Predator 5 ar putea fi primul film al seriei condus de femei

Predator 5

Al cincilea film „Predator” ar putea fi primul film al seriei condus de femei

PREDATOR 5: Studioul “Disney’s 20th Century” dezvoltă un al cincilea film „Predator 5” cu regizorul Dan Trachtenberg. Directorul binecunoscutului film SF „10 Cloverfield Lane”, după cum a raportat Deadline.

Regizorul Trachtenberg a confirmat pe Twitter știrile despre începerea filmărilor!

Dan Trachtenberg a dezvăluit că anunțul ar fi trebuit să fie un secret – a menționat, de asemenea, că lucrează la acest film de patru ani.

Regizorul a scris pe Twitter: “Acest film a fost menit să fie o surpriză. Lucrez la asta de aproape 4 ani” .

Anunțul este un pas în direcția corectă pentru franciza Predator, deoarece rata de vizionare a filmului “Predător” (2018) a lui Shane Black a fost sub-eficientă din cauza bugetului său, filmul find un eșec.

Dan Trachtenberg (@DannyTRS) 20 noiembrie 2020

O conexiune interesantă făcută acestui anunț este că Trachtenberg lucrase anterior la un film numit Skulls. Iar titlul filmului pare ciudat de potrivit pentru franciza Predător atunci când ai în vedere trofeele pe care le colectează acești extratereștrii Predators.

Skulls a fost scris de Patrick Aison pentru Studioul “Disney’s 20th Century” – și provine de la producătorul serialului Predător John Davis.

Marea Întrebare:

Deci, Skulls este noul film Predător la care Trachtenberg lucrează? Oare va fi primul film al francizei condus de o femeie?

Scenariul următorului film “Predător” este scris de către Patrick Aison, ale cărui credite de televiziune includ seria de filme „Kingdom”, „Jack Ryan de Tom Clancy” și „Treadstone”.

Informații despre acțiunea noului film Predator 5

Acțiunea filmului se petrece într-un buncăr subteran, tensiunea venind mai mult de la claustrofobie și paranoia. Există, totuși, o luptă între Mary Elizabeth Winstead și un extraterestru în timpul celui de-al treilea act al filmelui.

Cele patru serii de filme „Predător” au câștigat 443 de milioane de dolari în întreaga lume, fiecare fiind produs de către John Davis.

Primul film „Predător” a fost lansat în 1987 și regizat de John McTiernan, în care Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers și Jesse Ventura au jucat în rolurile unei trupe de comando, care încearca să salveze ostatici în timp ce erau urmăriți într-o junglă din America Centrală de un înfricoșător extraterestru, interpretat de Kevin Peter Hall.

Stephen Hopkins a regizat „Predător 2” din 1990, în care Danny Glover, Ruben Blades, Gary Busey, María Conchita Alonso și Bill Paxton au jucat alături de Hall, care a reluat rolul principal al Predatorului într-o poveste ambientală la un deceniu după evenimentele din primul film.

Data de lansare a noului film Predator

În prezent, nu există o dată de lansare pentru următorul film Predător.