Povestea de viață a lui Nasuh Şadoğlu din Hercai!

Marele Secret a lui Nasuh Sadoglu

Marele Secret a lui Nasuh Sadoglu din Hercai!

Nasuh Şadoğlu din serialul Hercai, care în tinerețe a fost foarte îndrăgostit de frumoasa Ayșe (Azize) este un boier respectat în ținuturile natale. Nasuh și Ayșe au trăit o frumoasă poveste de dragoste în tinerețe și cei doi îndrăgostiți au avut o căsătorie religioasă și un fiu pe care îl au numit Hazar. Dar din păcate, soarta a fost mult prea crudă și i-a despărțit.

Cu ani în urmă, Nasuh a fost nevoit să plece la Istanbul. Ayșe parcă presimțea că o nenorocire avea să se întâmple pentru că a încercat să-l oprească. Iar când a revenit acasă, maică-sa l-a mințit că Ayșe a murit în incendiul care a avut loc la ferma lor. Nasuh a fost foarte afectat că și-a pierdut iubirea vieții sale și era să cedeze psihic. Dar la insistențele mamei sale, a înțeles că trebuie se facă față pierderii suferite și să meargă mai departe. Pentru a-i oferi o familie fiului său. Nasuh s-a mutat la Istanbul pentru o perioadă și la dorința mamei sale s-a căsătorit cu Nazli, pentru ca toți să creadă că micuțul Hazar este fiul lor.

Nasuh și-a pierdut iubirea vieții sale într-un incendiu!

În toți acești ani, Nasuh a fost devastat de pierderea iubirii vieții sale și a fost prins într-o căsnicie forțată și fără sentimente de iubire. Cu toate acestea, el a stat prins într-o căsnicie nefericita din care s-a nascut Cihan, al doilea sau fiu.

Pe parcursul episoadelor din Hercai s-a văzut clar că, Nasuh îl favorizează mai mult pe Hazar, decât pe Cihan. Ceea ce l-a făcut pe Cihan, al doilea său fiu să-l invidieze pe fratele său. Hazar este rodul dragostei lui Nasuh cu iubirea vieții sale Ayșe, femeia pe care niciodată nu a putut să o uite.

Nasuh a știut că Hazar s-a îndrăgostit de Dilșah și urmau să se căsătorească. Dar în timp ce fiul său era în armată, Mehmet Aslanbey l-a mințit că el s-a logodit cu Dilșah și fata nu mai este virgină. Astfel de lucruri sunt o chestiune de onoare în Turcia și Nasuh a respins-o pe logodnica fiului său. Dilșah i-a cerut sa o salveze din mâinile familiei Aslanbey. Dar Nasuh neștiind ca Dilsah este însărcinată cu nepotul sau Miran, a refuzat sa o ajute.

Gül Şadoğlu este principala cauză a răzbunării lui Azize, pentru că intenționat și-a despărțit fiul de Ayșe.

Ani mai târziu, Nasuh află adevărul și regreta amarnic ca avut încredere în vorbele mamei sale. El va face tot posibilul să se apropie de nepotul său Miran. Nasuh Șadoğlu și Azize Aslanbey vor descoperi adevărul și asta se va întâmpla în episodul 50. Iar Azize va afla că fiul ei nu a murit în incendiu. Deocamdată, nu se știe dacă mama lui Nasuh a declanșat focul în care au murit frații lui Ayșe. Micuța Gül poartă numele mamei bunicului ei, în cinstea străbunicii ei.

Prezentarea personajului Nasuh Sadoglu din serialul Hercai!

Eu sunt marele boier Nasuh Șadoğlu, interpretat de Macit Sonkan, este liderul familiei mele! Părinții mei spuneau odată că „O mireasă ar trebui să se comporte corespunzător dacă nu, familia ei va simți jenată.

Jur pe Dumnezeu, ca pedepsesc pe oricine, inclusiv membrii familiei mele, dacă îmi afectează descendența. Dacă aduc murdărie numelui meu, ei nu pot fi de partea mea …

Nasuh Sadoglu

Digiprove certificate id: P1408955