Prezentarea serialului Prizoniera Destinului

Prezentarea serialului Prizoniera Destinului

Prezentarea serialului Prizoniera Destinului | Tot ce trebuie să știi despre serial

INFO: Serialul Prizoniera Destinului se bazează pe o poveste adevărată, care a fost adaptată și inspirată din „Camdaki Kız (Fata din geam)”. Cartea mult citită a lui Gulceren Budayıcıoğlu.
Povestea serialului “Prizoniera destinului” relatează viața unei fete frumoase care provine dintr-o familie săracă. Dar care a fost crescută de o familie bogată.

Zeynep (Demet Ozdemir) este o fată tânără și frumoasă care provine dintr-o familie săracă, dominată de un tată alcoolic. Dar soarta fetei se schimbă subit în momentul în care părinții ei accepta oferta unei familii bogate si o dă spre adopție. Așa că, la doar 7 anișori, viața lui Zeynep se schimbă complet și fata are mai multe oportunități în viață.

Mama lui Zeynep, pe nume Sakine (Zuhal Gencer) și tatăl fetei, i-au o decizie dificilă și ambii acceptă această ofertă. Astfel încât fiica lor să poată merge la o școală bună și să aibă o viață decentă și fără lipsuri. Deși părinții biologici ai lui Zeynep sunt în viață, ea locuiește împreună cu părinții adoptivi pentru a primi o educație mai bună.

Tatăl ei biologic Bayram (Sinan Demirer) este alcoolic și lucrează ca muncitor în construcții. Iar mama fetei este menajeră în casa familiei adoptive și nu are autoritate în fața soțului ei. Zeynep mai are o soră mai mare și un frate pe nume Remzi care este bolnav.

O mare tragedie se abate asupra familiei când fratele lui Zeynep moare din cauza tratamentului medical inadecvat.

Pe de altă parte, părinții ei adoptivi Nermin (Senan Kara) și Ekrem (Nail Kirmizigul) sunt bine educați și aparțin înaltei societăți.

Zeynep primește o educație de primă clasă! Ea își petrece timpul liber cu prietenii ei bogați și locuiește într-un conac mare din apropierea Bosforului. Cu toate acestea, ea ascunde adevărul din spatele vieții sale perfecte și parcă ceva îi lipsește. Deși Zeynep este iubită de părinții adoptivi și este înconjurată de lucruri frumoase, tânără fată simte că nu aparține acelei lumii și simte lipsa părinților biologici.

Nimeni din înalta societate nu știe despre părinții biologici ai fetei și toată lumea presupune că Nermin și Ekrem sunt părinții ei.

Inocenta Zeynep se transformă într-o tânără inteligentă, educată și frumoasă. Ea este logodită și urmează să se căsătorească cu un bărbat de vis din înalta societate. Iubitul lui Zeynep pe nume Faruk (Engin Hepileri), provine dintr-o familie bogată. Familia tânărului nu știe adevărata poveste de viață a lui Zeynep.

Sakine află că fiica ei se va căsători cu Faruk și că mama adoptivă a lui Zeynep nu vrea să dezvăluie secretul lui Zeynep familiei lui Faruk. Nermin vrea ca după căsătorie, Zeynep să plece în străinătate împreună cu Faruk, astfel încât să fie departe de părinți ei biologici.

În urma acestor întorsături de situație, Sakine simte că își va pierde fiica pentru totdeauna dacă Zeynep se va căsători cu cineva din înalta societate. Ea nu este de acord cu această căsătorie.

Mehdi (Ibrahim Celikkol), un tip frumos din cartierul lor, caută o fată care să se căsătorească. Sakine cand află, o convinge pe fiica ei să-l întâlnească pe acel bărbat.

Cu toate acestea, acest basm va ajunge la un sfârșit șocant când în viața fetei va apărea mama ei biologică. Sakine va căuta să recâștige controlul asupra vieții fiicei sale și să o aducă înapoi în casa părintească.

Tânără și frumoasa Zeynep, care este captivă între două lumii, cea bogaților și cea a săracilor. Ea va trebui să aleagă între femeia care i-a dat viață și femeia care a crescut-o; cea i-a oferit un viitor atât de magnific. Zeynep ne va surprinde și emoționa până la lacrimi cu povestea sa de viață tulburătoare și alegerile sale.

Oare va accepta Zeynep să se căsătorească cu Mehdi sau se va căsători cu Faruk?

Un serial captivant cu actori de talie mondială. Este o mare plăcere să urmărești o poveste înțeleaptă, cu scene bine regizate. Iar cooperarea fantastică a actorilor este una de excepție.

Unde se află locația filmarilor la serialul Prizoniera Destinului?

Filmările din serialul turcesc Prizoniera destinului/Doğduğun Ev Kaderindir au loc la Istanbul; in districtul Eyüp și dealul Pierre Loti: țara sacră a Istanbulului. Zeynep și Mehdi s-au întâlnit acolo și cu siguranta au savurat o cafea la renumita cafenea din Pierre Loti.

Nume original: Dogdugun Ev Kaderindir
Română: Prizoniera destinului
Engleză: My Home My Destiny
Gen serial: Dramă
Adaptarea serialului: Camdaki Kız–Gülseren Budayıcıoğlu
Scenariști: Eylem Canpolat, Ayșenur Tight, Seray Șahiner, Defne Gürsoy și Doruk Erengül
Director: Çağrı Bayrak
Actori în rolul principal: Demet Ozdemir și Ibrahim Celikkol
Țara de origine: Turcia
Numărul de sezoane: 2
Numărul de episoade: 20
Producător: Onur Güvenatam
Locație filmări: İstanbul, Turcia
Durata unui episod: 120 de minute
Compania de producție: OGM Pictures
Canal TV Oficial: TV8
Data lansării: 25 decembrie 2019 – prezent

Toate rezumatele la Prizoniera Destinului:

Sursa foto/info: https://tr.wikipedia.org |https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com