Prețul Fericirii ep. 121: Vei sta departe de familia mea!

Pretul fericirii ep. 121
View Gallery 3 Photos
Prețul Fericirii
Yasak Elma episodul 121

Serialul Prețul Fericirii / Yasak Elma, difuzat luni seara la Fox TV, surprinde din nou telespectatorii. Noua poveste creată între Yıldız, Çağatay și Kumru continuă să atragă atenția publicului. Serialul, ale cărui ratinguri sunt și ele bune în Turcia, este cel mai vizionat serial după Alparslan în cursa de rating de luni…

Biran Damla Yılmaz, NEHIR din serialul cu același nume difuzat de Kanal D, a fost unul dintre numele transferate noului sezon al serialului Prețul Fericirii, unde frumoasa actriță dă viață personajului Kumru.

Noile episoade din Yasak Elma, cu Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen și Biran Damla Yılmaz, vor ține telespectatorii în fața micilor ecrane, cu evenimente atractive care va surprinde pe toată lumea. De fapt, este evident că există mult mai multe evenimente absurde în viața reală, iar Yasak Elma iese în evidență ca un serial care poate să-ți aducă zâmbetul pe buze chiar dacă unele întâmplări din viața personajelor nu sunt tocmai roz.

În noul episod, Yıldız vrea să divorțeze de Çağatay, care a înșelat-o, dar va renunța când frumoasa Kumru apare ca martor exact în ultimul moment. Cu toate acestea, Yıldız se întâlnește cu Doğan, tatăl lui Kumru, iar Çağatay face o criză de nervi cu gândul că există ceva între ea și acel bărbat.

Personajul lui Çağatay Kuyucu este interpretat de nimeni altul decât chipeșul actor Berk Oktay, care a jucat în serialul turcesc Iliski Durumu: Karisik / Stadiul relației: complicat (2015). Murat Aygen, TANJU din Doctorul Minune, dă viață personajului Doğan Yıldırım, tatăl frumoasei KUMRU.

Îndrăgitul cuplu trece prin momente tensionate! Yıldız va trebui acum să se lupte cu ideea că soțul ei înșelat-o și Çağatay crede că soția sa are o aventură cu Doğan. Çağatay, care nu a vrut să divorțeze înainte, îi va spune cuvinte grele lui Yıldız și de data aceasta se va lupta să obțină divorțul.

Çağatay Kuyucu: Vei sta departe de familia mea!

Găsiți conținut exclusiv pe canalul nostru YouTube

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1456569