost soțul lui Azize cu care a avut trei copii pe nume: Ahmet Aslanbey, Mehmet Aslanbey și Ali Aslanbey.

Azize Aslanbey a devenit capul familiei sale din ziua în care soțul ei a murit. După moartea lui Mehmet Aslanbey și a soției sale Dilşah Aslanbey, pe care toți o cred moartă. Deși este în viață, Azize decide să-l crească pe nepotul ei, Miran cu ură față de Hazar Sadoglu. Chiar dacă ea știe că Miran este fiul lui Dilşah cu Hazar, vrea cu orice preț să se răzbune pe boie. Nasuh Bey este bărbatul despre care ea crede că nu i-a fost loial. Tocmai de aceea, Azize l-a mințit pe Miran, că Hazar Sadoglu i-a ucis părinții și nu i-a spus că tatăl său biologic nu este Mehmet.

În toți acești ani, Azize a pus la cale un plan de răzbunare malefic. Special pentru ziua în care se va întoarce înapoi pe meleagurile natale. Odată ce, Azize s-a reîntors în Midyat împreună cu familia ei, răzbunarea a început, fără să mai țină cont că va distruge o fată nevinovată.

Miran, care de mic copil a crescut să creadă că Hazar responsabil de moartea părinților săi, urmează cu strictețe sfaturile bunicii sale. Pentru a distruge numele familiei Sadoglu, odată pentru totdeauna…

Azize l-a făcut pe Miran să se căsătorească cu Reyyan Sadoglu, fiica lui Hazar, fără să știe că nepotul ei se va îndrăgosti nebunește de soția sa. Iar această întorsătură de situație, complică și mai mult lucrurile. Astfel, făcând ca planul ei de răzbunare să nu evolueze așa cum a plănuit.

Prezentarea personajului Azize Aslanbey din serialul Hercai!

Eu sunt nimeni alta decât Azize Aslanbey (Ayda Aksel), Sultana despre care mult s-a mai vorbit și toți își pleacă capul înaintea mea! Mi-am făcut un jurământ: Nu voi muri înainte de a mă răzbuna pe dușmanii mei de moarte.

Azize Aslanbey

Răzbunarea nu îmbătrânește niciodată, chiar dacă este nevoie de timp pentru a o aduce la bun sfârșit. Sper că cei care mi-au umplut sufletul cu sentimentul răzbunări, care încă este vie, vor trăi astfel încât să experimenteze durerea pe care am trăit-o eu.

Digiprove certificate id: P1408483