Prima fotografie cu Ebru Șahin și Edip Tepeli [DESTAN]

Ebru Șahin si Edip Tepeli protagonistii din Destan

Prima fotografie cu protagoniștii din DESTAN, a fost postată de Ebru Șahin, care este alături de Edip Tepeli

Ebru Șahin, care a apărut pe micile ecrane în HERCAI, cel mai recent serial TV, și Edip Tepeli, care a jucat în serialul turcesc Sefirin Kızı/Fiica Ambasadorului, continuă să se pregătească pentru filmările la „Destan”.

Edip Tepeli s-a născut la Izmir, în 18 aprilie 1989 și este absolvent al secției de Teatru de la Universitatea Istanbul- Concervatorul de Stat. Tepeli, care este cunoscut pentru personajul său Kavruk Ömer din serialul Fiica Ambasadorului, este căsătorit cu actrița Ayșecan Tatari.

Cei doi protagoniști din serialul semnat de Bozdağ Film, au făcut prima fotografie împreună. Duo-ul a împărtășit prima lor fotografie împreună pe social media, în secțiunea povestea mea pe Instagram. Șahin a făcut fotografii și cu Ayşecan Tatari, soția lui Edip Tepeli și fetița lor Müjgan.

Distribuția serialului semnat de Bozdağ Film a început să fie finalizată!

Pregătirile continuă pentru serialul „Destan”, în care Ebru Șahin și Edip Tepeli împart rolurile principale.

Actorii care mai fac parte din distribuția serialului Destan sunt:

Selim Bayraktar, Buse Meral, Elif Doğan și Deniz Barut vor participa la serial, iar Meltem Pamirtan a fost inclusă. Emir Khalilzadeh este în scaunul regizorului Destan, al cărui scenariu a fost scris de Ayșe Ferda Eryılmaz și Sedef Nehir Erdem.

Serialul Destan relatează povestea de dragoste epică a unei fete orfane dintr-un trib de munte și a fiului neajutorat al unui han, care a trăit în Asia Centrală, în perioada de dinaintea convertirii turcilor la Islam.

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1437150

Sursa foto/info: https://www.instagram.com/rebrusahin/? | https://www.instagram.com/ediptepeli/