Prezentarea serialului turcesc “Alegerea” [BABIL]

Prezentarea serialului "Alegerea"

“Alegerea”, un nou serial turcesc la Happy Channel!

Din data de 4 martie, de la ora 20:00, postul de televiziune Happy Channel, își va încânta din nou telespectatorii, cu un serial fenomenal, intitulat “Alegerea”, conform tvhappy. Așa că fiți pregătiți pentru mai mult deliciu turcesc cu Halit Ergenç, actorul care a interpretat rolul lui Suleyman Magnificul.

Prezentarea serialului “Alegerea”

Irfan (Halit Ergenç) este un profesor de economie, care își câștigă existența de pe o zi pe alta muncind cinstit. El este un bărbat idealist și cinstit, pentru care familia sa este mai presus de orice.

Irfan, care este căsătorit cu Eda (Nur Fettahoglu) este un bărbat de încredere care face tot posibilul să fie un soț și un tată bun, în viața personală. Iar în viața profesională, el este un profesor apreciat și un cetățean bun. Cu toate acestea, viața sa modestă se răstoarnă dintr-o dată cu susul în jos, când își pierde brusc locul de muncă, ca profesor universitar într-un mod nedrept.

Ifran este calomniat de colegul său și își pierde locul de muncă!

În timp ce Irfan este pe cale să fie promovat ca decan și este foarte entuziasmat, profesorul este calomniat de colegul său și este dat afară din facultate. După 20 de ani de carieră academică, se găsește șomer, fără bani și dezamăgit că nu-și poate dovedi nevinovăția imediat pentru a se întoarce la locul de muncă. Din cauza anchetei, toate conturile sale bancare sunt blocate până când instanța îl va declara nevinovat.

Deniz, fiul lui Ifran și Eda se îmbolnăvește și trebuie operat imediat!

Între timp, fiului lui Irfan, este diagnosticat cu o tumoare pe creier și trebuie să fie operat imediat. Deniz, în vârstă de doar 7 ani, trebuie să fie supus unei operații, al cărei preț este foarte costisitor. Cu toate acestea, Ifran trebuie să găsească banii necesari pentru operație și tratament cât mai curând posibil.

Irfan și soția sa Eda se confruntă cu un alt obstacol, în momentul în care sunt puși în situația în care își dau seama că nu pot face rost de banii necesari pentru a-și salva fiul. Astfel, apar reproșurile și neajunsurile între cei doi soți.

Pentru a găsi banii necesari pentru operație, Irfan încearcă să-și găsească un loc de muncă. El își depune CV-ul la mai multe companii. În ciuda experienței sale de succes, cu o diplomă de licență de la Universitatea Tehnică, masterat de la Universitatea Boğaziçi și post-doctorat din SUA, Irfan nu își poate găsi un loc de muncă din cauza anchetei în curs.

Disperat că și-ar putea pierde fiul, profesorul cere ajutorul persoanelor pe care le cunoaște, însă trăiește o mare dezamăgire când este refuzat. În timp ce ușile se închid una câte una, Ifran se află în mijlocul unei aventuri întunecate din care pare că nu mai are ieșire.

Decizia lui Ifran de a face rost de bani, îl aruncă în cea mai întunecată aventură a vieții sale!

În această căutare disperată de a-și salva fiul, Ifran găsește sprijin de la prietenul său din copilărie. Egemen (Ozan Guven), care este un bărbat lipsit de griji, viclean și oportunist se oferă să ia un împrumut de la șeful său. Suleyman (Mesut Akusta) este un om de afaceri bogat. Decizia lui Ifran de a accepta să primească un împrumut de la Suleyman, îl va conduce pe o cale care este contrară valorilor sale.

Egemen este opusul prietenului său, Ifran! Deoarece el și-a dorit întotdeauna să fie bogat, și spre deosebire de Irfan, el nu ezită să-și murdărească mâinile cu afaceri necurate pentru a realiza acest lucru. Acum, Irfan se găsește într-o aventură întunecată pe care nu și-ar fi putut-o imagina niciodată.

În această aventură întunecată, Irfan își reîntâlnește fosta iubire a vieții sale, pe Ilay (Birce Akalay), care este acum amanta lui Suleyman. De asemenea, el o întâlnește pe Ayse (Asli Enver), o tânără idealistă. Polițista pretinde că nu își găsește un loc de muncă, chiar dacă are o diplomă universitară în literatură. Dar în realitate, ea este un ofițer de poliție sub acoperire, care a venit la Istanbul, să dezvăluie afacerile ilegale ale lui Suleyman.

İrfan, care a stabilit o relație de principiu cu banii, chiar dacă este profesor de economie, se confruntă cu cea mai grea încercare din viața sa, pe care credea că a trecut-o deja și ajuns în situația în care se întreabă: Ce nu faci pentru a obține banii necesari să-i salvezi viața fiului tău?

Informații despre serialul turcesc “Alegerea”:

Titlu original: Babil
Titlu în limba romană: Alegerea
Gen: Romantic, Dramă
Număr de episoade: 20
Rețea de difuzare: Star Tv
Perioadă de difuzare: 17 ianuarie 2020 – 20 noiembrie 2020
Compania de producție: Ay Yapim
Regizor: Uluc Bayraktar
Scenariști: Nukhet Bicakci și Ozlem Yucel
Locații de filmare: Istanbul, Turcia

Actori în rolul principal:

Halit Ergenç în rolul lui İrfan Tuna Saygun: un profesor de economie
Ozan Güven
Aslı Enver interpretează rolul lui Ayșe Karaali / Nihal: Tânăra fată este un ofițer de poliție sub acoperire, care a venit să dezvăluie afacerile întunecate ale lui Suleiman.
Birce Akalay în rolul lui İlay Yücedağ: Iubita lui Süleyman și fosta iubire a lui İrfan.
Nur Fettahoğlu în rolul Edei Saygun: Ea este soția lui İrfan și mama lui Deniz.
Mesut Akusta interpretează personajul Süleyman Yavuncu: Soțul lui Kudret și iubitul lui Ilay este un om care face de afaceri ilegale.
Onur Saylak dă viată personajului Egemen Kıvılcım 2: Prietenul din copilărie al lui İrfan și adevăratul tată al lui Deniz.

Sursa foto/info: https://tvhappy.ro |https://tr.wikipedia.org/wiki/Babil_(dizi) | https://www.startv.com.tr | https://www.youtube.com