Prezentarea serialului La rascruce

Prezentarea serialului La rascruce

Serialul turcesc “La Răscruce”, cu titlul original Çarpisma relatează povestea a patru persoane cu vieți diferite, care se intersectează după un accident grav de mașină. Viața lui Kadir, Zeynep, Cemre și a lui Kerem nu va mai fi niciodată aceeași după ce soartă i-a adus împreună în acel accident de mașină.

Kadir este un polițist de succes la biroul criminalității organizate din Istanbul. El lucrează la departamentul de crimă organizată. În ciuda jobului său periculos, el are o viață fericită alături de soția sa Asli (Sevtap Ozaltun) și de fiica sa minunată pe care o iubește mai presus de orice. Kadir este un tip muncitor și neînfricat și nu se abține să se pună în pericol, în folosul comunității. Neînfricatul polițist își iubește familia până la moarte și încearcă să facă tot posibilul pentru a deveni un tată bun și un soț bun.

Kadir (Kivanc Tatlitug) nu are nimic atât de prețios în această viață în afară de fiica si iubita sa soție. El a crescut într-un orfelinat și acolo și-a întâlnit marea sa iubire, o fată pe nume Zeynep, dar soția sa a devenit Aslî. Toți cei trei au crescut în orfelinat și au fost foarte buni prieteni. În afară de familia sa, singura pasiune a lui Kadir este meseria sa și echipa de fotbal Sariyer. El merge la fiecare meci de fotbal, unde își susține echipa favorită și asigură siguranța oamenilor aflați pe stadion.

Într-una din zile, Kadir își aduce și familia la meciul de fotbal, dar se întâmplă ceva neașteptat, care îi va schimba întreaga viață. Din cauza unui atac terorist în afara stadionului, soția și fiica lui Kadir mor și viața minunată a lui Kadir se răstoarnă cu susul în jos. După tragicul eveniment, Kadir începe să se învinovățească pentru acel incident și crede că familia lui ar fi putut rămâne în viață dacă nu i-ar fi forțat să-l însoțească la meciul de fotbal. Devastat și fără speranță, simte că ar fi mai bine dacă viața sa s-ar sfârși.

Soarta se încăpățânează să-l țină în viață, chiar dacă el încearcă să-și ia viața într-un accident de mașină și îi deschide o nouă poartă pentru viață. Kadir își reîntâlnește prietena din copilărie, care este nimeni alta decât Zeynep, prima sa iubire.

Zeynep (Elcin Sangu) este managera de succes a unei bănci, care este prietena din copilăriei a lui Kadir. Ea a fost crescută într-un orfelinat după ce tatăl ei, care a fost polițist a murit la datorie când Zeynep era mică. Zeynep  a rămas cu frica de singurătate după ce a crescut în  orfelinat. Deși pe plan profesional se simte împlinită și duce o viață bogată, pe plan familial nu are un mariaj fericit. Ea află că soțul ei Galip (Ismail Demirci) are o relație amoroasă cu o altă femeie. De data aceasta, este hotărâtă să divorțeze și să înceapă o nouă viață cu fiica ei mică pe care o iubește enorm. Cu toate acestea, ea află că soțul ei are o sumă imensă de datorii din cauza jocurilor de noroc și că este implicat în unele activități de contrabandă. Chiar dacă Zeynep vrea să divorțeze, ea se află într-o poziție dificilă. Soțul ei Galip fuge în străinătate cu toți banii pe care i-a furat de la Veli, care este liderul mafiei.

Veli (Onur Saylak) vrea cu orice preț să-și recupereze banii și o forțează pe Zeynep să plătească datoria soțului ei. Așa că o răpește pe Aylin, fiica lui Zeynep. Iar dacă Zeynep nu fură banii de la banca la care lucrează, să-i plătească datoria soțului ei, nu va mai putea să-și revadă fiica vreodată …

Pe de altă parte, Cemre (Melisa Asli Pamuk) este o avocată de succes care este logodită cu Demir (Hakan Kurtas). Cemre pare să aibă o viață perfectă: un job bun, o viață bogată și fără lipsuri, un tată grijuliu și un logodnic romantic. Dar viața ei perfectă este de fapt construită pe minciuni. Logodnicul ei Demir are de fapt o relație cu Belma, mama vitregă a logodnicei sale și o folosește pe Cemre pentru a-și atinge obiectivele. Fără să știe de aceste lucruri, Cemre crede că are un logodnic perfect, care doar visează să se căsătorească cu ea. Cu toate acestea, viața ei perfectă se răstoarnă cu susul în jos când Cemre vine la ea acasă și este înjunghiată de Kerem in timpul unui jaf. În drum spre spital, se implică într-un accident de mașină și viața ei solidă și liniștită se schimbă dramatic după acea coliziune.

Kerem (Alperen Duymaz) este un tânăr care își petrece 5 ani din viață la închisoare din cauza că și-a rănit tatăl, în timp ce încerca să-și salveze mama din mâinile agresorului. El iese din închisoare mai repede, dar cu eliberarea condiționată. Pentru el nimic nu este mai prețios în viață, decât iubita sa și echipa de fotbal Sariyer. La fel ca Kadir, Kerem merge și el la fiecare meci de fotbal. Cei doi s-au cunoscut la aceste meciuri de fotbal și îl consideră pe Kadir ca fratele său mai mare. După eliberare, Kerem este hotărât să nu se implice în probleme și își caută un loc de muncă decent, dar soarta îi rezervă cu totul altceva. Astfel, el trebuie să accepte oferta prietenului său și decide să comită un jaf. Chiar dacă pare o țintă ușoară, se întâmplă ceva neașteptat și Kerem înjunghie accidental proprietarul casei, adică pe Cemre. La șocul acestei tragedii, Kerem și prietenul său Yakup fug, dar Kerem nu poate uita ochii fetei pe care a înjunghiat-o și decide să se întoarcă înapoi și să o salveze. Dar în drum spre locul jafului, Kerem este implicat și într-o coliziune care îi va schimba viața persoanelor aflate în cele 4 mașini.

Un motiv în plus să urmărești serialul La Răscruce: Conflictele intrigante ale personajelor, tricotarea emoțională și entuziasmul sunt mereu în creștere.

Titlu original: Çarpışma
Titlu în engleză: Crash
Titlu în română: La Răscruce
Gen: Dramă, acțiune, romantism
Episoade: 24
Rețea de difuzare: Show TV
Perioada de difuzare: 22 noiembrie 2018
Companie de producție: Ay Yapim
Regizor: Uluc Bayraktar
Scenarist: Ali Aydin

Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com