Prezentarea serialului turcesc Afili Ask (2019)

Afili Ask

Afili Ask (2019)

O comedie romantică despre Ayse, care din cauza acuzaților calomnioase este forțată să se căsătorească cu un playboy. Kerem, un playboy renumit, bogat și faimos.

Despre ce este vorba în comedia romantică Afili Ask?

Ayse (Burcu Özberk) trăiește cu familia ei „săracă” conservatoare, dominatoare, cu un frate predispus la furie – care bate orice tip care o privește și îi comentează. Din această cauză, Ayse este foarte supusă și încearcă să fie întotdeauna „fata cea bună”.

În cartierul în care locuiește Ayse este un băiat care este îndrăgostit nebunește de ea, însă fata nu-l place și îi spune în fata. Dar Pity Boy răspândește în tot cartierul ca Ayse se întâlnește cu el, chiar dacă este îndrăgostită de un alt tip și păstrează relația lor secretă.

Fratele lui Ayse îi aranjează forțat căsătoria cu Pity Boy, însă ea nu este pregătită și decide să fugă, lăsându-l pe pețitor și familia sa în sufragerie. Cu toate acestea, ea își prinde apoi cea mai bună prietenă și pe tipul laș într-un moment intim. După această trădare, Ayse decide să devină o fată rea.

Kerem (Çağlar Ertuğrul) este complet opusul frumoasei Ayse. El interpretează personajul unui „băiat rău”. Un playboy renumit, care se culcă cu fete și a doua zi le părăsește. Una dintre fete recurge la un gest de sinucidere și din această cauză, Kerem decide să-și schimbe căile și să devină un „tip bun”. Pe de altă parte, Ayse decide să fie o „fată rea”.

Povestea are o întorsătură de situație neașteptată în momentul în care soarta îi aduce împreună pe fata cea bună și băiatul cel rău.

Kerem, care între timp s-a hotărât să fie un tip bun, o întâlnește pe Ayse la fabrica tatălui său la care lucrează. Tânăra fată, care este foarte supărată, îi povestește despre iubitul ei, căsătoria forțată. Iar Kerem o sfătuiește să fie egoistă. Acest lucru a făcut-o pe Ayse să-i spună fratelui ei că Kerem și ea sunt îndrăgostiți și vor să se căsătorească. Ea a spus acest lucru pentru a părăsi casa familiei și a merge la universitate.

Deși Kerem este împotriva căsătoriei cu o străina, se supune când tatăl său îi vede angajamentul precum un semn de maturitate. El îi spune că după 6 luni de căsătorie îi va încredința conducerea companiei,. Prin urmare, Keram și Ayse aranjează să se căsătorească timp de 6 luni și apoi să divorțeze …

Ayse și Kerem se aventurează într-o căsătorie falsă și acționează ca un cuplu iubitor, dar ceea ce ei nu știu, este faptul ca relația lor se va transforma în mod evident în dragoste reală.

Sursa foto/info: https://tr.wikipedia.org | https://www.youtube.com