Prezentarea serialului Iarna neagră (Zemheri)

Prezentarea serialului Iarna neagră (Zemheri)

INFO: Serialul turcesc “Iarna Neagră” va debuta pe postul de televiziune Happy Channel din 7 ianuarie 2021, joia și vinerea, începând cu ora 20:00.

Serialul Iarna Neagră (Zemheri) relatează povestea tinerei Firuze (Ayça Ayșin Turan), care trăiește o poveste de iubire infinită cu Ayaz (Alperen Duymaz). Povestea lor de iubire ca-n basme este spulberată de un cumplit incident, care va schimba viața celor doi veșnic îndrăgostiți.

 

Povestea de iubire dintre Firuze și Ayaz!

Două inimi frumoase, doi tineri îndrăgostiți până la moarte, doi adolescenți care poartă povara familiei lor!

În timp ce erau la școală, Firuze și Ayaz se ciocnesc unul de celalalt din pură coincidență și sunt atrași unul de celălalt la prima vedere. Firuze și Ayaz se îndrăgostesc unul de celălalt și încep să viseze la căsătorie. Cu toate acestea, soarta este nemiloasa și îi desparte dintr-o dată. Deoarece chiar înainte de căsătorie, Ayaz trebuie să ia o decizie dificilă: fie își va alege familia, fie iubita.

Firuze (Ayca Aysin Turan) este o fată tânără și frumoasă care provine dintr-o familie săracă. Ea studiază arhitectura la universitate. Mama ei Aliye (Zerrin Tekindor) lucrează ca menajera, iar tatăl ei Yasar (Mufit Kayacan) lucrează ca muncitor în construcții.

Ayaz (Alperen Duymaz) provine și el dintr-o familie săracă și locuiește împreună cu fratele său mai mic, sora și mama lor. Ei trebuie să-și schimbe locuința frecvent, astfel încât să se poată ascunde de tatăl lor abuziv. Ayaz este cel mai mare dintre frați, devine capul familiei și încearcă să facă tot posibilul pentru a-și proteja familia de violența tatălui său. Din păcate, tatăl lor îi găsește și în timpul unei lupte în legitima apărare, mama lui și-a ucis tatăl. Prin urmare, pentru a-și salva mama, Ayaz încheie o înțelegere cu Ertan, un puternic om de afaceri. Ertan îi promite că o va salva pe mama lui Ayaz de închisoare, dar în schimb, Ayaz se va logodi cu sora sa Berrak.

 

Un cumplit incident, îi aduce din nou împreună pe Firuze și Ayaz!

După doi ani, tatăl lui Firuze, care lucrează ca ascensor este acuzat pe nedrept de accidentul cu liftul de pe șantier, în care câțiva muncitori și au pierdut viața. Moartea celor treisprezece muncitori captează foarte mult interesul mass-media și proprietarul companiei caută soluția potrivită să iasă din lumina reflectoarelor.

Ertan (Caner Cindoruk), care este proprietarul companiei de construcții, vrea cu orice preț să salveze imaginea companiei. Dar pentru a scăpa basma curată și cu un prejudiciu minim, decide să de-a vina pe tatăl lui Firuze și aranjează martori mincinoși.

Firuze, care crede în nevinovăția tatălui ei este dispusă să facă orice sacrificiu pentru ca adevărul să iasă la iveală. Odată ce tânăra fată înțelege că martorii mincinoși nu-și vor schimba mărturia falsă în instanță, ea caută un alt mod de a dovedi inocența tatălui ei. Iar pentru a-și atinge obiectivul, ea decide să înceapă să lucreze la compania Ertan. Astfel, pentru a răzbuna răul făcut tatălui ei, își creează o identitate falsă și ocupă o poziție în compania de construcții.

Pe această cale se intersectează cu Ayaz, bărbatul despre care ea consideră că i-a furat visele și a lăsat-o incompletă fără să-și ia nici măcar un rămas bun. Deși nu a fost așa și nici pentru Ayaz, despărțirea nu a fost ușoară, ea nu știe adevărul.

În această călătorie, Firuze îl întâlnește pe Ayaz, fostul ei iubit, care joacă un rol vital în acuzația tatălui lui Firuze. Fata află că și Ayaz a depus mărturie mincinoasă împotriva tatălui ei și foarte dezamăgită și rănită îi cere explicații fostului iubit.

 

Soarta i-a adus împreună, soarta i-a separat!

Viața le datorează scuze și vrea să le ofere dragostea necesară. Dar cărările sunt foarte dificile și căile către iubirea infinită sunt mult prea aspre.

“Zemheri” – transpune vremea „geroasă” din inimile celor doi îndrăgostiți. Firuze, fata cu ochii ei albaștri precum cerul infinit are inima în flăcări.

Ayaz, care este acum într-o relație cu Berrak (Hazal Filiz Kucukkose), fiica proprietarului respectivei companii, în care este și el angajat. El doar a urmat ordinile impuse de șeful său, căruia îi era dator că i-a salvat mama de închisoare.

 

Serialul va captiva publicul cu o poveste în care va pune la îndoială măreția dreptății și a iubirii!

PS: În serial, vom avea ocazia să vedem flashback-uri cu povestea de iubire dintre Firuze și Ayaz.

 

Câte episoade are serialul Iarna neagră (Zemheri)?

Serialul are doar 10 episoade și este comparat de fanii serialelor turcești cu serialul “Kara Sevda – Dragoste Infinită”, care și-a lăsat amprenta în toate colțurile lumii.

 

Câte sezoane are serialul turcesc Iarna neagră (Zemheri)?

Serialul Iarna neagră are doar un sezon de 10 episoade, dar asta nu-l face să fie un serial care ți-a dori să se termine.

 

Actorii care fac parte din distribuția serialului Iarna Neagră:

Protagoniștii serialului sunt: Ayça Ayșin Turan, Alperen Duymaz, Hazal Filiz și Zerrin Tekindor.

Actorii care completează distribuția serialului sunt: Caner Cindoruk,Emir Cubukcu,Nihal Koldas,Mufit Kayacan, Sebnem Donmez, Aleyna Ozgecen si Lila Gurmen.

Vești bune! Serialului Iarna Neagra este regizat de nimeni alta decât Hilal Saral, regizoarea internațională câștigătoare a Premiului Emmy – Kara Sevda, scriitoarea este Sema Ergenekon.

Seriale regizate de faimoasa Hilal Saral: Kara Sevda (2015) Dragoste infinită, Elveda derken (2007) Înainte de sfârșit, Ask-i memnu (2008) Iubire ascunsă, Kurt Seyit ve Sura (2014) În dragoste și în război, Sahin Tepesi (2018).

 Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com