Prezentarea serialului Hercai | Tot ce trebuie să știi

Hercai, serialul care a reușit să-și facă milioane de fani, încă de la difuzarea primelor episoade. Serialul fenomen, care atrage atenția publicului prin povestea și distribuția sa.

Serialul turcesc Hercai, despre care se spune că este “Povestea unei iubiri imposibile, născută din răzbunare”, este completată de o distribuție cu actorii de succes.

Producția serialului Hercai: Cemal Șan ocupă în prezent scaunul regizorului. Deși în primul sezon, Eda Tezcan a fost scenarista, Berfu Ergenekon a înlocuit-o, odată ce Tezcan, a părăsit Hercai.

 

Prezentarea serialului Hercai

Serialul turcesc “Hercai” relatează povestea iubirii imposibile, născută din răzbunare. Povestea unei iubiri ca-n basme la care visează Reyyan, este cu un prinț pe cal alb și ia amploare în Cartierul Mardin din Midyat. Serialul descrie o poveste de dragoste care se naște relativ din focul arzător al răzbunării între două familii cu mii de ani de istorie. Evenimentele și secretele trecutului îi va trece pe toți prin furtuna răzbunării arzătoare…

Miran Aslanbey (Akin Akinozu), singurul moștenitor al familiei Aslanbey, care s-a mutat în orașul Midyat din Provincia Mardin situat în Sud-Estul Turciei. El este un tânăr care a crescut într-un oraș tradițional cu o bunică care susține patriarhatul, un om dur, condus de răzbunare.

Caracterul personajului Miran poate fi descris ca fiind un bărbat tânăr, care de la 6 anișori a fost închis într-o casă de gheață. Dar odată cu reîntoarcerea sa la Mardin pentru a-și îndeplini planul de răzbunare, tânărul o întâlnește pe Reyyan, războinica inimii sale și fata care va reuși să-i topească încet gheața din jurul inimii sale.
Info: O alta descriere a personajului care rezumă totul a fost făcută de directorul Benal Tairi – el este „Un terminator emoțional”.

Reyyan (Ebru Şahin) este nepoata familiei Sadoglu, o familie proeminentă din orașul Midyat. Nasuh Șadoğlu, bunicul și Hazar, tatăl ei vitreg sunt persoane foarte importante din viața fetei. Cu toate acestea, Reyyan nu s-a simțit niciodată iubita de bunicul ei și încă din copilărie a fost maltratată de Nasuh. Nasuh Șadoğlu nu o iubește deloc pe Reyyan, deoarece ea nu este nepoata sa biologica și fata nu știe asta.

 

Povestea de dragoste dintre Miran și Reyyan începe cu un răsărit de soare magnific!

Într-o dimineață de vară, Reyyan iese la o plimbare călare pe calul ei negru, intenționând să ajungă la locul ei preferat de unde poate să privească un răsărit de soare magnific. Destinul face ca în calea ei să apară Miran, care era cât pe ce să o lovească cu mașina. Reyyan cade de pe cal și își pierde cunoștința. Miran, tânărul chipeș, care încă de la prima vedere devine atras de frumoasa fată, devine prințul salvator. El o ia în mașina lui să o ducă acasă la familia ei și uite așa începe povestea cu prințesa și războinicul ei…

Yaren (İlay Erkök), fiica lui Jihan (fratele lui Hazar) este îndrăgostită nebunește de Miran și din cauza că tânărul afacerist se îndrăgostește de verișoara ei Reyyan, Yaren va cauta răzbunare…

Tânărul afacerist din Istanbul, care îi va oferi lui Nasuh Șadoğlu mai mult decât un parteneriat. Deoarece el își dorește ca Reyyan, nepoata boierului Nasuh să-i devină soție. Cu toate acestea, ambii boieri au câte un plan ascuns despre care nici unul dintre ei nu-și vor da seama în timp util.

Nasuh Shadoğlu (Macit Sonkan) considerat cel mai puternic cap de familie din Midyat, are planuri diferite pentru Miran. Bunicul fetei râvnește la marea avere a lui Miran, care nici măcar nu știe intențiile bătrânului. Deși Miran vrea că Reyyan să-i devină soție, Nasuh vrea ca nepoata sa Yaren să se căsătorească cu tânărul afacerist. În timp ce Nasuh încearcă să-l convingă pe Miran să se căsătorească cu cealaltă nepoata a sa, nici măcar nu știe de răzbunarea lui Miran. În timp ce acordul dintre cei doi bărbați este așteptat cu nerăbdare de ambele familii, deciziile luate vor afecta profund viața celor două tinere, Reyyan și Yaren.

 

Reyyan și Miran se căsătoresc!

În cele din urmă, Miran o cere pe Reyyan în căsătorie, fata acceptă și cei doi își încep noile vieți împreună. Dar a doua zi dimineața, după ce prima noapte ca soț și soție a avut loc, Miran o părăsește, pentru a-și îndeplini jurământul răzbunării.
Reyyan este foarte afectată de gestul soțului ei și începe să simtă sentimente intense de ură și răzbunare din cauza trădării. Războinică noastră jură că atâta timp cât va fi în viață nu-l va lasă niciodată să uite ce i-a făcut, promițându-și în sinea ei că nu-l va ierta niciodată…

Încă din prima parte a serialului Hercai, vom avea ocazia sa asistăm la o povestea de dragoste la prima vedere, unde soarta îi va trece pe protagoniștii noștri printr-o mare încercare pentru a le testa iubirea…

Curiozități: Unde se fac filmările la serialul Hercai?
Cine sunt actorii din Hercai și ce roluri interpretează?
Data lansării serialului Hercai?

 

Locația filmărilor din serialul Hercai:

Filmările din serialul “Hercai” sunt făcute în Provincia Mardin într-un orășel din Sud-Estul Turciei, Midyat, care este numit orașul civilizațiilor, unde se află și magnificul conac în care locuiesc bogătașii lumii. Conacul, unde serialul Hercai este filmat în prezent și atrage atenția prin frumusețea sa unică, este cunoscut și sub numele de “Midyat Guest House”. Mardinul este unul dintre centrele culturale ale țării. Actorii din serial petrec mult timp în districtul Midyat din provincia Mardin. Dar filmările în curs vor fi filmate din când în când în alte provincii ale Turciei si una dintre ele este Urfa. Scenele cu superbul pod din serial au fost filmate pe podul Malabadi.

 

Distribuția serialului Hercai:

Akın Akınözü interpretează rolul lui Miran Aslanbey – Tânărul afacerist care caută răzbunare
Ebru Șahin o interpretează pe Reyyan Șadoğlu, fiica lui Hazar și Zehra
Serhat Tutumluer în rolul lui Hazar, tatăl lui Reyyan
Feride Çetin aka Zehra, mama lui Reyyan
Gülçin Santırcıoğlu ca Sultan Aslanbey
Macit Sonkan este boierul Nasuh Șadoğlu, bunicul lui Reyyan și Yaren
Oya Unustası aka Gönül Aslanbey, soția lui Miran
İlay Erkök în rolul Yaren Șadoğlu, verișoara lui Reyyan
Asan Asluğl în rolul lui Gül Șadoğlu
Gülçin Hatıhan ca Handan Șadoğlu
Güneș Hayat – Esma
Serdar Özer – Cihan Șadoğlu
Aydan Burhan – Hanife
İnci Șen – Nigar
Aslı Samat – Melike
Cahit Gök – Fırat Demiralp

Sursa foto/info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr